kızlar cahilliğimi bağışlayın ama resimdekini çözemedim :26:
kizlar bugun esim bahcede agacin dibinde bir sincap gorup kargalardan kurtarmis bana haber verdi isi gucu birakip kostu veterinere goturdu biz de seviniyorduk kurtulmustur diye.. az once veterinerden aradilar malesef bas bolgesinden agir yaraliymis o yuzden uyutmak zorunda kalmislar, cok uzulduk
Eki Görüntüle 351250
kizlar bugun esim bahcede agacin dibinde bir sincap gorup kargalardan kurtarmis bana haber verdi isi gucu birakip kostu veterinere goturdu biz de seviniyorduk kurtulmustur diye.. az once veterinerden aradilar malesef bas bolgesinden agir yaraliymis o yuzden uyutmak zorunda kalmislar, cok uzulduk
Eki Görüntüle 351250
ayyy ne tatlıymıskizlar bugun esim bahcede agacin dibinde bir sincap gorup kargalardan kurtarmis bana haber verdi isi gucu birakip kostu veterinere goturdu biz de seviniyorduk kurtulmustur diye.. az once veterinerden aradilar malesef bas bolgesinden agir yaraliymis o yuzden uyutmak zorunda kalmislar, cok uzulduk
Eki Görüntüle 351250
saolun arkadaslar evet esim yalniz cok uzuldu bir karis surat su an, az once geldi sarildi kurtaramadim falan diye neredeyse aglayacakti. ne kadar hassas bir esim var ya kiyamam.. ben de ona oyle dedim sen olmasan kargalar onu parcalayacakti simdi en azindan aci cekmeden oldu diye..
Evet tabiki siz elinizden geleni yapmışsınız ama insan çok kötü oluyor
Ben Ankara'dayken annem bi kedi bulmuş çok küçükmüş öksürüyormuş halsizmiş
Veterinere götürmüş her gün durumunu anlatıyordu iyileşir gibi olmuş ama bi sabah baktıklarında ölüymüş hayvan
Çok ağlamıştı annem ...
Ben görmedim neyseki yoksa çok kötü olurdum
Aman aman iki düşman böyle dost olur ah ah insanlarda şu ikisi gibi olsa dünyada savaşta olmaz kimse kimsenin canını yakmaz...
Biz 17 gümlük olduk artık kafesin içinde az az gezmeye başladık
Annemizde yavruyu kıskanıyor kafese elini soktuğum an elime atlıyor ısırmak için
Eki Görüntüle 354153
Aynen öyle yasmin...
Kedim küçükken dibinden ayrılmazdı köpeğimin hep yanında yatmak isterdi
aaa ayaklanmış bu kıyamam
Annemizde yavruyu kıskanıyor kafese elini soktuğum an elime atlıyor ısırmak için
Eki Görüntüle 354156
Eki Görüntüle 354156
tipini yerim yaa ,ne cirkin
bu arada evinde kendi kusunu uretmenin guzel tarafi, ele alinarak buyudugunden , birde insana alistirma derdin olmicak !
tip 90 yasindaki yasli amcalara benziyo ama
ay ne kadar güzel bir topicmiş buu bakıp bakıp mutlu oluyosun süperrhepinizin dostları çok tatlııı mıncırılası maşallah onlaraaa :))) ben de kara kızım Kömür' ün fotosunu koyayım madem. 3 aylık oldu :)Eki Görüntüle 354908
Maşallah adını eni şekilde hak etmiş kapkara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?