Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

kizlar bugun esim bahcede agacin dibinde bir sincap gorup kargalardan kurtarmis bana haber verdi isi gucu birakip kostu veterinere goturdu biz de seviniyorduk kurtulmustur diye.. az once veterinerden aradilar malesef bas bolgesinden agir yaraliymis o yuzden uyutmak zorunda kalmislar, cok uzulduk

Son düzenleme:

Ayy üzüldüm ama acı çekmesinden iyidir uyutulması iyiki görmüş eşiniz yazık canlı canlı yiyecekmiş kargalar

Off kıyamam ya
Siz elinizden geleni yapmışsınız orda kalsaydı daha çok acı çekerdi

ayyy ne tatlıymıs
acısz olmus en azından
bu arada cok sanslısın degısık hayvanlar goruyosn ist de de kedı kopek var sadece

saolun arkadaslar evet esim yalniz cok uzuldu bir karis surat su an, az once geldi sarildi kurtaramadim falan diye neredeyse aglayacakti. ne kadar hassas bir esim var ya kiyamam.. ben de ona oyle dedim sen olmasan kargalar onu parcalayacakti simdi en azindan aci cekmeden oldu diye..

Evet tabiki siz elinizden geleni yapmışsınız ama insan çok kötü oluyor
Ben Ankara'dayken annem bi kedi bulmuş çok küçükmüş öksürüyormuş halsizmiş
Veterinere götürmüş her gün durumunu anlatıyordu iyileşir gibi olmuş ama bi sabah baktıklarında ölüymüş hayvan
Çok ağlamıştı annem ...
Ben görmedim neyseki yoksa çok kötü olurdum

yazik evet cok etkileniyor insan..

Biz 17 gümlük olduk artık kafesin içinde az az gezmeye başladık
Annemizde yavruyu kıskanıyor kafese elini soktuğum an elime atlıyor ısırmak için

Son düzenleme:
Aman aman iki düşman böyle dost olur ah ah insanlarda şu ikisi gibi olsa dünyada savaşta olmaz kimse kimsenin canını yakmaz...

Aynen öyle yasmin...
Kedim küçükken dibinden ayrılmazdı köpeğimin hep yanında yatmak isterdi

Annemizde yavruyu kıskanıyor kafese elini soktuğum an elime atlıyor ısırmak için

Eki Görüntüle 354153

aaa ayaklanmış bu kıyamam

Aynen öyle yasmin...
Kedim küçükken dibinden ayrılmazdı köpeğimin hep yanında yatmak isterdi

aaa ayaklanmış bu kıyamam

Hayvanda olsa içinde kocaman sevgi var

Evet ayaklandık ama sanki akşamdan kalma gibi ayakları dolaşıyor yürürken

kizlar sincap ve kirpilerden sonra bugun baska bir tur daha gorme serefine nail oldum az once eve girdik ve de sokakta bir tilki vardi bize bakti bakti sonra bahcelerden birine daldi tam hayvanlar alemiymis burasi, iyi yere yerlesmisim bizim kediler gece hemen hepsi disari cikiyor bu tilkiler birsey yapmiyor mu acaba bunlara :44:

ahh cok tatlilar aralarina girip ben de uyuyabilirim yumusacik sicacik

Eki Görüntüle 354156

buyumus de ayaklanmis geziyormus bir de

Eki Görüntüle 354156

tipini yerim yaa ,ne cirkin

bu arada evinde kendi kusunu uretmenin guzel tarafi, ele alinarak buyudugunden , birde insana alistirma derdin olmicak !

tip 90 yasindaki yasli amcalara benziyo ama

tipini yerim yaa ,ne cirkin

bu arada evinde kendi kusunu uretmenin guzel tarafi, ele alinarak buyudugunden , birde insana alistirma derdin olmicak !

tip 90 yasindaki yasli amcalara benziyo ama

İnşallah ele alışır annesi babası gibi olursa onlar bana ben onlara bakarız artık...

Bacaklarının üstüne oturuyor kafası arkaya atıp öyle uyuyor

ay ne kadar güzel bir topicmiş buu bakıp bakıp mutlu oluyosun süperr hepinizin dostları çok tatlııı mıncırılası maşallah onlaraaa :))) ben de kara kızım Kömür' ün fotosunu koyayım madem. 3 aylık oldu :)

Maşallah adını eni şekilde hak etmiş kapkara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…