Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

canim muabbet kusu bebegi bu dimi?

eger oyleyse benim muabbet kusumu aldigim yerdeki veteriner 6 aylik olana kadar cinsiyetini bilemiceklerini soyledi. sanirim o gaganin uzerindeki bolum 6. aya kadar degisebiliyormus..
o sebepten bizim kusu ben kiz die aldim ama ne cikicak bilmiyorum henuz 4 aylik.. resmini koysam anlar misin canim cinsiyetini?

Evet kuşumun civcivi bazen erkekler kendilerini belli ediyorlar dişinin cere rengi çok dönüyor büyüyene kadar 3-4 aylıkken biliniyor genelde ve çok iyi anlayan biri lazım erkeklerde cereleri genelde hep maviye yakın oluyor dişilerin ki daha çok pembe beyaz karışımı bir şey oluyor 4 aylıksa bilinir cinsiyeti koy bakalım bir resmi bakalım...

Ama sana bir tavsiye dişiler hırçın,sinirli,inatçı,oluyor ve kızgınlık dönemleri yanına yaklaştırmıyor elini falan uzattığın an kıtırt diye ısırıyor :)

Soldaki erkek Sağdaki dişi bunlar yavru kuşmuş daha

Son düzenleme:

Kuşum bize ilk geldiğinde çok düşünmüştük bunun üzerinde ver erkek olduğuna karar verdik
Hala arada ev halkından biri böyle bi soru yöneltebiliyor erkek dimi bu kuş yahu? falan diye :)

Kesin erkek dimi teyit etmek amaçlı sorayım
Gerçi bundan sonra farketmez o bizim Osmanımız 10 yıldır

Bu çok yakışıklı bir erkek ve isimi çok şekermiş :) Benim erkek kuşumunda cere rengi aynı masmavi ama dişimin ki kahve rengi.

Son düzenleme:
Bu çok yakışıklı bir erkek ve isimi çok şekermiş :) Benim erkek kuşumunda cere rengi aynı masmavi ama dişimin ki kahve rengi.

Teşekkür ederim :)
Çok yaşlandı bir şey olacak diye çok korkuyorum
Daha önceki kuşum 9 yaşında öldü ölmeden birkaç hafta önce konuşmayı bıraktı
Hiç yanaşmayan kuş sanırım üşüyordu hep yanımızdaydı uçmuyordu
Ama kuşum öyle değil çok hareketli durmadan bıcır bıcır konuşuyor
Ama eskisi gibi uçmuyor kafesinden çıkmak istemiyor kilo aldı o yüzden
Uçmak istememesi kötü bir şeye işaret mi?
Ölürse çok üzülürüm

Diyete başlamalısınız o zaman çok iyi bakılan kuşlar 10-12 yaşına kadar yaşıyorlamış...

Muhabbet Kuşu, Muhabbet Kuşları, Muhabbet Kuşu Üretimi, Muhabbet Kuşu Eğitim, Muhabbet Kuşu Bakımı, Muhabbet Kuşu Hastalıkları, Muhabbet Kuşu Forum, Muhabbet Kuşu Beslenme, Muhabbet Kuşu Cinsiyet, Muhabbet Kuşu Yaş, Muhabbet Kuşu Tedavi, Muhabbet Kuş

buradaki sayfanın kütüphanesine bakarsan oradan daha iyi bilgi alabirsin ve sorabilirsin adiminlerin çoğu kuş yetiştiricisi çünkü...

Son düzenleme:
cok elime alamam ben zaten, cok sorun olmaz isirma olayi o yuzden.. Ama ogrenmek ve konusmak konusunda da erkek kuslardan isteksizse o kotu :26:

cok yakinda cekemedim ama bizim oglan mi kiz mi neyse bu sahsi sirin :)

Son düzenleme:
tesekkur ederim yasmin . artik beklicez demek, 6. ayini doldurana kadar.

Rica ederim

Zaten kahverengi olmaya başlar dişiyse bide erkekse eğer çok öter dişi kuşlar biraz nazlı oluyorlar

Dişim ilk geldiği gün hep eşime diyordum kesin bunun dili yok ötmüyor diye dürdüklüyordum

Son düzenleme:

Köpeğim gibi kuşumu da diyete başlatayım o zaman
Teşekkürler inceleyeyim siteyi

Kızlar sevgililer gününde petshoplardan hediye olarak kedi-köpek alıp daha sonra sokağa bırakanları protesto amacıyla facebook sayfalarımıza bu resmi ekliyoruz
Sizler de destek olursunuz diye burda da paylaşayım dedim

Resme tıkyayınca büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…