evet kızlar benim mart rüyam bitti nisanda tam kararlııyım peki ya sizler ? :))))
yakaladım seni sobe sobe sen melekler mekanında da varsın deme :)
slm kızlar ben de nisanda hamile kalmak istiyorum.sat 12 mart. çalışmalara başladık. bakalım ne olacak
Rabbim hayırlısıyla bebek isteyen herkese versin
valla benim martta da belli olabilir nisanda da buraya da takılım bari
Merhaba arkadaşlar Nisan topiğimiz hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inş. . . Mart ayında hüsrana uğrayanlar toplanın burayaBu sefer olacak, göbüşler bebiş dolacak inş
Bu arada özlem hazır topiğin daha ilk sayfasındayken benim bi önerim var.. Buraya yazan herkesin adını ve beklenmeyen adet tarihlerini ilk iletiye eklersen kimin hamile kaldığını , kimlerin adet tarihinin yaklaştığını daha rahat takip edip anlayabilirizMart ayında takip etmek çok zor olmuştu .. İlk sayfada ilk iletiyle daha güzel olacağını düşünüyorum ne dersin ??
slm kızlar ben de nisanda hamile kalmak istiyorum.sat 12 mart. çalışmalara başladık. bakalım ne olacak
Rabbim hayırlısıyla bebek isteyen herkese versin
valla benim martta da belli olabilir nisanda da buraya da takılım bari
sessizleşti yine forum :)))
geldik özlemcim sen dünmü adet oldun yoksa ?? nisana atmışsın
evet kızlar benim mart rüyam bitti nisanda tam kararlııyım peki ya sizler ? :))))
herkes BAT bilgisini verirse ekleyelim arkadaşlar
yedikolik => 5 NİSAN (kendisinin mart ayı içinde hamiş olduğunu öğrenmesini diliyoruz :)
ozlemgok => 19 NİSAN
Kızlar selam. Ankara'da yaşıyorum, artık çalışmıyorum. yaş 29. Kg:63 Boy:170 cm... SAT: 16 Mart BAT: 11 Nisan beni de ekleyinnn
hayırlı olsun canım topikumarımmmmmmm bu topikte başlamama gerek kalmazz )
destek için gelirim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?