Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

1. günümüz güççücük

Buda 6. günümüz yavaş yavaş toparlanıyoruz ama hiç doymak bilmiyor yavru sağlıklı olsun derken anne kendinden geçecek

Evet tüyleri sırtında çıkıyor hafifte de ensesinde var İnşallah bir iki güne gözleri de açılacak sanırım gözlerinin üstündeki derisi yavaş yavaş incelmeye başladı

sana o kadar ozeniyorum ki su an anlatamam, keske bizde de bir bebek olsa simdi onun buyumesini izlesem.. kus olur kedi olur hic farketmez neyse senin sayende biz de ufakligin gelisimine tanik oluyoruz buradan manevi teyzeleri olarak

sana o kadar ozeniyorum ki su an anlatamam, keske bizde de bir bebek olsa simdi onun buyumesini izlesem.. kus olur kedi olur hic farketmez neyse senin sayende biz de ufakligin gelisimine tanik oluyoruz buradan manevi teyzeleri olarak

Ben hala şaşkınlık içindeyim benim hatundan hiç beklemiyordum yavru çıkaracağını hatta yumurtalar boş diye iki üç gün dursun atalım dedik boşuna yatmasın diye sürpriz bebek oldu...Bende sizinle birlikte tanık oluyorum gelişimine

h0ly başka bir sitede kuşunun resimlerini koymuşun çok şaşırmıştım tüysüz halini görünce tebrik ediyorum seni çok güzel bakmışın

Yetenek Sizsiniz'de çıkan köpekleri izlediniz mi kızlar
Bayıldım ya benimki sadece pati vermeyi çakmayı bayılmayı ve oturmayı biliyor

Kocaman olmuş tüyler de çıkmaya başlamış :)
Henüz göremiyor değil mi?

Yok göremiyor gözleri açılmadı bugün 7. gün ama yavaş yavaş gözlerindeki derisi incelmeye başladı...

Siyah siyak tüy kökleri de belli olmaya başladı

evet en az 3-4 sitede vardır fotoğrafları miniklerin :) teşekkür ederim sen de büyüdüğünü görürsün inşallah :)

muhabbet kuşumu alalı 2 3 ay oldu hala alışamadı bizimki yauçması ötmesi falan çok güzel ama hiç elimize gelmiyor kafese elimizi yaklaştırınca çok korkuyor

muhabbet kuşumu alalı 2 3 ay oldu hala alışamadı bizimki yauçması ötmesi falan çok güzel ama hiç elimize gelmiyor kafese elimizi yaklaştırınca çok korkuyor

Bence biraz sabırlı olun korkutmadan yavaşça elinizi kafese sokun bekletin elinize gelene kadar hep tekrarlayın zorlamayın elinize gelmesi için avucunuza yem koyun yeşillik koyun marul gibi (yıkayın kurulayın suyu kalmasın daha sonra ishal olabilir sık sık vermeyin yeşillik) elinize alışana kadar hep kafese sokup bekleyin bir süre sonra size güvenecektir.

evet en az 3-4 sitede vardır fotoğrafları miniklerin :) teşekkür ederim sen de büyüdüğünü görürsün inşallah :)

Şimdiden meşhur oldular desene
Ortalığı yıkıyor benim minik cıyak cıyak inşallah görürüm büyüdüğünü

Tüyler çıkmaya başlamış
Ne kadar hızlı büyüyor
Evet ben bile şaşırıyorum günden güne çok fark ediyor
ayy gercekten kocaman olmus 11 gunde ne kadar hizli gelisiyorlar degil mi
evet gozleri hala kapali, ne zaman acilip da ayaklanmaya baslayacak acaba

Çıktı hatta arada kuyruğumuzu sallıyoruz birde yeni bir ses çıkarması var kapı gıcırtısı gibi

Bugün Dünya Kediler Günü kızlar

Hepimizin kedilerinin kediler gününü kutlarım

ehe ilk kez duydum:) kızımın hemen günün kutluyayım bari sizinde kediler gününüz kutlu olsun tüm kedileriiiiiii öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…