merhabalar ben evleneli daha 1.5 yıl oldu çalışmıyorum.ama ilk bir sene bebek istemedik sonrada 9 ayılıkken falan korunmayı bıraktık yedi sekiz aydırda olmuyor.çevremede pek istediğimi belli edip ağızlarına laf vermek istemiyorum.bugun komşumla biraz dolaştık onun bebeği var 1 yaşında parka götürdük parktada komşu kadınlar falan vardı bitanesi bana ne dese beğenirsiniz sen neden hala çocuk doğurmuyorsun......bişe diyemedim soruş tarzı cok tuhafıma gitti sonra başka bir kadın toparlamaya çalıştı daha yaşı küçük hemen düşünmüyorlar şimdiki gençler falan dedi.benim gelin diyo bi tane böyle var simdi bida hamile diyo..arkadaşın çocugunu göstererek..bende şu an düsünmüyoz dedim geçtim arkadaşımda sinir oldu onada ev bakmıştık kiralık onada neden ev almıyorsunuz tarzında şeler söyledi aslında kadının hak ettiği tek cevap sanane seni ilgiilendirmez demekti ama yapamadım bebek için uğraşmak zaten stresli her ay ümitlenme oluyo bide insanlar sürekli soruyo sizede soranlar oluyormu kayınvalidemde sağolsun pek bişi demiyordu geçen gün bir dr a gidelim istersen tarzında şeyler söyledi tamam da öylemi demesi lazım oğlumla bir dr a gidin demesi lazım sanki çocuğu kendi kendime yapıyorum.belkide sorun oğlunda..bilemiyorum ama allah herkesin gönlüne göre versin ha bu arada dr a kendim habersiz gittim 1 yılı geçmeden bişe yapamam dedi hiç ilgilenmedi..