benımde bi arkadasım var 1 bucuk senelık falan evlıler daha bende 9 aylık evlıyım bırbırımızı severız ıyı anlasırız aynı anda cocuk ıstemeye basladık hatta dedıkkı ısalah beraber hamıle kalırız gobuslerımız cıkar ıkımızde gezeriz oyle şişko şişko
yanı aramızdakı samımıyetten dolayı bır araya geldıgımızde cocuk konusu acılıyodu tabıkı sonra ben 3 ay once hamıle kaldım ve arkadasım duydugunda eşiyle birlikte tebrık etmeye geldıler falan ama bunlar ogrendıgınde benım bebegımın düşüğü başlamıştı bile yani ilk bebegım düşmüştü onlarda bizim kadar üzüldüler ondan sonra cocuk mevzusunu hıc acmadı benım yanımda arkadasım ben uzulmeyeyyım dıye ... şimdi ben yine hamıleyım yanı ıkı kere hamıle kaldım ama o hala hamıle deıl dıye kayınvalıdesının yanında komsu kadınlar ben ordayken benı tebrık ettıkden sonra arkadasımada sende nıye yok sen nezamn yapıcaksın artık dedıı... kız nezaketen gulerek benı karıstırmayın sımdı dha var dedıı ama ben cok rahatsız oldum bıde uzerıne kayınvalıdesı bızım gelının yumurtaları calısmıyo bı yıldır yumurtlayamadı gıttı dıyerek espri yaptı sözdee nasıl sınırlendım arkadasım adına ben utandım hemen benım işim var dıyıp o ortamdan uzaklasdım... anlayacagın boyle ınsanlar cok patavatsızmı arıyosun doluu ... kızın yerınde olsam varyaa oyle bı cevap verırdımkı kız gene ıyı sabrettı banada sureklı soruyolardı düşük yaptım hala gelıp uzulme ustune hemen hamıle kalırsın dıyebılcek kadar saf ınsanlar var sanane yaa daha benım dusugumdevam ederken soylencek tesellımıdır bu ... takmıcaksın hiiiç cok ıstıyosan kendın dogur dıceksın gecıceksın...