Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

benim Persie eger bana cekip de boyle psikotik olduysa yandim demektir yok yok, babasina cekmistir kesin esime yani

Benim civcivler hep benimle birilikte olduğu için bana çektikleri kesin eşimi uyutmuyorlar bazen fırça yiyorlar genelde erkek kuşum çok ötüyor dişi kuluçkaya yattığında beri

Kısırlaştırılan kedim şuan gayet iyi içlerinden en canayakını oydu sanki daha da bir sırnaşık oldu kucağımızdan başka yerde uyumuyor :)

işte benim minik oğlum. adı yumak. başka isim koyamadım içimden gelmedi :)
kendisi bir sphynx, firavun kedisi yada sfenks te deniyor. özelliği tüysüz olması. biz evde yokken üşümesin diye kliması açık kalıyor beyfendinin. ama kıl tüy derdi olmaması çok iyi. çok canayakın, misafire bayılıyor gelen arkadaşlarımıza yapmadığı şaklabanlık kalmıyor.

ozellikle ilk resme bittimm cok tatli
kil tuy derdi olmamasi guzel ama bildigim kadariyla asiri hareketli bir irk, yaramaz mi sizin oglunuz da tvde izlemistim - daha once bahsettigim "my cat from hell" - kedi heryere atliyor zipliyor durmak bilmiyordu inanilmaz maceraciydi surekli evdeki her delige girip cikip kesfetmeye calisiyor ozellikle de yuksek yerlere tirmanip orada oturup herkesi yukaridan seyretmeye bayiliyordu sonra bunun o irkin ozelligi oldugunu soylemislerdi... vs vs.
cok tatliymis Yumak'iniz da :)

bizimki çok yaramaz değil. ama evet yurt dışından neredeyse tavana kadar uzun bir tırmalama aldık sonuna kadar çıkıyor. ama evdeki heryere girip çıkmıyor.
akşam ben tv karşısında yatıyorum oda üstüme yatıyor yada bacaklarımın arkasına. tabi merak var kim ne yapıyor, gülin nereye gidiyor, mustafa ne yiyor, masanın üstünde ne var :)

Yavru muhabbet kuşum sonunda yumurtadan çıktı :122::122: ilk yavrum olacak bir şey olmazsa şimdi annesi besliyor minicik işaret parmağımın ilk boğumu kadar
Şoklar içindeyim

Suanda bilgisayarda olan tek fotografı bu kızımın :)

Eki Görüntüle 341496

Ne güzel bir kız bu böyle :)

Yavru muhabbet kuşum sonunda yumurtadan çıktı :122::122: ilk yavrum olacak bir şey olmazsa şimdi annesi besliyor minicik işaret parmağımın ilk boğumu kadar
Şoklar içindeyim

Ben de çok merak ettiim resim istiyoruzz :)

Ayy benimkinden :)
Kaç yaşında?

Bu arada ben kuşumu eklemiş miydim daha önce?
Hiç hatırlamıyorum sayfalar da ilerledi

Bir şey istediği zaman böyle kafesinde ters durup kulakları iyice çınlatarak bağırır kendileri :)

Son düzenleme:

artist Persie

entel Persie

esimin oyununu sabote etmeye calisan kiskanc Persie

kafasi/totosu hangi tarafta belli olmayan Persie... :44:

ofiste telefonlara bakan sekreter Persie :102:

uzaktan kumandali Persie.. :111:

Kafesimizin pisliğini görmeyin kuşum yuvalığına yumurtlamamak da inat edince kafesin dibine yumurtladı eşimde ellersen yatmaz dedi bende hiç temizlemedim mecburen şimdide yavru olduğu için ellememem gerekiyor yavruya bakmaz dedi eşim artık yavru toplanana kadar dezenfekte etmekten başka çarem kalmıyor...

İşte bizim et parçamız minicik karnı acıktımı yıkıyor ortalığı annesi besliyor şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…