Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

Zaten evdeki bütün yiyecekleri onlara taşıyoduk ama hala alışmadılar Yalnız sen her kediyi eve alıyosan canım nasıl pire, bit bulaşmıyo

Zaten evdeki bütün yiyecekleri onlara taşıyoduk ama hala alışmadılar Yalnız sen her kediyi eve alıyosan canım nasıl pire, bit bulaşmıyo

Yavru kedilerde genelde dış parazit olmaz
Zaten bi sorunu var mı diye alıyorum eve eğer varsa da ilaçlarını yapıp anneleri varsa geri götürüyoruz yoksa yuvalandırıyoruz ...
Ayrıca hayvan piresi insanda yaşamaz canım

Bu yavrulards pire vardı canım sanırm annelerinden bulaşmış. İnsan vücüduna pire taabikide bulaşıyor, bir müddfet yaşıyor sonrasında ne olur bilemem.. Yalnız şey bunlar baya tıslıyodu yavru olmalarına rağmen kokudan yanaşamıyodum. Senn nasıl öle tısladıklarından falan alıp eve götürüyosun. Kaçmaya çalışmıyolarmı tırmalamıyolarmı =D Ama seninkiler çok şirinmiş yaa o yuva aradıkların..

Hayvan piresi yaşayamaz insanda
Canım ben çok hayvan baktım özellikle sokak hayvanlarına,hayvan hakları derneği üyesiyim bazen barınaklarda gönüllü çalışıyoruz
O yüzden korkmam hayvanlardan tıslasalar ne olacak minicik yavrular
Tırmalama tabi ki oluo ama saldırma amaçlı değil kedi besleyenlerin ortak sorunu zaten çizikler
Evet çok tatlılar bitanesini sahiplendirdim diğer ikisini sahiplendiriyorum sanırım
Ama nasıl vereceğim hiç bilmiyorum çok şirinler :/

Evet canım zor olur alıştıktan sonra... Bizim arka bahçedeydiler yavrular. Anneleri baya bi anaç. O yüzden almak istemedim yavruları ama sürekli yemek falan verdik.. 3 tanesi geçenlerde kayboldu ortalıkta yoklar. 1 tanesininde bacağı kırılmş =( Kendimiz sarsak bşi yapsak yerine oturmaz. Veterinere götürmeyi düşündük derken kedi ortadan kayboldu.. Şimdi ne annesi nede yavrulara hiç biri yok..

İnsan piresi insan vücuduna konabilir. Isırabilir. Kaşınırsın falan. Ama yaşayamaz hiç bir şey olmaz yani. Ben de bu zamana kadar bir sürü kedi besledim yavru ya da yetişkin. Hiç pirelenmedim :) Ayrıca yavrular tabikii tıslar :)) Bundan korkan insan var mıdır diye merak ediyordum hep. Varmış :) Bu iyi bir şey bazı pislikler yaklaşmaz belki :) Ama hiç bir şey yapmazlar ki.. Minicik onlar :) Yapsalar da ne çıkar yani :))

Bu benim canım kızım adı ANALİS..

Ama sizleri üzmek istemem ama o artık bizimle değil ..

Evet canım ben de bir çok hayvanın parazitlerini temizledim hayvan piresi yaşamaz insanda
Yavrular hele ki dışarıdan bulunan yavrular korktukları için tıslar bazıları yanlarına yaklaştırmıo ama yakalıyorum ben ne zararları olabilir ki ufacık
Çok haklısın güçleri sadece savunmasız canlılara yeten 'yaratıklar' yaklaşamaz belki
Ben hep derim kediler gibi köpekler de kaçsa keşke insanlardan
O zaman zarar veremezler onlara da

Bu benim canım kızım adı ANALİS..

Eki Görüntüle 250270

Ama sizleri üzmek istemem ama o artık bizimle değil ..

Ay kıyamam ya ne kadar tatlıymış o öyle çok üzüldüm canım

Barınaktan evlat edindiğimiz için tam olarak bilmiyoruz ama sanırım 3 4 yaşında

Ne kadar güzel bişey yapmışsınız tebrik ederim öncelikle
Biz de bazen keşke barınaktan evlat edinseydik diyoruz
Petshoplardaki hayvanların iyi bi yuvaları oluo hep ama barınaktakiler ...

Öyle..Bütün kafesler cins köpeklerle dolu Biz ziyaret etmeye diye gitmiştik mama falan götürmüştük o ara bi bakışma falan aldırdı oğlum kendini bize Ama iyikide aldırmış kendini

Bende oğluşumun fotosunu yayınlayım

Tekir kızım TIRMIK 7 yaşında, uzun ömrü olsun inşallah... Oğlum PIRTIK 1 yaşında ve 10 gündür kayıp. İçim acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…