- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Beymende 36 giyiyorum. Ama bazı yerlerde 38 aldığım oluyor. Mesela bugün maviden kot aldım 27 beden.
Evet olabilir, bir de vücut şeklimiz farklıdır.
Ben de ibre 60'ı vurmuş gibi durmuyorum dışardan ama göbek ve beli iyi kamufle edip çırpı bacaklarımı ön plana çıkardığım için.
Yoksa durum vahim.
O yüzden diyet forever zaten :)
kotları bilemem
ama son kotum colins 26 aldım ama 25 olsa o bile olurdu galiba alırken düğmesi kapalı idi
benim popom düz
jenifer Lopez gibi poponuz vardır sizin tabii sığmaz :)
Yalan söyledi demedim zaten, anlam veremedim sadece. @apranxx ın açıklamasını da çok mantıklı buldum.
Ben de tam olarak şunu soylemeye calismistim]
Ben bu yoruma tabi ki katılıyorum. Yakın arkadaşımın boyu 1.62, ben 1.70im. İkimiz de spor yaparız ama o daha çok yapar :) İkimiz de 55 kiloyuz ama vücutlarımız aynı duruyor, bizim kız ince uzun duruyor. Böyle işte :)
167 boyundayim 64 kilo falanim artik annem bile begwnmiyor ben 50 kiliydum senin yasinda diyor herkes dalga geciyor benimle irademe de sahip cikamiyorum artik bir ay icinde 55 kilo olmak istiuorum 36 beden olmak istiyorum biktim 93 73 98 olculerim nasil 65 95 olabilirim yardim edin kizlar cok mutsuzum
167 boyundayim 64 kilo falanim artik annem bile begwnmiyor ben 50 kiliydum senin yasinda diyor herkes dalga geciyor benimle irademe de sahip cikamiyorum artik bir ay icinde 55 kilo olmak istiuorum 36 beden olmak istiyorum biktim 93 73 98 olculerim nasil 65 95 olabilirim yardim edin kizlar cok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?