• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes normal bir benmiyim tuhaf

yani onu bende anlamadım şimdi bide erkek çocuğu olunca ayakta fln o yüzden hijyen açısından giremedim ama kadın bana baya bi saydırdı yanımdan geçerken, insanlar sanki doluyo stresinide dışarda millete patlayarak atıyor gibi,ne var yani bunda çocuk varsa nereye götüreyim fln deyip yüzüme baka baka geçti,ben zaten bişey dememiştim kadına yani
Saçmalık işte

doğru diyosunuz benimki hep işsizlikten,çalışmaya alışmışım işsiz güçsüz evde oturunca demekki fazlamı takıyorumki etrafta olanı biteni
Yani açık ve net olayım ben de bir zamanlar böyleydim herkes bana bakıyor benim arkamdan konuşuyor benimle dalga geçiyor sanırdım biraz benimki paranoya şeklindeydi gerçi çalışmaya başladığımda da biraz vardı ama evlenip çocuğum olduğunda tamamen gitti bu sanırım gözümü kaldırıp da kimseye bakmadığım bakamadığım içindir meşgale ne kadar artarsa o kadar insan umursamaz oluyor

merhabalar herkese,çok merak ettiğim bir konu var acaba bir tek benmi yaşıyorum bu olayları yoksa günlük rutininizde sizlerde yaşıyormusunuz buna benzer şeyleri,bugün bir avm'deydim lavaboya gittim yarı açık bir kapı vardı tiklattm kadının biri arkamdan bişey söyledi duyamadım sonra çocuk var içerde fln deyip bana tuhaf tuhaf baktı yani o kadar tuhaf baktıki ya ben naptımki dedim kendi kendime,sonra icerden oğlu çıktı 13 yaslarında fln neyse ben girmeden çıktım ama şaşırdımda,kadın bide yanımdan geçerken saydırıyodu bana bakıp neyse sonrasında bir mağazaya girdim iç giyim mağazasıydı kasiyer kızla konuşmak için baya çaba sarfettim bir tek ben değil herkes aynı durumdaydı,surat asık herkesi azarlar gibiydi,bi markette yada herangi bir yerde bir güler yüz görmüyorum bazen slm veriyorum suratlar asık zar zor slm veriyorlar,öyle tanıdığm tiplerde değil aptm. fln arada karşılaşıyoruz herkes bi tripli gibi herkes bi ters bu bahsettiklerim genellikle kadın oluyor ama,öyle durduk yere erkeklere slm vermiyorumda😂yani diyeceğim vallahi çok bunaldım sürekli bu tarz şeylerle karşılaşmaktan inanılmaz modum düşüyor,şimdi baska derdin yokmu demeyin vallahi çok var ama onların üstüne bide böyle şeyler insanı çok yoruyor,geçen bir kozmetikçiye girdim 3 tane kız biri bana baktı alıngan değilim vallhi bariz baktı kahkaha attı manyak heralde dedim yanındakilerde şaşırdi noldu fln dediler çıktılar dışarı,yani öyle komik bir tipimde yoktur,bu insanların sorunu ne inanın artık suratsız bir insan oldum ne millete arabadayken yol veriyorum ne slm veriyorum bıkkınlık geldi...

ne millete arabadayken yol veriyorum ne slm veriyorum bıkkınlık geldi...

Kendi davranışlarınıza bahane bulmaya çalışıyor olabilir misiniz ?

Yani açık ve net olayım ben de bir zamanlar böyleydim herkes bana bakıyor benim arkamdan konuşuyor benimle dalga geçiyor sanırdım biraz benimki paranoya şeklindeydi gerçi çalışmaya başladığımda da biraz vardı ama evlenip çocuğum olduğunda tamamen gitti bu sanırım gözümü kaldırıp da kimseye bakmadığım bakamadığım içindir meşgale ne kadar artarsa o kadar insan umursamaz oluyor
kesinlikle öyle

aslında sorun fazla rahatlık kim alınır,kim üzülür,kimsenin umrunda değil,konu açarkende tam ifade edemedim sanki kişisel almışım gibi anlatmışim ama aslında genelleme yapmak istemiştim,benim hatam, ben insanlar bana gülümsesin sürekli demiyorum sadece slm verirken tebessüm olabilir,anlıyorum geçim sıkıntısı var ama konu o değil,şöyle bir örnek daha vereyim küfürlü konuşan bir kaç ergen yan masada oturuyodu bir çift rahatsız olup kalktı,sonrada bunlar arkadaşlarını çağirıp kaçırttım gelin oturun deyip masayı birleştirdi,biz şok olduk tabi,anlatmak istediğim bu tarz şeyler yani şahsım adına değil genel olarak tuhaf bir dönemdeyiz sanki ve bir tek banamı tuhaf geliyor bu duyarsızlık onu bilemiyorum şahsen benim canımı sıkıyor

Anladım. Siz hem algılamada hem de kendini ifade etmede sorunlar yaşıyorsunuz tam da yazdığınız gibi. Geçmiş olsun. Allah sabır ve kolaylık versin.

ne millete arabadayken yol veriyorum ne slm veriyorum bıkkınlık geldi

.

yok ya hiç kötü bir insan değilimdir vallahi bak, sadece bazen yeter artık diyorum bi isyan halinde oluyor öyle şeyler,atarlı giderli oluyor insan böyle durumlarda,geçen birine yol verdim 2 dk ilerde önüme kırdı sıkıştırdı beni çok accayip sinirlendim,dahada yol vermem kimseye dedim,yani sonra geçiyor tabi😄ama sanırım ben çok detaycıyım o yönümü törpülemem gerekiyor

Anladım. Siz hem algılamada hem de kendini ifade etmede sorunlar yaşıyorsunuz tam da yazdığınız gibi. Geçmiş olsun. Allah sabır ve kolaylık versin.

.
hiç sorun yaşamiyorumda sadece konu açıp soru sordum neden böyle bir tepki verdinizki ne kadar ayıp neden algilamada sorun yasayayım bide salak muamelesi yaptınız,siz neyi nasıl anladınız neden bu kadar sert cvp verdiniz anlamadım,işte siz mesela sinir bozuyorsunuz tamda bundan bahsediyordum,gerek varmıydı gece gece şu laflara

Çocuğun kaç yaşında olduğu bilinmiyor. Konu sahibi, 13 yaşlarında olduğunu düşünmüş.
Yani 5 yasinda ki kizim tuvalete kendi basina giriyor. Temizliğini kendi yapiyor. Konu sahibi de 13 yasinda dediyse min 12 yasindadir max 15 yasindadir kalkip 3 yasinda cocugu 13 sanmamistir. Ilkokula giden bir cocuk kendi basina okulda tuvalete giriyorsa annesi olmadan avm de de girebilir. Bence gayet yerinde bi tuhaf bulma durumu. Kendi basima gelse bende tuhaf bulurum.

Yani 5 yasinda ki kizim tuvalete kendi basina giriyor. Temizliğini kendi yapiyor. Konu sahibi de 13 yasinda dediyse min 12 yasindadir max 15 yasindadir kalkip 3 yasinda cocugu 13 sanmamistir. Ilkokula giden bir cocuk kendi basina okulda tuvalete giriyorsa annesi olmadan avm de de girebilir. Bence gayet yerinde bi tuhaf bulma durumu. Kendi basima gelse bende tuhaf bulurum.
ona rağmen bişey demedim, tuhaf bulduğum kadının uzun uzuuun bakıslarıydı sanki ben tuhaf bişey yapıyormuşum gibi bide yanımdan geçerken bana saydırdı baya bende o yüzden konu açtım cidden yani bu tarz şeyler bir benimmi dikkatimi çekiyor

Konudan bağımsız olarak bu çocukluk yaşı git gide ilerliyor mu bana mı öyle geliyor? 13 yaşında erkek çocuğunun kendi tuvaletini yapabiliyor olması gerek. Belki hastalığı falan vardır ama tek bu değil. Sitede de çok görüyorum 19-21 yaşındakilere falan çocuksun sen daha diyorlar

Konudan bağımsız olarak bu çocukluk yaşı git gide ilerliyor mu bana mı öyle geliyor? 13 yaşında erkek çocuğunun kendi tuvaletini yapabiliyor olması gerek. Belki hastalığı falan vardır ama tek bu değil. Sitede de çok görüyorum 19-21 yaşındakilere falan çocuksun sen daha diyorlar
öyle ben 25 yaşında anne oldum geç kaldın diyorlardı şimdi 35 yaşındayım yaşıtlarım yeni evleniyor

Tebessüm eder etmezler ne diye üzerinize alınıyorsunuz ? Ya da sizene. Milletin işine karışmaya o kadar meraklı bir milletiz ki insanlar ağız tadıyla kötü bile hissedemiyor surat asamıyor 😅 hayret bişey.

merhabalar herkese,çok merak ettiğim bir konu var acaba bir tek benmi yaşıyorum bu olayları yoksa günlük rutininizde sizlerde yaşıyormusunuz buna benzer şeyleri,bugün bir avm'deydim lavaboya gittim yarı açık bir kapı vardı tiklattm kadının biri arkamdan bişey söyledi duyamadım sonra çocuk var içerde fln deyip bana tuhaf tuhaf baktı yani o kadar tuhaf baktıki ya ben naptımki dedim kendi kendime,sonra icerden oğlu çıktı 13 yaslarında fln neyse ben girmeden çıktım ama şaşırdımda,kadın bide yanımdan geçerken saydırıyodu bana bakıp neyse sonrasında bir mağazaya girdim iç giyim mağazasıydı kasiyer kızla konuşmak için baya çaba sarfettim bir tek ben değil herkes aynı durumdaydı,surat asık herkesi azarlar gibiydi,bi markette yada herangi bir yerde bir güler yüz görmüyorum bazen slm veriyorum suratlar asık zar zor slm veriyorlar,öyle tanıdığm tiplerde değil aptm. fln arada karşılaşıyoruz herkes bi tripli gibi herkes bi ters bu bahsettiklerim genellikle kadın oluyor ama,öyle durduk yere erkeklere slm vermiyorumda😂yani diyeceğim vallahi çok bunaldım sürekli bu tarz şeylerle karşılaşmaktan inanılmaz modum düşüyor,şimdi baska derdin yokmu demeyin vallahi çok var ama onların üstüne bide böyle şeyler insanı çok yoruyor,geçen bir kozmetikçiye girdim 3 tane kız biri bana baktı alıngan değilim vallhi bariz baktı kahkaha attı manyak heralde dedim yanındakilerde şaşırdi noldu fln dediler çıktılar dışarı,yani öyle komik bir tipimde yoktur,bu insanların sorunu ne inanın artık suratsız bir insan oldum ne millete arabadayken yol veriyorum ne slm veriyorum bıkkınlık geldi...
Evet öyle insanlar var ama nadiren karşılaşıyorum. O zamanlar da kendiyle problemleri olduğunu bildiğim için üzerime alınmıyorum. Bu olayların başınıza geleceğine çok inandığınız için yaşıyor olabilirsiniz. Salın insanlara çok sıcak davranmaya da gerek yok zaten çoğu kendini sevmeyen insanlar. Ama sizin karakteriniz buysa onları takmayın pozitif olaylara odaklanın.

Çocuğun kaç yaşında olduğu bilinmiyor. Konu sahibi, 13 yaşlarında olduğunu düşünmüş.
10 yaşında olsa ne fark eder. 13 yaşında görünen kişi 7 yaşında olacak değil ya. 6 yaşından büyük çocuklar kendi cinsiyetlerinin tuvaletine girebilir.

10 yaşında olsa ne fark eder. 13 yaşında görünen kişi 7 yaşında olacak değil ya. 6 yaşından büyük çocuklar kendi cinsiyetlerinin tuvaletine girebilir.

İlkokul 1. sınıf çocuğunu; 5.sınıf sanan insanlar da var. Belki çocuk iri yapılıdır, belki çocuğun gözetim ihtiyacı vardır. Bazı avmlerde "aile tuvaleti" olarak düzenlenmiş; yeni tuvalet alanları da mevcut. Çocuk gerçekten 13 yaşlarındaysa ve gözetim ihtiyacı varsa; Allah, anne - babasına güç kuvvet versin.

Back
X