herkes manken gibi olmak zorunda mi

Canm o zamanda kilo almak isteyecen bana bazıları manken bazıları iskelet der bende şişman bayanlara özenirim hamileyim bile sıfır beden giyiyorum varmı böyle birsey göbegimin cıkmasını dört gözle bekliyorum

Beden olcunuz vucut yapinizla ve spor gecmisinizle cok alakali, mesela ince belli bir kadinla kalin belli gobekli bir kadin ayni boy ve kiloda olsalar da 1-2 beden farkli giyiniyorlar.
Yag orani burda cok onemli, ozellikle spora giden arkadaslar cok iyi bilirler, yag orani %30 olan bir kadinla %20 olan bir kadin arasinda inanilmaz bir goruntu farki oluyor.
O yuzden bedenleri kiyaslamak cok dogru degil, kimsenin de yalan soyledigini sanmiyorum.

1.68 boyu 66 veya 67 kilo hemen hemen yakınım sana . Senin vücut yapın nasıl bilmiyorum ama ben 60 olunca Safinaz a benziyorum zayıflık bana yakışmadigi içinde kimseye yakıştırmayıp mutlu mesut yaşıyorum
anneler hep 48 kilo 50 kilodur zaten boşver benim annem 2 kilo versem üzülür uykular kacar, 2 kilo alsam kV benden çok bunalıma girer boşver sen nasıl mutluysan öyle kal

Yalnız o doğru.
Bir modacının da soyadı olan markada(marka ismi söyleniyor mu bilemedim) ben de 36 beden elbise aldım ama 36 bedenim diyemem yani, dilim varmaz.

1.68 boya 59 kiloyum ve 38 bedene zor giriyorum.
Siz nereden giyiniyorsanız söyler misiniz bana da moral olsun :)

en son klasik takım almaya gittim

ben 38 istedim içinde yüzdüm

Beymen de denedim

nara max da hepsi de 36 idi

ekol koton vs

ben de takıldım hatta satıcıya sırf bize moral olsun diye mi bunlara küçük beden yazmışlar diye

pantolon da ceket de 36

ama 10 yıl önce alınan 36 lara da giriyorum

onlar da koton ekol vs

Boyunda kilonda normalin çok ustunde degil ki? Kilolu olduğunu yada kilolu durduğunu düşünmüyorum. Ona bakarsan ben zayifim mesela ama boyum 150-155 falan. Bende manken gibi değilim ama hic problem etmiyorum. Ben buyum çünkü

ah keşke taş olsam

taş değilim ama

dediğin hatunlardanım

75 i de gördüm tartıda 40 beden giydim ama kimse inanmadı kiloma

saklamayı biliyorum galiba

bir de klasik giyim daha rahat saklıyor da olabilir

kot vs daha ortada hatlar

mesela ben bilekte pantolon cigaret vs giymem

Beymen'de ben de 36 bedenim çünkü çok pahalı :)
Ama Koton gibi dandik markalarda asla olmuyor.
Belki bir arkadaşın dediği gibi spor yapıyorsunuzdur ve çok fitsinizdir olabilir.

Yalan söyledi demedim zaten, anlam veremedim sadece. apranxx ın açıklamasını da çok mantıklı buldum.

Olay orda bitiyor zaten...vücudunu tanıyacaksın...o zaman 7-8 kilo fazlalığa kadar rahat saklıyorsun :)

Beymen'de ben de 36 bedenim çünkü çok pahalı :)
Ama Koton gibi dandik markalarda asla olmuyor.
Belki bir arkadaşın dediği gibi spor yapıyorsunuzdur ve çok fitsinizdir olabilir.

çok mutlu oldum ya fit diye bana iltifat ettiniz ama görseniz sözlerinizi geri alırsınız

spor falan da yapmıyorum ama benim çıkık popom yok

düz o nedenle küçük beden oluyor

bir de mesela daha yüksek bel vs tercih ediyorum galiba

yani esasen giyim tarzı ile ilgili olabilir

Yalan söyledi demedim zaten, anlam veremedim sadece. apranxx ın açıklamasını da çok mantıklı buldum.

yalan söyledi dediğini falan düşünmedim, ben de alınmadım yani

evet garip zira boy-kilo bakınca ve görünce asla ince değilim

bak geçen LC Waikiki den de aldım klasik pantolon o da 36 etek vs de ama orda üst alırsam M alıyorum

Pazardan ayılıp bayılıp aldığım şeylerin önce etiketini keserim
Olmadık biri görür, 40 yazıyor...ondan sonra açıkla dur

Evet olabilir, bir de vücut şeklimiz farklıdır.
Ben de ibre 60'ı vurmuş gibi durmuyorum dışardan ama göbek ve beli iyi kamufle edip çırpı bacaklarımı ön plana çıkardığım için.
Yoksa durum vahim.
O yüzden diyet forever zaten :)

ama bence sen bir dediğim yerlere bak

o kilo ile bunları dolduramazsın yani

benim bile bazısında belimde boşluk kaldı

Beymende 36 giyiyorum. Ama bazı yerlerde 38 aldığım oluyor. Mesela bugün maviden kot aldım 27 beden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…