- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Yalnız o doğru.Aynen :)
Bazı hatunların vücudu taş gibi oluyor...yemin etse inanmazsın kilosuna...muhtemelen o da öyle...spor yapıyor olabilir...
Bi de pahalı markalarda ben de 36 oluyorum ne hikmetse...adamlar mahsus mu yapıyor nedir? Aldıkça alasım geliyor
1.68 boya 59 kiloyum ve 38 bedene zor giriyorum.
Siz nereden giyiniyorsanız söyler misiniz bana da moral olsun :)
yazdım kız nerden ne giydiğimi
Boyunda kilonda normalin çok ustunde degil ki? Kilolu olduğunu yada kilolu durduğunu düşünmüyorum. Ona bakarsan ben zayifim mesela ama boyum 150-155 falan. Bende manken gibi değilim ama hic problem etmiyorum. Ben buyum çünkü167 boyundayim 64 kilo falanim artik annem bile begwnmiyor ben 50 kiliydum senin yasinda diyor herkes dalga geciyor benimle irademe de sahip cikamiyorum artik bir ay icinde 55 kilo olmak istiuorum 36 beden olmak istiyorum biktim 93 73 98 olculerim nasil 65 95 olabilirim yardim edin kizlar cok mutsuzum
Aynen :)
Bazı hatunların vücudu taş gibi oluyor...yemin etse inanmazsın kilosuna...muhtemelen o da öyle...spor yapıyor olabilir...
Bi de pahalı markalarda ben de 36 oluyorum ne hikmetse...adamlar mahsus mu yapıyor nedir? Aldıkça alasım geliyor
Beymen'de ben de 36 bedenim çünkü çok pahalı :)en son klasik takım almaya gittim
ben 38 istedim içinde yüzdüm
Beymen de denedim
nara max da hepsi de 36 idi
ekol koton vs
ben de takıldım hatta satıcıya sırf bize moral olsun diye mi bunlara küçük beden yazmışlar diye
pantolon da ceket de 36
ama 10 yıl önce alınan 36 lara da giriyorum
onlar da koton ekol vs
168 boy 55 kiloyum. 36da patlıyorum. Ondan şaşırdım. Heralde benm popoda toplanmış.
Yalan söyledi demedim zaten, anlam veremedim sadece.Beden olcunuz vucut yapinizla ve spor gecmisinizle cok alakali, mesela ince belli bir kadinla kalin belli gobekli bir kadin ayni boy ve kiloda olsalar da 1-2 beden farkli giyiniyorlar.
Yag orani burda cok onemli, ozellikle spora giden arkadaslar cok iyi bilirler, yag orani %30 olan bir kadinla %20 olan bir kadin arasinda inanilmaz bir goruntu farki oluyor.
O yuzden bedenleri kiyaslamak cok dogru degil, kimsenin de yalan soyledigini sanmiyorum.
Olay orda bitiyor zaten...vücudunu tanıyacaksın...o zaman 7-8 kilo fazlalığa kadar rahat saklıyorsun :)ah keşke taş olsam
taş değilim ama
dediğin hatunlardanım
75 i de gördüm tartıda 40 beden giydim ama kimse inanmadı kiloma
saklamayı biliyorum galiba
bir de klasik giyim daha rahat saklıyor da olabilir
kot vs daha ortada hatlar
mesela ben bilekte pantolon cigaret vs giymem
Beymen'de ben de 36 bedenim çünkü çok pahalı :)
Ama Koton gibi dandik markalarda asla olmuyor.
Belki bir arkadaşın dediği gibi spor yapıyorsunuzdur ve çok fitsinizdir olabilir.
Yalan söyledi demedim zaten, anlam veremedim sadece.apranxx ın açıklamasını da çok mantıklı buldum.
Evet olabilir, bir de vücut şeklimiz farklıdır.çok mutlu oldum ya fit diye bana iltifat ettiniz ama görseniz sözlerinizi geri alırsınız
spor falan da yapmıyorum ama benim çıkık popom yok
düz o nedenle küçük beden oluyor
bir de mesela daha yüksek bel vs tercih ediyorum galiba
yani esasen giyim tarzı ile ilgili olabilir
ama bence sen bir dediğim yerlere bak
o kilo ile bunları dolduramazsın yani
benim bile bazısında belimde boşluk kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?