merhabalar herkese,çok merak ettiğim bir konu var acaba bir tek benmi yaşıyorum bu olayları yoksa günlük rutininizde sizlerde yaşıyormusunuz buna benzer şeyleri,bugün bir avm'deydim lavaboya gittim yarı açık bir kapı vardı tiklattm kadının biri arkamdan bişey söyledi duyamadım sonra çocuk var içerde fln deyip bana tuhaf tuhaf baktı yani o kadar tuhaf baktıki ya ben naptımki dedim kendi kendime,sonra icerden oğlu çıktı 13 yaslarında fln neyse ben girmeden çıktım ama şaşırdımda,kadın bide yanımdan geçerken saydırıyodu bana bakıp neyse sonrasında bir mağazaya girdim iç giyim mağazasıydı kasiyer kızla konuşmak için baya çaba sarfettim bir tek ben değil herkes aynı durumdaydı,surat asık herkesi azarlar gibiydi,bi markette yada herangi bir yerde bir güler yüz görmüyorum bazen slm veriyorum suratlar asık zar zor slm veriyorlar,öyle tanıdığm tiplerde değil aptm. fln arada karşılaşıyoruz herkes bi tripli gibi herkes bi ters bu bahsettiklerim genellikle kadın oluyor ama,öyle durduk yere erkeklere slm vermiyorumda

yani diyeceğim vallahi çok bunaldım sürekli bu tarz şeylerle karşılaşmaktan inanılmaz modum düşüyor,şimdi baska derdin yokmu demeyin vallahi çok var ama onların üstüne bide böyle şeyler insanı çok yoruyor,geçen bir kozmetikçiye girdim 3 tane kız biri bana baktı alıngan değilim vallhi bariz baktı kahkaha attı manyak heralde dedim yanındakilerde şaşırdi noldu fln dediler çıktılar dışarı,yani öyle komik bir tipimde yoktur,bu insanların sorunu ne inanın artık suratsız bir insan oldum ne millete arabadayken yol veriyorum ne slm veriyorum bıkkınlık geldi...