Bundan aldı yıl önce bende b oyleydim ah ah bana eskiyi hatırlattım cnm benim.çaresiz üzgün inan sadece allaha yalvar agla derdini anlat.hiçkimseye içini dökme uzak dur insanlardan.onlar ancak acir ve insanı isyan ettirirler.Herkes bana seni soruyor. .
gel artık yalvaririm. .
seni çok istiyoruz bekliyoruz bebeğim. .
insanlara laf amlatamaz olduk. .
neden çocuğunuz hala yok 4 buçuk yıl oldu evlendigin. . neyi bekliyorsun hala. .yasin geçiyor yapsana bitane. . ay yoksa bebek yapmasını mi bilmiyorsun kız. .
yok anam bu bitane yapana kadar ben 3 CÜ yu dogururum. . ahh baksana kız benim bebisim ne tatlı hiçmi heveslenmiyorsun.. diyenler.. diyenler. .
allahım yardım et ..bi damladan can veren allah bizi bu üzüntü den sıkıntı dan kurtar bizede hayırlı sağlıklı bir bebek ver. .
çok zormuş bu şekilde yaşamak her hamile gördüğünde belkide ben asla bu duyguyu yaşayamayacagim hissine kapilmak .. gecenin bu saati oldu uyuyamiyorum çok Üzgünüm. .
evim sessiz sedasız nesemiz eksik. .
bi tarafimiz hep yarım. . piskolojim git gide bozuluyor
sadece içimi dökmek istedim. .
Yorum yapmak isterseniz? ??
O inadına konusanlar da elbet baska bir seyle sinanacaklardir. Tıp cok ilerledi teyzemin 44 yaşında3. Tup bebekleri tuttu. Elbet olacak bir sekilde öyle düşünün.zor biliyorum o soru soranlar yüzünden aklinizdan çıkmıyor. Ama evliliginizi gençliğinizi heba etmeyin, gerekirse sert çıkın kapatsinlar cenelerini..Allah tez zamanda bebeginize kavustursun.
Su an isyerinden bir arkadasin da basinda ayni durum. 5 yillik evli cocuk yok. Istemiyoruz diyor herkese senin gibi. Sıkıştırdim gecen toplantida herkesi sormayin kiza dedim.bikere çok sert çıktım. .
tam o gün adetim gelmişti yani yine yoktu bebek. .
ve komsumuzun kızı geldi kahve içmeye gelicem evdemisin dedi gel dedim. ..
3 aylik bebeği var onla birlikte geldi. .
kucağında çocuğu hoplatip bak kızım ne tatlı ölürüm buna hiç mi heveslenmiyorsun dedi. . kız yoksa yapmasını mi bilmiyorsun diye kahkaha attı. .
çok sinirlendim ne dedigimi bilemedim. .
o sözlerin verdiği üzüntüyle .. ne heveslenecegim be bildiğin bebek işte .. ben bebek falan düşünmüyorum gelip gidip sorma yeter artık diye bagirdim. .
oda bi 10 dk sonra suratı asık bi şekilde evine gitti. .
çok üzüldüm ağladım kırdım o kızida ..
genelde kimseye söylemiyorum olmadığını. . istemiyoruz diyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?