• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kızlar yuzumden sivilce gıbı ama sivilce degıl beyaz yag bezeleri olur ya hani ondan cikmis uc tane, alnımda.
Ne sureyım ne yapayım bir fikriniz var mı
Bende de çıkmıştı ilk önce neyin sebep olduğunu anlamaya çalıştım, kullandığım cilt bakım yağından kaynaklı olduğunu anladım onu bırakınca zamanla düzeldi. Son zamanlarda yeni bir ürün kullandın mı hiç?

Bende de çıkmıştı ilk önce neyin sebep olduğunu anlamaya çalıştım, kullandığım cilt bakım yağından kaynaklı olduğunu anladım onu bırakınca zamanla düzeldi. Son zamanlarda yeni bir ürün kullandın mı hiç?
Yaa😢
Gecenlerde kil maskesi yaptım.
Daha dogrusu arkadasım yaptı,kendisine hep yapıyor ama onun sorunlu bir cildi var. Bana da yaptı otururken.
Ondan olabilir mi

Yaa😢
Gecenlerde kil maskesi yaptım.
Daha dogrusu arkadasım yaptı,kendisine hep yapıyor ama onun sorunlu bir cildi var. Bana da yaptı otururken.
Ondan olabilir mi
O zamanlar araştırırken, kullandığımız bazı ürünlerin sebum tabakasını bozması sonucunda oluştuğunu öğrenmiştim. Tabi uzman değilim yanlış yönlendirmek istemem. Bence biraz bekle geçmezse doktora gidersin

Askım yapacak bısıyım yoktu bu pazar. Evdeydim. Hava kapalıydı zaten.ıste yapmadım. Yemekte yapmadım, dısarıdan soyledım. Dusumu alıp yatacam bugunku planım buydu. Plana sıkıla sıkıla uydum 😂😂
Yarın aksam ustu de annem gelecek bana Allah nasip ederse, kalır iki uc gun. Ben gene olmam yanı.
Benı ozleyın anacım😂
Azcık gelsen minicik ☹️

Back
X