hani derler ya çirkin kaderi versin Allah sana bu pek uğramamış sanırım.. kader mi kısmet mi anlayamadım doğrusu çevremde de rastladım duydu güzel olupta aldatan eşler sevgileri bence erkekler doyumsuz erkeklerin doyumsuzluğu yüzünden böyle oluyor... Acaba sende mi sıkıntı demeden edemicem hani bi problemmi var kii elinde mi tutamıyosun anlayamadım ben.
erkekler güzel kadınların yanında kendılerını eksik hıssedıyolar ben ünv.iken çokk beğendiğim onunda benı çok sevdiği bırıyle kısa süreli bı ilişki yasadım uzaktaydı 15 te bır gelirdi (arkadas vasıtasıyla tanışmıştık)gunde bılmem kaç defa tl konusuyorduk bır gun bana benm aklım sende sen bı kantıne gırdiğinde mıllet dönüp sana bakıyor ben buna dayanamıyorum çok ılgı cekıyosun ben kaldıramıyorum bunu ben de ne buldun?diyodu ve en sonunda ayrıldık yanı ben senın kalbını sevdım dıyodum dürüstlüğünü,samımyetını ama yok kafaya takmıştı ılgı çeken bırını ıstemıyorum evet çok etkılendım senden ama süreklı acaba peşinde bırı var mı,aklını çelerler mı?dıye düşünemem dıye ayrıldı benden manyak kı ben gercekten sevıyordum aradan 3 sene geçtıkten sonra (o zaman işe baslamıştım okul da bıtmıştı)aradı benı unutamadığını ve pişman olduğunu söyledı ama iş işten geçmişti çunku nısanlanmıştım artık allah yolunu açık etsin ama demek istediğim özgüvenı eksik erkekler ya ayrılır ya da aldatır canım malesef buyıllarca babam annemi aldattı, 5 yıllık bi ilişkim vardı varımı yoğumu verdiğim nişanlanmıştık ki beni aldattığını yakaladım ve bitti, aradan 2 yıl geçti arkadaşlar aracılığıyla biriyle tanıştım ve onda da aldatıldım. Sonra başka bi ilişki ve yine aldatılma. Ve yine bir aldatılmanın sonundayım sorun bende mi bilmiyorum, çirkin değilim, güzel bi işim var ama hep aldatıldım lanet olsun hayata, yaşama. Aklımdan binbir türlü intiharlar geçiyor susturamıyorum içimdeki sesleri... Ben bunları haketmedim ki...
senin şanssızlığın hep yakalaman olmuş...
bzazı şeyleri öğrenmeye hazır değilsen en güzeli bilmemek galiba...
kimbilir yani belki aldatmayan erkeklerde vardır...
Bende her iki iliskimde aldatildim, en sonuncusunda ise en adi sekilde, iki kere sirtimdan vuruldum. Ve bu olaylar benim sürekli birseyleri didikleyen küskülü biri yapti. Aldatmak gercekten karakter meselesi, ben suna inaniyorum herkez kendine yakisani yapar!!! Demeki bu insanlar bizim icin hayirli degilmis Rabbim bize onlarin gercek yüzlerini daha basta göstermis. Umudunu lütfen hicbir zaman yitirme ve lütfen herzaman en hayirlisi dile kendin icin, bol bol dua et..Aklindan o intihar duygularini cikar at...Dua et ve dogru insanin sana deger veren sahiplenen ve sadik bir insan cikacaktir karsina. Ben buna tüm kalbimle inaniyorum sende inan. Herseyde bir hayir vardir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?