herkes mi aldatır? ben hayatımda tek bir erkeğe bile güvenemeyecek miyim?

biranda

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
12
0
6
Ardahan
yıllarca babam annemi aldattı, 5 yıllık bi ilişkim vardı varımı yoğumu verdiğim nişanlanmıştık ki beni aldattığını yakaladım ve bitti, aradan 2 yıl geçti arkadaşlar aracılığıyla biriyle tanıştım ve onda da aldatıldım. Sonra başka bi ilişki ve yine aldatılma. Ve yine bir aldatılmanın sonundayım sorun bende mi bilmiyorum, çirkin değilim, güzel bi işim var ama hep aldatıldım lanet olsun hayata, yaşama. Aklımdan binbir türlü intiharlar geçiyor susturamıyorum içimdeki sesleri... Ben bunları haketmedim ki...

hani derler ya çirkin kaderi versin Allah sana bu pek uğramamış sanırım.. kader mi kısmet mi anlayamadım doğrusu çevremde de rastladım duydu güzel olupta aldatan eşler sevgileri bence erkekler doyumsuz erkeklerin doyumsuzluğu yüzünden böyle oluyor... Acaba sende mi sıkıntı demeden edemicem hani bi problemmi var kii elinde mi tutamıyosun anlayamadım ben.

bilmiyorum inan bilmiyorum her aldatılışta hep kendimde kusur aradım ama inan bulamadım, hep kendimi suçladım ama inan hiç suçum olmadı, beynim uğulduyor var mıyım yok muyum hissetmiyorum, ağlamaktan helak oldum

güzel kadınlar hep aldatılır.
mantık yürütmek gerekiyorsa, güzel kadın yakışıklı erkekle çıkar. yakışıklı erkekeklerinde diğer kadınlar peşlerini bırakmaz.
sonuç olarak, çirkin olmak lazım aldatılmamak için

ama çirkin erkek aldatmıyo diye birşeyde yok. parası çoksa oda aldatır

ozaman sende kendine adam gibi adam çıkana kadar bekle kendi kaderini

İnsan aldatıldığı için ihtiharı düşünür mü güzel kardeşim.

Altadanlara yol ver gitsin, sende kendi yoluna bak.

Şimdiye kadar karşına kötü insanlar çıkmış olabilir ama bu hep böyle devam edecek değil.

Günün birinde karşına öyle birisi çıkar ki, herkes aldatırmı sorusunun cevabını sen kendin bulmuş olursun.

Hakkında hayırlısı olsun, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Her erkek aldatmaz, kişiliği olmayan, iradesi zayıf, ahlaksız, akılsız, uçkuruna sahip olamayan karaktersizler aldatır.

önce babanızın aldattığını görmüşsünüz ve bu sizde bilinçaltı bir korku yaratmış ve kendinizde yaşamışsınız.bilinçaltınıza ne emir verirseniz size evrenden geri dönüşüm yapar bu dini olarakta böyledir
hz.ali buyuruyorki:hayır düşünün hayır olsun
siz aldatılmaktan korkmayın bir kere bu korkuyu atın kafanızdan pozitif düşünün biiznillah o zaman huzurada kavuşursunuz
biraz mr messaj verdiğimizde önemli
geçmiş olsun

erkekler güzel kadınların yanında kendılerını eksik hıssedıyolar ben ünv.iken çokk beğendiğim onunda benı çok sevdiği bırıyle kısa süreli bı ilişki yasadım uzaktaydı 15 te bır gelirdi (arkadas vasıtasıyla tanışmıştık)gunde bılmem kaç defa tl konusuyorduk bır gun bana benm aklım sende sen bı kantıne gırdiğinde mıllet dönüp sana bakıyor ben buna dayanamıyorum çok ılgı cekıyosun ben kaldıramıyorum bunu ben de ne buldun?diyodu ve en sonunda ayrıldık yanı ben senın kalbını sevdım dıyodum dürüstlüğünü,samımyetını ama yok kafaya takmıştı ılgı çeken bırını ıstemıyorum evet çok etkılendım senden ama süreklı acaba peşinde bırı var mı,aklını çelerler mı?dıye düşünemem dıye ayrıldı benden manyak kı ben gercekten sevıyordum aradan 3 sene geçtıkten sonra (o zaman işe baslamıştım okul da bıtmıştı)aradı benı unutamadığını ve pişman olduğunu söyledı ama iş işten geçmişti çunku nısanlanmıştım artık allah yolunu açık etsin ama demek istediğim özgüvenı eksik erkekler ya ayrılır ya da aldatır canım malesef bu

Başkasının yaptığı onursuzluk için kendine kıyman hiç doğru değil. Onlara verilebilek en güzel ceza onları evrene salıp hayatına devam etmek. Merak etme yaptıklarının bedellerini ödeyecekler zaten. İlahi adalete güven.

Son düzenleme:
inan tek aldatılan sen değilsin, sıkma canını her şeyde bi hayır vardır, Allah büyüktür.

Artik her sey ÇİN MALI olmus AŞKlar bile...insanlik bozulmus sekerim dunyanin civisi cikmis ama batakliklarda bile bitkiler yeserir.Ahirda oglak doganda avluda otu biter demis atalarimiz biraz secici ol sevmek-sevilmek icin sabirla bekle bak ne gunesler dogacak

erkeklerin gözümün içine baka baka yalan söylemelerinden, her defasında yanılmamamdan, sevilmemekten bıktım usandım artık. Ben çok mu kötü biriyimde bu yaşıma geldim halen güvenebileceğim tek bi erkek yok hayatımda. Ben bu kadar mı kötü bi kulumda Allah karşıma hep böyle insanları çıkarıyor. Hep ilahi adalet dedim sustum ama olan hep bana oldu, hep benden gitti bir şeyler. Her şeye olan inancımı yitirdim artık, canımdan bezdirdiler. Dünyam cehennemim oldu nefes almak yaşamak değilmiş. Zaten ölüyüm

canından bezme bunlardan kendine ders çıkar. eşimi bulmamda önceki sevgililerimin etkisi çok büyük. benimde bir türlü yüzüm gülmemişti ama Allah karşıma öyle güzel kalpli birini çıkardı ki anlatamam. başta bildiğin sınava soktum onu,3 kişinin arasından birinci o çıktı:) hemen sevgili olmadık zaten,onu ölçüp biçtim,eski yaşadıklarımdan sorular sordum sende böyle misin diye. o sabırla cevapladı hepsini. bir de o da aynı dertleri yaşamış ve nasıl kötü bişey olduğunu ikimizde biliyorduk. o yüzden ne karşımıza yaşatmayı istedik,ne de kendimizin.

tabiiki herkes aldatmaz sorunu kendindede arama ama sevgili secimlerini tekrar bir gozden gecir yani bu adamlarin ortak bir ozelligimi var sen belki farkinda olmadan ayni tip erkeklere yoneliyorsun ben bunun biraz hissedilir birsey olduguna inaniyorum yani o adamda aldatma potansiyeli olup olmadigi bence anlasiliyor

İnsan ister istemez düşünüyor, acaba bende mi bir sorun varda bütün olumsuzlukları kendime çekiyorum diye
bende bu aralar çıkmazda gibiyim .

senin şanssızlığın hep yakalaman olmuş...
bzazı şeyleri öğrenmeye hazır değilsen en güzeli bilmemek galiba...
kimbilir yani belki aldatmayan erkeklerde vardır...

senin şanssızlığın hep yakalaman olmuş...
bzazı şeyleri öğrenmeye hazır değilsen en güzeli bilmemek galiba...
kimbilir yani belki aldatmayan erkeklerde vardır...

Allah çıkarıyor bi şekilde karşıma çünkü o kadar sıkıntı çektim ki bi şekilde yakalıyorum. aldatmayan var mı bilmiyorum ama ben daha henüz hiç görmedim. Bilmeden devam edersen saf yerine konulacaksın, bilip geçip karşısına söyleyince de çocuk muamelesi görüyorsun hangisi daha zor? saf yerine konulmak mı yoksa çocuk yerine konulmak mı? kale bile almıyorlar seni önce inkar ediyorlar sen delillerinle karşılarına çıkınca yok çocuksun yok iyi yaptım yok şu yok bu oluyor, hatta o kadar arsızlar ki önce inkar edip sonra özür diliyorlar bazen de çekip kendileri gidiyorlar

Bende her iki iliskimde aldatildim, en sonuncusunda ise en adi sekilde, iki kere sirtimdan vuruldum. Ve bu olaylar benim sürekli birseyleri didikleyen küskülü biri yapti . Aldatmak gercekten karakter meselesi, ben suna inaniyorum herkez kendine yakisani yapar!!! Demeki bu insanlar bizim icin hayirli degilmis Rabbim bize onlarin gercek yüzlerini daha basta göstermis. Umudunu lütfen hicbir zaman yitirme ve lütfen herzaman en hayirlisi dile kendin icin, bol bol dua et..Aklindan o intihar duygularini cikar at...Dua et ve dogru insanin sana deger veren sahiplenen ve sadik bir insan cikacaktir karsina. Ben buna tüm kalbimle inaniyorum sende inan. Herseyde bir hayir vardir :)

bugüne kadar hep sabrettim, hep hayırlısı buymuş dedim ve yalvardım ne olur karşıma artık doğru birini çıkar, kaldıramayacağın yükü yüklemezmişsin kulunun sırtına taşıyamıyorum diye, ama hep aynı konuda sınandım, hep en ağır şekilde sınandım, bütün hayatım boyunca hep aynı konu her defasında karşıma çıktı bugün 29 yaşındayım ve artık ne gücüm kaldı ne de Allah' a olan inancım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…