- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bu benim kararım ve artık herkesin kararıma karışıp yorum yapıp bıdı bıdı yapmasından çok sıkıldım . Benim hayatım kimseyi ilgilendirmez.
Ege ünisi süt ürünlerini kazandm ama ben okumak istemiyorum bu bölümü onu bırakıp açıktan başka bi bölüm okumak istiyorum ama ailem eve geri dönersen eşyalarını balkondan aşağı atarız nette zaten bu pazartesi kapatılıyo telefonunu da elinden alırız diyorlar .
Çok kötü davranacaklarmış bana evi sadece barınak olarak kullanırsın suratına bile bakmayız umrumuzda olmazsın diyorlar.
Ben istemiyorum o bölümü de o ortamı da hiç birşeyi . Ben başka bölümü açıktan okumak istiyorum ama derdimi kimseye anlatamadım bi türlü . Yok rezil ettin bizi yok bilmem ne diyolar sanki ben okulu tamamen bırakıyormuşum gibi davranıyorlar delirmek üzereyim sürekli kavga edip evdekilerle tartışmaktan ve iç sıkıntısından . Sevgilim de sıkıldım senden kendini de aileni de yedi cihana rezil ettin yeter artık uğraşamıyorum ben seninle bana yazma dedi .
Sizce bu durum düzelir mi ?
san bu lafı eden adam için mi tüm bunlar
ha adam haklı.. o ayrı konu da..
çok yardım ettin gerçekten sağol ya ...
iyi de yaptığın yanlışı onaylamamı mı bekliyordun?
yıllar sonra çıkıp "ben buraya sizden fikir istemeye geldiğimde neden bana doğru yolu göstermediniz?" diye sorduğunda, senin hatana ortak olmak istemiyorum.
Hata ya da değil ben böyle mutlu olacağım ..
bölümü kendi isteğinle mi tercih ettin:44:
tamam.. senin hatan senin kararın..
sana bol pişmanlıklı günler
rezil ettin derken ailen ne demeye çalışmış ben anlayamadım istemedigin bi bölümde okuma bence 2. 3. sınıfta okulu bırakan arkadaşlarım var zorla olmaz bu işler ailenle konuş anlat durumu ve ailenden başka gidecek yerin yok unutma
Sonradan eklediklerimi de okursan sevinirim . Şuan okduğum bölüm de iyi değil ki . Şimdi de pişman olabilirim yani .
Aslında gıda teknolojisini istiyodum bizim evin buraya yarm saatlik bi yerde hemen çok yakındı . Ama mecburiyetten bi tek gıdayı yazsam yerleşme olanağım az olur diye bunu da yazdım gıdayla ilgili falan diye ama şimdi pişman oldum işte :S
Bu benim kararım ve artık herkesin kararıma karışıp yorum yapıp bıdı bıdı yapmasından çok sıkıldım . Benim hayatım kimseyi ilgilendirmez.
Ege ünisi süt ürünlerini kazandm ama ben okumak istemiyorum bu bölümü onu bırakıp açıktan başka bi bölüm okumak istiyorum ama ailem eve geri dönersen eşyalarını balkondan aşağı atarız nette zaten bu pazartesi kapatılıyo telefonunu da elinden alırız diyorlar .
Çok kötü davranacaklarmış bana evi sadece barınak olarak kullanırsın suratına bile bakmayız umrumuzda olmazsın diyorlar.
Ben istemiyorum o bölümü de o ortamı da hiç birşeyi . Ben başka bölümü açıktan okumak istiyorum ama derdimi kimseye anlatamadım bi türlü . Yok rezil ettin bizi yok bilmem ne diyolar sanki ben okulu tamamen bırakıyormuşum gibi davranıyorlar delirmek üzereyim sürekli kavga edip evdekilerle tartışmaktan ve iç sıkıntısından . Sevgilim de sıkıldım senden kendini de aileni de yedi cihana rezil ettin yeter artık uğraşamıyorum ben seninle bana yazma dedi .
Sizce bu durum düzelir mi ?
ailen seni zorlamamış ki.. kendin seçmişsin.
desen ki bu bölüm istediğim gibi çıkmadı. hayal kırıklığı yaşadım. çalışıp başka bölüme gireceğim.. tamam haklısın..
ama sen daha şimdiden arkanda olmayan biri için yapıyorsun bunu..
ailen seni zorlamamış ki.. kendin seçmişsin.
desen ki bu bölüm istediğim gibi çıkmadı. hayal kırıklığı yaşadım. çalışıp başka bölüme gireceğim.. tamam haklısın..
ama sen daha şimdiden arkanda olmayan biri için yapıyorsun bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?