- 29 Ocak 2024
- 1.077
- 22
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
Ajitasyon yapmak istemiyorum ama hayatımda yakınım kim varsa tek tek çıktı en başta daha annem babam bebekligimden beri annelik babalık görmedim ayri yaşadık akrabam bakti kardeşim desen aynı ne kendi öz kardeşimden ne annemden babamdan yüzüm gülmedi öz kardeşimle barışmak istedim adım attım hakaret etti küfür etti.. Babamın yıllar önce yaptığı bi evliliğinden olan üvey kardeşim çıktı ortaya o da yanımda olmadı hiçbiriyle bağlantım sohbetim muhabbetim yok bu o kadar zor ki gerçekten çok zor bir durum hani insanlar genellikle ya anneden ya babadan ya kardeşten birinden birinde fayda görür ben hiçbirinden çocukluğumdan bebekligimden beri bişey görmedim tekrar biraraya gelelim dediysem de o da olmadı Allah beni neden bu şekilde imtihan ediyor bilmiyorum düğünüm bişeyim olsa ne anne var ne baba ne kardeş. Daha yeni çok yakın arkadaşımla da aram bozuldu yılların muhabbeti vardı aramızda sırtını döndü bana yeni kınası oldu surat yapıyor belki çok çok ufak biseyden olmuş olabilir içimden yazmak da gelmiyor düğününe de gidesim gelmiyor ama bilmiyorum kınasinagitmistim baya bildiğin surat aşmıştı burda herkes alınganlık yaptığımı düşündü ama ben eminim soğuktu bana görmedi kaç kere fotoğraf çekilelim dememe rağmen umrunda olmadı başkalarıyla konuştu baya bekledim baktım takmıyor eve geldim bende en son ondan yana da böyle bişey yaşamak bana çok ağır geldi çünkü artık bıktım devamli hayatımdan insan çıkmasından normalde de gerçekten anlayışlı biriyim öyle anlayışsız biri değilim öyle olsam hak veririm bunu kaldıramıyorum her şeye hazırlıklı olmak lazım bu hayatta ama gerçekten çok zor en yakinlarini devamlı kaybetmek çok zor