- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
- 63
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #19.501
Bence deBence 30 cok guzel ya ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence deBence 30 cok guzel ya ❤
hep kalınacaksa güzel ayrıca morportakalsan güzel. yaratılan o yeni dünyada beni erkek yaparsa seninle evleneceğim morporakalBence 30 cok guzel ya ❤
Yaptım gitti. Size de bir çeyrek takarım artık.hep kalınacaksa güzel ayrıca morportakalsan güzel. yaratılan o yeni dünyada beni erkek yaparsa seninle evleneceğim morporakal![]()
Yaşım 41... Hadi 41 kere maşallah diyin bana
hep kalınacaksa güzel ayrıca morportakalsan güzel. yaratılan o yeni dünyada beni erkek yaparsa seninle evleneceğim morporakal![]()
Her daim hızlısınPalamutum simdi de dusunebiliriz ya. Hazir benim cocugum da var. Gül gibi yasar gideriz![]()
yemin ediyorum tavlandım. dmye geçelimPalamutum simdi de dusunebiliriz ya. Hazir benim cocugum da var. Gül gibi yasar gideriz![]()
yemin ediyorum tavlandım. dmye geçelim![]()
atsanaaa merak ettim çokSana fotografimi atiym mi, ama bak korkuyorum iyice yoldan cikarcam diye.
Saclarim siyah boya bu arada. Rus dedik diye illllaaaa sari isteme![]()
10 gun sonra 37 oluyorumSizin yaşlar kaç hanimlar? En müzmin ben mi oldum şimdi![]()
Sizin yaşlar kaç hanimlar? En müzmin ben mi oldum şimdi![]()
29Sizin yaşlar kaç hanimlar? En müzmin ben mi oldum şimdi![]()
Vaaay 19 oluyorsun demek şimdiden hepi börtdey10 gun sonra 37 oluyorum
istikrar yaVaaay 19 oluyorsun demek şimdiden hepi börtdey![]()
Tabiiistikrar ya
hahaha ben inanıyorum yavaş yavaş. truman show gibi bir yer oldu burası. erkek ve genç olduğum yeni bir dünya ahahahTabiibir an gelecek siz bile inanacaksınız