Amin hepimizin meleklerine inş. çok teşekkür ettik kocaman bi pati bizden sizebuda bebeğimin stüdyoda çekilen resmi
Eki Görüntüle 252965
Allahım güzelliğe bak maşallah çok tatlııı
QUOTE=ema1;20769367]Bende oğluşumun fotosunu yayınlayım
Allahım güzelliğe bak maşallah çok tatlııı
Eki Görüntüle 216877 :) bu da benim kız:)
Bu da benim prenses kızım... Aynı zamanda kızım bir eş bekliyor, damadımı kadınlar klubünden bulursam çok sevinirdim =)
Eki Görüntüle 230736 Eki Görüntüle 230735
Kedimmm
Eki Görüntüle 231960 Eki Görüntüle 231961
Dışarıda minicikken buldum daha 7 aylık olmasına rağmen şuan baya bi iri görüldüğü gibi
Küçükken çok sıcakkanlıydı şimdi biraz soğuk (sahibine çekmiş)
Pek kendini sevdirmez kaçar biraz da sinsidir nereden ne zaman çıkacağı belli olmaz bi anda dibinde bitebilir
Eve gelen yavru kedilerle ciddi sorunları var aşırı kıskanç :26:
buda kızım şirine..Eki Görüntüle 304377
benim eşim kedileri sever ama nedense duymasın:) kedilerden biraz korkuyor(kabul etmesede bence öyle:)), birde evde kedi beslemek konusunda çok takıntılı aşırı titiz olduğu için. biliyorum bu durum onun elinde değil, oyüzden ona kızamıyorum ama o da biliyorki bende kedileri çok çok seviyorum vede bu yüzden oda bana kızamıyo
biz evleneli 5ay oluyo, evlendik evleneli aramızda hep eve bir kedi alıp almama savaşı veriyoruz, bir savaştır gidiyor bakalım, kim galip gelecek bakalımD ikimizde inat karakteriz, ama o beni 4e katlar inatta:)
vesselam ben bi şekilde eve kedi almak ve bu sevgiyi onada aşılamak istiyorum:97:
böylece hem kedime ulaşmış olurum, hemde eşimde bir kediyle yaşamanın güzelliğini tatmış olur
veee 5aylık derin uğraşlarım sonunda bu hafta eve kedi alma durumumuz gündemdeolurda alırsak, bende burada sizinle tatlı kedişimin fotoğrafını paylaşırım:)
2tanede muhabbet kuşumuz var....
bu saatte burda ne işin var derseniz uyku tutmadı napıyım bende kalktım pc başına geçtim:)
kuşlarımızın biri dişi, diğeri ise erkek. kızımız sarı renkte, oğlumuzda koyu yeşil renkte:)))
heyt sanki siyah panter, duruşa bak beee.....
yer onu meyra ablası...
ayrıca karakter olarak çok uyumlu bir kediye benziyo.
bu british shorthair cins değilmi?
bence iran kedileri bambaşka kediler, gözleri ile konuşuyorlar resmen.
tüylerini nasıl başediyorsun?? tüy için özel bir formülün varmı?
heyt sanki siyah panter, duruşa bak beee.....
yer onu meyra ablası...
ayrıca karakter olarak çok uyumlu bir kediye benziyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?