1. günümüz güççücük
Eki Görüntüle 345500
Buda 6. günümüz yavaş yavaş toparlanıyoruz ama hiç doymak bilmiyor yavru sağlıklı olsun derken anne kendinden geçecek
Eki Görüntüle 345501
ayy o minik nokta nokta gorunen yer tuy mu canim ya geliyor mu yavastan tuylercok sirin
Evet tüyleri sırtında çıkıyor hafifte de ensesinde var İnşallah bir iki güne gözleri de açılacak sanırım gözlerinin üstündeki derisi yavaş yavaş incelmeye başladı
sana o kadar ozeniyorum ki su an anlatamam, keske bizde de bir bebek olsa simdi onun buyumesini izlesem.. kus olur kedi olur hic farketmezneyse senin sayende biz de ufakligin gelisimine tanik oluyoruz buradan manevi teyzeleri olarak
1. günümüz güççücük
Eki Görüntüle 345500
Buda 6. günümüz yavaş yavaş toparlanıyoruz ama hiç doymak bilmiyor yavru sağlıklı olsun derken anne kendinden geçecek
Eki Görüntüle 345501
Kocaman olmuş tüyler de çıkmaya başlamış :)
Henüz göremiyor değil mi?
evet en az 3-4 sitede vardır fotoğrafları miniklerin :) teşekkür ederim sen de büyüdüğünü görürsün inşallah :)Ben hala şaşkınlık içindeyim benim hatundan hiç beklemiyordum yavru çıkaracağını hatta yumurtalar boş diye iki üç gün dursun atalım dedik boşuna yatmasın diye sürpriz bebek oldu...Bende sizinle birlikte tanık oluyorum gelişimine
h0ly başka bir sitede kuşunun resimlerini koymuşun çok şaşırmıştım tüysüz halini görünce tebrik ediyorum seni çok güzel bakmışın
muhabbet kuşumu alalı 2 3 ay oldu hala alışamadı bizimki yauçması ötmesi falan çok güzel ama hiç elimize gelmiyor kafese elimizi yaklaştırınca çok korkuyor
evet en az 3-4 sitede vardır fotoğrafları miniklerin :) teşekkür ederim sen de büyüdüğünü görürsün inşallah :)
4 günlük
Eki Görüntüle 349091
Şimdi 11 günlük olduk..
Ama hala gözlerimiz kapalı
Eki Görüntüle 349096
4 günlük
Eki Görüntüle 349091
Şimdi 11 günlük olduk..
Eki Görüntüle 349096
Evet ben bile şaşırıyorum günden güne çok fark ediyorTüyler çıkmaya başlamış
Ne kadar hızlı büyüyor
ayy gercekten kocaman olmus 11 gunde ne kadar hizli gelisiyorlar degil mi
evet gozleri hala kapali, ne zaman acilip da ayaklanmaya baslayacak acaba
Çıktı hatta arada kuyruğumuzu sallıyoruzbirde yeni bir ses çıkarması var kapı gıcırtısı gibi
Bugün Dünya Kediler Günü kızlar
Hepimizin kedilerinin kediler gününü kutlarım
4 günlük
Eki Görüntüle 349091
Şimdi 11 günlük olduk..
Eki Görüntüle 349096
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?