- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #19.201
Go go goBulamadım ponciğim,istişare edelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Go go goBulamadım ponciğim,istişare edelim![]()
Go go go![]()
O zaman bende burdayım
Velkam tu helkızlar beni de alın aranıza müzmin bekarınız geldi![]()
Mekan güzel sahibi daha da güzel. Hele ki bir gözleri varO zaman bende burdayım![]()
![]()
Profildeki geyik kesmedi miGünaydıııın! Allah'ım çok mutluyum günaydın yazacak bir geyik grubum varSiz kalp ben
![]()
Şöyle, profildeki geyik çok iyi. Ama burada grubun içinde olmak lisede sınıfa yeni gelmişsin ve seni aralarına almışlar gibi bir duygu.Profildeki geyik kesmedi mi![]()
Demek gözleri güzel haMekan güzel sahibi daha da güzel. Hele ki bir gözleri var![]()

Sinirlendirme nazarı değiyormuş bak ona göreDemek gözleri güzel hakatılmak için daha iyi bi neden göremiyorum
![]()
Daha yeni geldim yahuSinirlendirme nazarı değiyormuş bak ona göre
Ben dün dakka bir gol bir şeklindeki atağımla öğrendim de. Allah'tanDaha yeni geldim yahu![]()
Kac yasındasın palamut, muzmin olmanın bir yası var bılıyosun sjsjsjskızlar beni de alın aranıza müzmin bekarınız geldi![]()
30umu aştımKac yasındasın palamut, muzmin olmanın bir yası var bılıyosun sjsjsjs
Uzmek istemem ama muzmınsın30umu aştımmüzminliğe hak kazanıyor muyum
![]()
Ben muzmınlıkten tursuluga tarif ettim alısınca geciyor sjsjsjsjsoff acı gerçekle her gün yüzleşiyorum![]()
kızlar beni de alın aranıza müzmin bekarınız geldi![]()