Herkes katildir bu hayatta siz neyi öldürerek katil oldunuz

sinek çokk oldudum
pisman deilim yine gelsinler yine oldurrum
vizvcizvizzz beynimi yiyolarr, psikoljik baski altindaydim katliam yaparken

Artık ısırmalarını da geçtim o kulak dibinde çıkardıkları ses gerçekten sinir bozucu

Can sıkıntısından bula bula böyle bir konu mu buldun.?Herkesin 3 aşağı 5 yukarı öldürdüğü hayvanlar aynıdır.Özellikle kadınların.

Evet bunu buldum istemiyorsan yorum yapmazsan ayrıca aynı falan da değildir bir çoğumuz böceklerden dahi korkuyor

Cocukken yakalamak icin ustune ortu atilan muhabbet kusunu gormeyerek ustune basarak olumune sebep olmusdum ... Cok uzulerek gidip gömmüsdüm her aklima geldigindede üzüntum tekrarlanir...

Off ya üzücü bir durum gerçekten ama maalesef çocukken yaşanabiliyor böyle olaylar

5 yaşındayken kuzenimin japon balığının fanusuna güzel koksun diye kolonya dökmüştüm ve hayvancağız kafası güzel bir şekilde hayata veda etmişti.

Ya balık için gerçekten üzgünüm ama okuyunca ufaktan bir tebessüm ettim istemsizce:)

Bana bir kere komşumuz arkadaşıyla bakislarini beğenmediği için bi kediyi öldürdüğünü soylemisti.
Evet evet annem de o kişinin kafasının içinde birseylerin eksik olduğunu düşünürdü.

Tövbe est ya bu nası insanlık o ne demek yahu bakışlarını beğenmedim ne Allah bilir sokakta görmüştür,kesinlikle ruh hastası nası kıymış ya o hayvancağıza

[QUOTEt:, member: 727912"]Tövbe est ya bu nası insanlık o ne demek yahu bakışlarını beğenmedim ne Allah bilir sokakta görmüştür,kesinlikle ruh hastası nası kıymış ya o hayvancağıza[/QUOTE]
Tuhaf bir tipti. Bilmiyorum umarim
Hayal dunyasinda yapmistir dedigini..

Cook kucukken balkondaki karıncalari isaret parmagimla susam gibi yalakayip yerken annem yakalamis Buda oldurmenin bi degisik versiyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…