Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

Bu renk kedilere bayılıyorum adı da tam uymuş :)
Benim köpişimin aynısı sanırım o da

hayvanların hepsi birbirinden güzel ben hepsini çok seviyorum. Sadece dumanla dolunay yanyana pek gelmiyo :) oğlumuz duman biraz serseri dolunayı haklamaya çalışıyor

Bu da benim prenses kızım... Aynı zamanda kızım bir eş bekliyor, damadımı kadınlar klubünden bulursam çok sevinirdim =)

Bunlar da benim dışarıda bulduğum minikler.
Yuva arıyoruz ama bulunana kadar benim kediciklerim :)
Kaç haftadır sahiplenen çıkmadı zaten çok da alıştım...

Kedimmm

Dışarıda minicikken buldum daha 7 aylık olmasına rağmen şuan baya bi iri görüldüğü gibi
Küçükken çok sıcakkanlıydı şimdi biraz soğuk (sahibine çekmiş)
Pek kendini sevdirmez kaçar biraz da sinsidir nereden ne zaman çıkacağı belli olmaz bi anda dibinde bitebilir
Eve gelen yavru kedilerle ciddi sorunları var aşırı kıskanç :26:

Son düzenleme:
off bayılırım kara kedilere. Ben de böyle bir panter bulduğumda hemen alıp besleyecem :)

off bayılırım kara kedilere. Ben de böyle bir panter bulduğumda hemen alıp besleyecem :)

Ben de tesadüfen buldum kedimi
Çok şirin çok hareketli bişey
Ev halkına pek yüz vermese de hepimiz bayılıyoruz kendisine
Kutu,poşet ne bulursa içine girmekten büyük zevk alır

Canım sokakta bulduğun kediler nasıllar? Alıştılarmı sana? Ya bizim arka bahçede vardı 4 tane yavru öyle kedi ilk defa gördüm. Yanlarına insan yaklaştırmıyolar, tıslıyolar falan daha küçücükler

Daha insana alışmamışlardır ya da korkutulumuşlardır canım
Ben de bikaç kedi görmüştüm öyle yaklaştırmıolardı ben yavru kedi bulduğumda evime getirip bişeyi var mı diye bakıyorum yemeklerini yedirip anneleri varsa geri bırakıyorum
Çok gördüm öyle yanlarına yaklaştırmayan yavrular ama tutup getiriodum alışıolar zaten sonra
Sen uzaktan mama süt bişeyler koy iyi olduğunu anlarlar bi süre sonra yaklaşırlar sana
Şuan beslediğim yavrular baya alıştılar bana yalnız ben aşırı mıncıklayarak sevdiğim için hayvanları beni görünce kaçıolar bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…