herkes (resimli) olarak buraya aldığı yemek...vb takımlarını paylaşsın !!

bu topic çok güzel olmuss hepimize hayrlı olsn şimdiden .güle güle kullanın yeni cicilerinizi

Daha yolun başındayım ama aldıklarımı bende ekleyim bari
çatal biçak takımım nehir,misafir yemek takımım emsan, teflon tencere setim cem marka..

günlük yemek takımınla ilgili birşey öğrenmek istiyorum. Bende noble life yemek takımı alacağım ama sır üstü mü yoksa sır altı mı dekorlama yaptıklarını öğrenemedim. Çünkü sır üstü dekorlama makinede yıkandıkça soluyor. Yemek takımını ışığa tuttuğunda desenli yerleri de parlıyor mu? Yoksa ışığı yansıtmıyor mu?

günlük takımı benim de aklımda hatta firkir almak için diğer başlığa yazmıştım mağ. görevlisi hiçbi şekilde solma filan olmaz dedi ama yine de bi şüphe kararsızlık var

yemek takımına bayıldım canım markasını söyleyebilirmisin güle güle kullan
günlük yemek takımın çiçekli olan çok hoşuma gitti canım güle güle kullan markası nedir paylaşabilirmisin

bardaklarına bittim süperler güle güle kullan canım hangi marka söylersen çok sevinirim

bardak setine bayıldım benim yemek takımım ile uyumlu olsa hiç kaçırmazdıminş ağız tadı ile kullanırsın canım hepsini

teşekkür ederim canım aminnn inşallah
bardaklarına bittim süperler güle güle kullan canım hangi marka söylersen çok sevinirim

teşekkür ederim tatlım bernardo canım markası

teşekkür ederim canım aminnn inşallah

teşekkür ederim tatlım bernardo canım markası

güle güle kullan canım hayırlısıylla çok teşekkür ederim kahvaltı setinide çok beğendim sizlerden kopya çekiyorum valla

canım bayıldım tek kelimeyle güle güle kullan

forumda hareketlenme yok kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…