• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes normal bir benmiyim tuhaf

İlkokul 1. sınıf çocuğunu; 5.sınıf sanan insanlar da var. Belki çocuk iri yapılıdır, belki çocuğun gözetim ihtiyacı vardır. Bazı avmlerde "aile tuvaleti" olarak düzenlenmiş; yeni tuvalet alanları da mevcut. Çocuk gerçekten 13 yaşlarındaysa ve gözetim ihtiyacı varsa; Allah, anne - babasına güç kuvvet versin.
Ben açıkçası ilkokula başlamış çocukların kendi tuvaletlerin girmesi taraftarıyım. Çünkü okulda kendisi gidebiliyor sonuçta. Ama gözetim ihtiyacı olabileceği hiç aklıma gelmemişti haklısınız.

ülkece mutsuzuz. en sinirli ülke seçildik geçen avrupada. insanlar anti depresanlarla ayakta. kimse kendi geleceğini göremiyor, insanlar ne iş bulabiliyor ne maddi durumunu toparlayıp evlenebiliyor. erkeklerin çoğu artık sevgili bile olmuyor ki param gider diye… Sizce bu hayat şartlarında, ekonomide, işsizlikle, depremde yüzbinlerce insan pisipisine ölmüşken, artık evlerine bile güvenmezken, sokakta ne olduğu belirsiz ve değişik milletlerden, çoğu eğitimsiz ve belki militan insanlar dolnasıl mutlu olsunlar?… ülke battı.

İşini yapan fakat müşteriye güleryüz dışında oldukça suratsız davranıyorsa yetkili kişilere bildiriyorum bedenin rahatsız olunca işten izin alıyorsa ruh hali de kötü olunca işten izin almalılar günlük hayattaki sorunlarını işe taşımamalılar işini iyi yapanları da valla çok güzel gerekli yerlere bildiriyorum memnuniyetimi gerekli yerlerde yıldız vererek değerlendiriyorum

Tanimadigimiz kisiler alakasiz yere kotu davranabiliyor ne de olsa bir daha gormeyecegim diye dusunuyorlar. Bu tur saygisizliklari da daha cok genc kadinlara yapiyorlar, erkeklere erkek olduklari icin bir saygi var. Daha ozenli ve havali giyinmenin, yasli gostermenin faydasi olur ama sorunu cozmez. Cunku esas sorun mutsuz insanlarin sinirimizi kimden cikarsak diye aranmasi. Hic bir sekilde tanimadiginiz kisilerle muattap olmamayi oneriyorum. En kucuk bir iletisimde firsat bulup size gicik bir laf edebiliyorlar. Bana da yan masadan ya da gecerken laf atan kizlar olmustu universitede kac kere. Benimle alakali bulduklari bir seyi elestiriyorlardi ama ben cok cool hos ve ince gorunen asik olunasi bir tiptim o yuzden kiskandiklari icin gicik olduklarini ve durduk yere beni elestirecek bir sey soylediklerini dusunurdum. Bir de eger gozluk takiyorsaniz lense gecin. Bazi insanlarin gozluklu tiplere gicigi var.

merhabalar herkese,çok merak ettiğim bir konu var acaba bir tek benmi yaşıyorum bu olayları yoksa günlük rutininizde sizlerde yaşıyormusunuz buna benzer şeyleri,bugün bir avm'deydim lavaboya gittim yarı açık bir kapı vardı tiklattm kadının biri arkamdan bişey söyledi duyamadım sonra çocuk var içerde fln deyip bana tuhaf tuhaf baktı yani o kadar tuhaf baktıki ya ben naptımki dedim kendi kendime,sonra icerden oğlu çıktı 13 yaslarında fln neyse ben girmeden çıktım ama şaşırdımda,kadın bide yanımdan geçerken saydırıyodu bana bakıp neyse sonrasında bir mağazaya girdim iç giyim mağazasıydı kasiyer kızla konuşmak için baya çaba sarfettim bir tek ben değil herkes aynı durumdaydı,surat asık herkesi azarlar gibiydi,bi markette yada herangi bir yerde bir güler yüz görmüyorum bazen slm veriyorum suratlar asık zar zor slm veriyorlar,öyle tanıdığm tiplerde değil aptm. fln arada karşılaşıyoruz herkes bi tripli gibi herkes bi ters bu bahsettiklerim genellikle kadın oluyor ama,öyle durduk yere erkeklere slm vermiyorumda😂yani diyeceğim vallahi çok bunaldım sürekli bu tarz şeylerle karşılaşmaktan inanılmaz modum düşüyor,şimdi baska derdin yokmu demeyin vallahi çok var ama onların üstüne bide böyle şeyler insanı çok yoruyor,geçen bir kozmetikçiye girdim 3 tane kız biri bana baktı alıngan değilim vallhi bariz baktı kahkaha attı manyak heralde dedim yanındakilerde şaşırdi noldu fln dediler çıktılar dışarı,yani öyle komik bir tipimde yoktur,bu insanların sorunu ne inanın artık suratsız bir insan oldum ne millete arabadayken yol veriyorum ne slm veriyorum bıkkınlık geldi...
Vallahi bende aynı şeyleri yaşıyorum. Çoğu insanda yaşıyor ve sikayetci bu durumdan m.etmeyin. Yalnız degilsiniz. Burda hemen neden on yargılı yorumlar yapılmış anlamadım. Etraf troll dolmuş. Bu on yargılı yorum ypanlarda trol olabilir. Bunlara zaten hayat güllük gulistanlik. Yapıp yapıp hicbisey olmamış gibi davranıyorlar. Bence siz şu sırlar dikkatli yaşamaya başlayın size öyle davranmalarına izin vermeyin. Biz öyle yapıyoruz. Ama az kaldı gecicek bu günler.

Çok haklısınız.Ben de son yıllarda çevremde o kadar çok görüyorum ki yüzü asık,negatiflik yayan,insanlara tepeden bakan insanları. Kadin düşmanı filan değilim asla ama özellikle kadınlarda ve genç kizlarda görüyorum çok tripliler.en ufak bir şeyde karşıdakine atarlanıyorlar.Farkli mağazalarda çalışmıştım yıllar önce,birinde 5 sene çalıştım sabrımı çok zorlayan müşteriler de oldu ama kimseyi öyle azarladığımı hatırlamıyorum.kaç kere teşekkür maili almıştım. Beğenmiyorsan yapma bu işi diye düşünüyorum, her şeyin başı sabırdır insanlarla uğraşmak sabır istiyor bu genç yaşta bu bıkmışlık normal mi bilmiyorum kaç kişi var öyle yanlarına gidip soru sormak bile istemiyorum düşününce bile darlandım. İyi ki oralarda çalışmıyorum da onlarla ekip arkadaşı değilim.Bi yandan biliyorum dünyanın hali kötüye gitti virüs savaşlar depremler ama bi yandan da diyorum hayata bu kadar negatif bakmak ta normal değil

Bana da üzerinize alınıyorsunuz gibi geldi . Hatta bugün sabah benzin alırken kadın çok tatlıydı içimden ya her gün kaç kişi geliyor kadın yine iyi dayanıyor herkese güler yüz göstermeye diye düşündüm. Hastanede çalışıyorum odaya giren her hasta nasılsınız vs diye sorar yani ben çok da kötü durumda olduğumuzu düşünmüyorum ülkecek. Ya da size denk geliyor böyleleri bilemedim.

Tebessüm eder etmezler ne diye üzerinize alınıyorsunuz ? Ya da sizene. Milletin işine karışmaya o kadar meraklı bir milletiz ki insanlar ağız tadıyla kötü bile hissedemiyor surat asamıyor 😅 hayret bişey.
kötü hisseden hissetsin ben onumu dedim allah askına,herkeste bi tepeden bakma bi kendini beyenmişlik suratsız derken onu diyorum napacam ben milletin slmını yoksa

Back
X