Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

sesli guldum iyi fikir ben de Persie uzerinde denemek istiyorum

Entel Persie'den sonra bu da entel Christopher

Eki Görüntüle 345048

kiyamam kitap okumus da uykusu mu gelmis benim kopegim de kitaplara bayilirdi. okumayi gectim artik yer yutardi. anla artik sen onu....
kocaman inanilmaz kalinlikta bir psikoloji sozlugum vardi. annem hediye almisti cok pahaliydi ve gercekten harikaydi. ben okuldan gelene kadar kasla goz arasinda o sozlugun yarisini yemeyi basarmisti benim minik Waffle'im.... buldugumda artik kullanilamaz haldeydi. sinirimden aglamistim simdi guluyorum tabi...

İyiki konuşmuyorlar yoksa baya bir saydırırlardı gibi geliyordu hem resmi ile oynamasına hemde burada beni rezil ettin diye

Bence de
Aralarına kalp eklediği kardeş aslında yanlış olmasın

yeri gelmisken, bu da cok ozledigim minigim bitanem Waffle..
Eki Görüntüle 345062 Eki Görüntüle 345063
Eki Görüntüle 345068
son resimdeki de benim ben erkekken

Ayy çok fena olmuş o ya benimkinin terlik takıntısı var özellikle misafir geldiğinde çok şımarıyor terlikleri parçalıyor
Bu huyunu bi türlü düzeltemedik

Waffle da çok tatlıymış :)

İnanmıyorum ya bi insana her şey mi yakışır ne güzelmiş o halin de
Ben erkekken lafına çok güldüm yalnız

Eki Görüntüle 345066

buda benım guzeller guzeli meleğim shila ' mmm

Adı da kendi gibi çok güzelmiş :)

Son düzenleme:
tesekkur ederim universite hayatim boyunca erkek cocugu gibiydim 2 numara kazittigim bile olmustu. bol pantolon ve erkek tshirtleriyle geziyordum. mezun olduktan sonra evrim gecirdim resmen

Odtü mezunuydun değil mi?
Odtü hayalimdi çok istemiştim ama olmadı Hacettepe'de okuyorum
Zaten Hacettepe için 'Odtü tutmayanların geldikleri yer' derler

Odtü mezunuydun değil mi?
Odtü hayalimdi çok istemiştim ama olmadı Hacettepe'de okuyorum
Zaten Hacettepe için 'Odtü tutmayanların geldikleri yer' derler

evet odtu mezunuyum. hacettepe'de de bizi sevmezler yani en azindan psikoloji bolumu hacettepe'ye master icin basvuran hicbir arkadasim giremedi. saka gibi.. mulakatta psikolojiden bagimsiz sacmasapan sorular sorup (ailevi seyler mesela) 5 dakika dolmadan cikartmislardi arkadaslari. nedense odtu psikolojiye karsi bir tutumlari var ama hacettepe de cok iyi bir universite. ben hacettepe psikolojide okusaydim simdiye ihya olmustum. odtude sirf akademik personel yetistiriliyor. arastirmaci yetisiyor bol bol. o yuzden bizim mezunlar genelde neye ugradigini sasiriyor eger calisma hayatina atilirlarsa. ben mesela mezun oldugumda psikolog oldugumu duyan herkes benim surekli herkesi gozlemleyip cigerlerini okudugumu zannederlerken ben aslinda hicbirsey bilmiyor gibi hissediyordum. mastera ilk sene basvurmadim, calistim. calisirken ogrendim meslegi resmen.. oyle de kotu bir yani var iste. ama tabi iyi yanlari da var... KAMPUS HAYATI hayatimin en guzel yillariydi dusundukce aglayasim geliyor. nasil ozledim tarif edecek kelime bulamiyorum..

ama laf aramizda ben aslinda hep bilkent mssf'de opera okumak istemisimdir. puanim iyi gelince ailem odtu konusunda baski yapmisti o sekilde yazmistim orayi, cok da isteyerek olmadi yani tercihim. yeniden sinavlara hazirlaniyordum 1. sinifta neredeyse okula ugramadim denebilir. tum zamanimi ulustaki operada veya okulun guzel sanatlar binasinda piyano odalarinda geciriyordum. zaten okul hayatim boyunca sadece guzel sanatlardan secmeli ders aldim, ki bizim bolum yari yariya secmeli derstir. herkes bolumden ders secerdi benimkiler viyola, san, koro, caz tarihi... bolumle alakasiz bir tiptim. her persembe CSO'ya servis kaldirirdim kampusten. birkac yil surdu bu boyle.. tum harcligim san derslerine harcandi. sonuc sifir, pasa pasa mezun oldum :) son senemde bolumumu sevdim neyse ki.. odtuyu cok sevmeme ragmen hayat boyu icimde ukde kalacak bu opera olayi.. iyi de sopranoyumdur bu arada, harcadilar beni yani - kader utansin

amma uzun yazmisim bak, dert adami soyletiyor.

Hacettepe psikoloji bölümü hiçbir okulu ve bölümü sevmez,ben sosyoloji okuyorum ortalamam yüksek olduğu için psikolojiye bölümler arası yatay geçişle geçmek istediğimde kıdemli öğrenciler asla yapamayacağımı söylediler almıyorlarmış
Geçiş şansı olsa da dediğin gibi ufak bahanelerle geçiş yapılmasına izin verilmediğini söylediler
Aman yemedik ben de pdr için şansımı deneyeceğim dedim

Ben de henüz okula,Ankara'ya alışamadım
Bölüm çok istediğim bir bölümdü çok da memnunum ama ortamı sevemedim
Umarım zamanla sevebilirim ben de

Ayy ben de çok severim soprano vokali,arkadaşların grubunda çok nadir de olsa vokallik yapmışlığım vardır benim de
Çello çalmayı çok istiyorum,benim de içimde kalacak şey o sanırım
Okumak için şehir dışına gidince maddi olarak yük bindi haliyle,her yerde de kursu olmadığı için özel dersler de çok pahalı olduğu için hep ertelemek zorunda kalıyorum

Son düzenleme:

Ayy çok güzell.Çok güldüm gelip camı gagalamalarınaBenimde balkonumda kumrularım var.Aylardır her gün dolaşıp gece uyumaya bizim balkona geliyorlar iki taneler onlara kartondan bir ev yaptım içine girip uyuyorlar.

oyle mi ben de nazlari bize zannediyordum
evet yillar once saatine 80 lira veriyordum san dersi icin.. yani uzun yillar once. su an ne kadar olacagini dusunmek bile istemiyorum.. ama o ders benim icin cok onemliydi. parayi verirken icim cizliyordu ama opera binasinda ders aliyordum sahnede devamli izledigim bir sanatcidan, egom o kadar tatmin oluyordu ki her kurusuna degiyordu....
cello icin de eminim yuklu bir miktar isteniyordur. sizde guzel sanatlar da var gerci size secmeli vermiyorlar mi? gerci sizin guzel sanatlar bolumu besevlerde zannedersem, kampusle alakasiz bir yerde...
ben viyolayi o sekilde almistim. hocamiz da CSO'dan betil basegmezler, iyi bir sanatci. buyuk sansti benim icin. hem de bedava yoksa para verecek olsam asla yetisemezdim o kadarina.. mumkun degil...
imkanin oldugunda kac yasinda olursan ol bir kursa git ve ogren bence sanatla ilgilenmek kadar guzel bir sey var mi bilmiyorum.. Persie bile cok seviyor. Ben ne zaman evde bir arya patlatsam o da hemen miyavlamaya basliyor. Artik "kes sesini" mi demek istiyor yoksa hosuna mi gidiyor bilemiyorum

evett her sabah gagaliyorlar cok tatlilar
ev yapmaniz da iyi olmus biz de kuslar icin bir yuva yapmak istiyoruz bahceye. yan komsumuzda var cok hos, bir suru kus konup yemek yiyip su iciyor. fikir cok guzel ama sincaplar var iste onlar surekli yemleri bitiriyorlar hangisini besleyecegimizi sasirdik.. 3-4 sincap var hergun ziplaya ziplaya gelip kus yemlerini asiriyorlar. bir yandan cok komigime gidiyor cok seviyorum onlari da ama kuslara pek birsey kalmiyor bir tek bu martilari beslemek kolay cunku zaten et yiyorlar veya kedi mamasi, kimseyle paylasmak zorunda kalmiyorlar. sabah benim bahcemi gorseniz komedi filmi gibi. kedim persie sincaplari yakalamaya calisiyor kosup duruyor, sincaplar kus yemlerini calip kaciyor, o sirada martilar da persie'nin yemlerini calip kaciyor. gelen kargalari gagalayip postaliyorlar o ara... offfff

Ne güzel ya,ben daha yeni olduğum için alışma evresindeyim seneye kendimi geliştirmek istediğim alanlarda bir şeyler yapmak istiyorum ben de
Beytepede fotoğraf,plastik sanatlar,seramik vs var,seçmeli de veriyorlar

Hoşuna gidiyordur kesin
Neyse konu dışı yapmayalım,özelden de konuşuruz

Güzel bir resim paylaşayım ben :)
İlk bulduğumuzda,ufacıklar ve kutuda resmen oturur vaziyette uyuyorlar

Son düzenleme:
Benim evcil maceram ise çalıştığım köydeki daha 3-4 günlük sahipsiz yavru köpeği eve getirmemle başladı. Eve getirdim sabaha kadar ağladı yavrucak,bir kaç gün kaldı ama ben bu arada fena şekeilde öksürük krizine girince testler yapıldı falan. Meğer köpeklere alerjim varmış. Köpek alma hayalim şimdilik hüsranla bitince ben de sultan papağanı aldım. Sonra eş aldım yavruları oldu derken bayağıdır miniklerimleyim.
Ama aile desteği olmayınca baş edilmiyor gerçekten Papağanım son yavrularına yumurtadan çıkar çıkmaz zarar verince ilk günden itibaren ben baktım. Herkes umutlanma ölürler derken ikisi de yaşayabildi çok şükür. Birinin gagasının bir kısmını kopardığı için hayatına gagasız olarak devam ediyor ve ne yalan söyleyeyim gözdem o. Ayrıca iki yavrum da beni anneleri zannediyor, asla başkasının eline konmuyorlar ama beni ağaç gibi kullanıyorlar sürekl üzerimdeler :)
Fncanım daha mnikken:

Fincan oğlum ve Bambi kızım:

Fincanın anne ve babası, baba maalesef artık benimle değil

Petshopta halüne üzülüp aldığım mubişim:

Artık düzeldi güzel bir kız oldu:

Bu da yaramaz oğlum böcük:

Nerede yaşıyorsunuz merak ettim.Martılar sincaplarÇok güzel.
Benim yaşadığım yer yaşanılası biryer değil.Nefret ediyorum buranın insanlarından.Bazen geceleri köpekler havlıyor.Kar bir metre doldurmuştu geçen hafta sokakları.Bende köpeklere yemek vermek istiyorum ama ne mümkün köpekler beni görünce yaratık görmüş gibi kaçıyor.Artık insanlar hayvanlara ne yaptıysa o kadar korkmuşlar.Bazende seslerini duyunca cama çıkıyorum bişey atım yesinler diye ama taş sanıyorlar kaçıyorlar.Çok üzülüyorum.

Benimde bir kedim ve iki japon balığım var.Kedim her sabah eşim işe gidince gelir koynuma çocuk gibi koluma başını koyar koyun koyuna uyuruz.Şuan uyuyor ve ısırıp mıncıklamamak için zor tutuyorum kendimi uyanmasın diye.Senin kedinede bayıldım çok güzel mahşallah

Buda benim kedim

Hepsi de birbirinden güzel,ilk resimde minicik yarı tüylü çok şirin :)
İnsan dokunmaya kıyamaz çok minik oluyorlar

Son düzenleme:
Hepsi de birbirinden güzel,ilk resimde minicik yarı tüylü çok şirin :)
İnsan dokunmaya kıyamaz çok minik oluyorlar
Teşekkürler:)
Ben de ilk gagasından akan kanı görünce çok korkmuştum, nasıl tutulur, nasıl bakılır diye çok endişenmiştim ama bir canlının hayatı sizin elinizde olunca oldukça cesur oluyorsunuz

Cok tatlilar gercekten de :))

Ben ingiltere'de yasiyorum burada cok sincap var cok sevimliler..
Kopekler sizden kaciyorsa demek insanlar zarar veriyor onlara.. Cok kiziyor ve de uzuluyorum su duruma..
Kedisin de cok tatliymis bu arada minciklatiyor mu bari kendini? Yoksa benim kedim gibi huylu mu

Evet bende öyle düşünüyorum insanlar zarar veriyor demekki ondan kaçıyorlar.Bu duruma bende çok üzülüyorum.Ama elimdende birşey gelmiyor.

Teşekkür ederim.Asla mıncıklatmıyor.Ben hemen hemen 1.5 aylıkken aldım.O zamandan beri hiç sıkıştırılmaya gelemiyor beyfendi hemen kemiriyor.Ama ben zorla mıncıklıyorum dayanamıyorum.Onun hoşlandığı tek şey canı isteyince gelip babasına yanaklarını kaşıtmak.Benimde kucağıma çıkıp ayaklarınıda omuzuma koyup yüzüme sokulmaya bayılıyor.

Son düzenleme:

Bizim yaşadığımız yer hayvan seven de çok var sevmeyen de,özellikle apartmanda çok sorun yaşadık hayvan sevmeyenler yüzünden
Şikayet mi edilmedik,sokak hayvanlarına bakıyoruz diye adımız pise deliye mi çıkmadı,ama takmıyoruz tabi
Ve birkaç sene önceki zihniyetle şimdiki arasında çok fark var,bizim sayemizde oldu bu

Hayvan sevmeyenlerle onların dilinden konuşmak lazım malesef
Biraz cazgır olmak gerekiyor ki sizi ezmesinler
Ailece hayvan korumacıyız,derneklerde çalışıyoruz bizi sessiz sanıp köpeğimizi attırmakla tehdit ettiklerinde anladılar bu konuda son derece dişli olduğumuzu
O zamandan beri uğraşamıyorlar
Özellikle mahallenin çocuklarına hayvan sevgisi aşıladık her gördükleri kedi-köpeğe yemek veriyorlar
Sakat bir hayvan ya da eziyet eden birini gördüklerinde bize haber veriyorlar biz gerekeni yapıyoruz
Dışarıya bir kap su koyuyoruz diye laf söyleyen insanlar artık çöpün kenarına yemek artıklarını bırakıyorlar

Bu miniği daha önce bir konuda da gördüm rengine tüylerine bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…