• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes mi aldatır? ben hayatımda tek bir erkeğe bile güvenemeyecek miyim?

Bende bir derdim varda böyle bi konu açmıştım aldatmak kadın veya erkeğin aldatması diye...

Senin karşına düzgün biri çıkmamış ama Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın...

Bence kadın veya erkek fırsat bile olsa sevdiğine değer veriyosa ciddi anlamda seviyosa reddetmeli ya nefsine hakim olmalı ayrıca ben aldatmayı sadece cinsellik olarakta görmüyorum ne bilim karşı cinse ilgi alaka görüşmeler falan cinsellik olmasada aldatma yani...Kısacası nefsini tutmalı 2 bekar insan ne yaparsa yapsın ama ilişkisi olanlar ya da evli olanlar bunu yapıyosa karaktersiz,midesiz,onursuz ...Gene de büyük konuşmamak lazım tabi ama Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın ne diyelim :31::31:

bende bir derdim varda böyle bi konu açmıştım aldatmak kadın veya erkeğin aldatması diye...

Senin karşına düzgün biri çıkmamış ama allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın...

Bence kadın veya erkek fırsat bile olsa sevdiğine değer veriyosa ciddi anlamda seviyosa reddetmeli ya nefsine hakim olmalı ayrıca ben aldatmayı sadece cinsellik olarakta görmüyorum ne bilim karşı cinse ilgi alaka görüşmeler falan cinsellik olmasada aldatma yani...kısacası nefsini tutmalı 2 bekar insan ne yaparsa yapsın ama ilişkisi olanlar ya da evli olanlar bunu yapıyosa karaktersiz,midesiz,onursuz ...gene de büyük konuşmamak lazım tabi ama allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın ne diyelim :31::31:

bende cinsellikle sınırlamıyorum

Ben artık aldatmayan erkek olmadığına inanamaya başladım, varsa da o %3'lük kısım değil, %1'lik bir kısım kalmış olabilir artık.
Hayattan soğutuyorlar resmen, senin amacın tertemizken karşındakinin amacı iğrencin de ötesinde olabiliyor. Allah hepimizi iyilerle
karşılaştırsın!...

İnsan ister istemez düşünüyor, acaba bende mi bir sorun varda bütün olumsuzlukları kendime çekiyorum diye
bende bu aralar çıkmazda gibiyim .
:14:

her şeyden geçtim artık, hiçbir şey gözümde değil bi mucize Allahım yalvarırım bi mucize

Allah çıkarıyor bi şekilde karşıma :( çünkü o kadar sıkıntı çektim ki bi şekilde yakalıyorum. aldatmayan var mı bilmiyorum ama ben daha henüz hiç görmedim. Bilmeden devam edersen saf yerine konulacaksın, bilip geçip karşısına söyleyince de çocuk muamelesi görüyorsun hangisi daha zor? saf yerine konulmak mı yoksa çocuk yerine konulmak mı? kale bile almıyorlar seni önce inkar ediyorlar sen delillerinle karşılarına çıkınca yok çocuksun yok iyi yaptım yok şu yok bu oluyor, hatta o kadar arsızlar ki önce inkar edip sonra özür diliyorlar bazen de çekip kendileri gidiyorlar

Ben artık aldatmayan erkek olmadığına inanamaya başladım, varsa da o %3'lük kısım değil, %1'lik bir kısım kalmış olabilir artık.
Hayattan soğutuyorlar resmen, senin amacın tertemizken karşındakinin amacı iğrencin de ötesinde olabiliyor. Allah hepimizi iyilerle
karşılaştırsın!...

canım o kadar katılıyorum ki sana. bende aldatıldım hemde 3.5 senelik sevgilim tarafından. 2.5 yılımızda aramız acıkken baska bırı ıle gorustugunu ögrendim. ve aynı sırada bana dönmek için birsürü caba sarf ediyordu. sonra kızı bir şekilde buldum. kız zaten benimkinden büyük, benimkinide pek takmıyor evli bir adamla beraber. düşünün bu kadar zıt bir insanla aldatıyor beni.. ona cicekler süprizler yaparken ben aramız acık diye aglamaktan bır halim
sonra köpek gibi yalvardı ayaklarıma kapandı bende sevdiğim için affettim. ama bir daha yapmayacak sandım. cünkü ayagıma kapandı ve 3 4 saat agladı böyle 2 hafta suratına bakmadım. evimin önünde sabahladı.
sonuc ne oldu aradan 1 yıl gecince bu sefer benle arası acıkken degil bana ne kadar asık oldugunu söylerken, aynı anda baska birile berabermiş.. ve ailesine o kadar güvenirdim ben, megerse ben evden cıkıyordum o kızla onlarda görüsüyorlarmıs..
su an hala o kız la beraberler bız ayrılalı da 1 sene oldu. ama hala beni seviyor aralarda sarhos arıyor falan. gel de erkeklere güven ben bu bahsettıgım ınsanla seneye evlenmeyı dusunuyordum işin en kötü tarafıda o insan bu kadar kötü olabilirmi. bence erkeklerin geniyle alakalı bu. vardır mmuhakkak duzgun olanı ama cok azınlık..

EN kötü tarafıda ben hala bu insana aşığım

erkeklere fazla güven vermemek gerekiyor. bırakın güvenmesinler size. her an çekip gidebilirmişsiniz gibi, her an hazır ve tetikte olmaları lazım. sürekli sesini yükseltip ayağını sağlam basmak zorundasın. malesef doyumsuzlar ve kendilerine çok güveniyorlar. akıllarını alıcaksın ki başka birşey düşünemesinler.

çok güven vermeyin fazla testeronlululara. gerçekten. her zaman kadının iyi niyetini alıp suistimal ediceklerdir..

erkeklere fazla güven vermemek gerekiyor. bırakın güvenmesinler size. her an çekip gidebilirmişsiniz gibi, her an hazır ve tetikte olmaları lazım. sürekli sesini yükseltip ayağını sağlam basmak zorundasın. malesef doyumsuzlar ve kendilerine çok güveniyorlar. akıllarını alıcaksın ki başka birşey düşünemesinler.

çok güven vermeyin fazla testeronlululara. gerçekten. her zaman kadının iyi niyetini alıp suistimal ediceklerdir..

Kesinlikle katılıyorum ve tecrübeyle sabittir :)

Ben dahil kızların yaptığı erkeğe çok değer veriyoruz ve onu hayatımızın merkezine koyuyoruz. Boşşverin yaa takılın kafanıza göre, hayatınızı yaşayın, kendi hayatınız olsun, hobileriniz olsun, onlarla uğraşın, gezin tozun, kendine bakın, güzel güzel giyinin makyaj yapın dikkat çekici olun ;) he arada bir adama mesaj atın arayın, onun mesajlarına cevap verin işte , ama onun yanında mutlaka tatlı dilli, şirin bir kız olun. Bir kere sen beni neden aramadın aşkım, bir saattir senden haber bekliyorum, yemeğini yedin mi sütünü içtin mi gibi anne moduna girerseniz, aradığında telefonun zil sesini tamamlamadan açarsanız eyvah! daha o er kişisinin poposunu yere indiremezsiniz :) Cool olun, her an gidicekmiş gibi olun bakın nasıl pervane oluyorlar...

Kesinlikle katılıyorum ve tecrübeyle sabittir :)

Ben dahil kızların yaptığı erkeğe çok değer veriyoruz ve onu hayatımızın merkezine koyuyoruz. Boşşverin yaa takılın kafanıza göre, hayatınızı yaşayın, kendi hayatınız olsun, hobileriniz olsun, onlarla uğraşın, gezin tozun, kendine bakın, güzel güzel giyinin makyaj yapın dikkat çekici olun ;) he arada bir adama mesaj atın arayın, onun mesajlarına cevap verin işte , ama onun yanında mutlaka tatlı dilli, şirin bir kız olun. Bir kere sen beni neden aramadın aşkım, bir saattir senden haber bekliyorum, yemeğini yedin mi sütünü içtin mi gibi anne moduna girerseniz, aradığında telefonun zil sesini tamamlamadan açarsanız eyvah! daha o er kişisinin poposunu yere indiremezsiniz :) Cool olun, her an gidicekmiş gibi olun bakın nasıl pervane oluyorlar...

:23: tamamen haklısın canımmm keske hepımız anlatıkklarını yapabılsek

Elindekilerin değerini bilemiyorlar ne yazık ki canım, senin için de üzüldüm ama inan ki o da birgün bulacak, eden bulur.
Herkesin yaptıkları kendi kalitesini belirler sonuçta... ama bir de evlilik gibi ciddi bir kurumu alet etmeleri yok mu! asıl hayattan soğutan nokta da burası oluyor!

canım o kadar katılıyorum ki sana. bende aldatıldım hemde 3.5 senelik sevgilim tarafından. 2.5 yılımızda aramız acıkken baska bırı ıle gorustugunu ögrendim. ve aynı sırada bana dönmek için birsürü caba sarf ediyordu. sonra kızı bir şekilde buldum. kız zaten benimkinden büyük, benimkinide pek takmıyor evli bir adamla beraber. düşünün bu kadar zıt bir insanla aldatıyor beni.. ona cicekler süprizler yaparken ben aramız acık diye aglamaktan bır halim
sonra köpek gibi yalvardı ayaklarıma kapandı bende sevdiğim için affettim. ama bir daha yapmayacak sandım. cünkü ayagıma kapandı ve 3 4 saat agladı böyle 2 hafta suratına bakmadım. evimin önünde sabahladı.
sonuc ne oldu aradan 1 yıl gecince bu sefer benle arası acıkken degil bana ne kadar asık oldugunu söylerken, aynı anda baska birile berabermiş.. ve ailesine o kadar güvenirdim ben, megerse ben evden cıkıyordum o kızla onlarda görüsüyorlarmıs..
su an hala o kız la beraberler bız ayrılalı da 1 sene oldu. ama hala beni seviyor aralarda sarhos arıyor falan. gel de erkeklere güven ben bu bahsettıgım ınsanla seneye evlenmeyı dusunuyordum işin en kötü tarafıda o insan bu kadar kötü olabilirmi. bence erkeklerin geniyle alakalı bu. vardır mmuhakkak duzgun olanı ama cok azınlık..

EN kötü tarafıda ben hala bu insana aşığım

Her erkek aldatmaz ama sen nerde karaktersiz var onu bulmuzsun bence karakter meselesi isterse dunyanin en yakisikli zengini olsun seni seviyor ve karakterliyse gozu senden baskasini gormez :ssz:

Elindekilerin değerini bilemiyorlar ne yazık ki canım, senin için de üzüldüm ama inan ki o da birgün bulacak, eden bulur.
Herkesin yaptıkları kendi kalitesini belirler sonuçta... ama bir de evlilik gibi ciddi bir kurumu alet etmeleri yok mu! asıl hayattan soğutan nokta da burası oluyor!

aynen öyle canım. insanın hayata bakısı cok değişiyor bu erkekler yüzünden. hayatımızın merkezine koyuyoruz, seviyoruz cünkü sonra baskası ıcın cekıp gıdecek kadar onursuz cogu.
işin garibide ben bu insani ilk 1 yıl hiç sevmedım. sadece iyi hos biri diye sans verdim. o zamanlar o kadar soguktum ki kuyrugum gibiydi. beni sevmiyorsun diye aglıyordu. ben ona asık oldum o beni aldattı. erkek milleti böyle işte ne istediklerini asla bilmiyorlar.
bu insan benim ilk erkek arkadasım.. ve ondan sonra da hayatımda kimse olmadı.. insanın hayatındaki ilk deneyimi bu kadar kötü olamaz. hala onunla ama beni seviyormus. ne kadar aciz dimi.. keske elımde bırsey olsada onu sevmesem. en cok korktugumda bir gün af etmek..
suan asla diyorum ama insan sevince gözü hiç birşey görmeyebiliyor gercekten

Back
X