Perdenin etrafını dolşamamak için oradan geçiyorlar camaİnşallah çıkar çekerim fotoğrafını ilk yavru olacak bakalım.
akilli bidiklar.. yoksa tembel mi demeliydim?
tamam canim cok sevinirim..
Hayvan sahibine çeker derlermiş evet biraz tembellikten sanırım
benim Persie eger bana cekip de boyle psikotik olduysa yandim demektiryok yok, babasina cekmistir kesin esime yani
Kısırlaştırılan kedim şuan gayet iyi içlerinden en canayakını oydu sanki daha da bir sırnaşık oldu kucağımızdan başka yerde uyumuyor :)
işte benim minik oğlum. adı yumak. başka isim koyamadım içimden gelmedi :)
kendisi bir sphynx, firavun kedisi yada sfenks te deniyor. özelliği tüysüz olması. biz evde yokken üşümesin diye kliması açık kalıyor beyfendinin. ama kıl tüy derdi olmaması çok iyi. çok canayakın, misafire bayılıyor gelen arkadaşlarımıza yapmadığı şaklabanlık kalmıyor.
Eki Görüntüle 338856 Eki Görüntüle 338857
ozellikle ilk resme bittimm cok tatli
kil tuy derdi olmamasi guzel ama bildigim kadariyla asiri hareketli bir irk, yaramaz mi sizin oglunuz datvde izlemistim - daha once bahsettigim "my cat from hell" - kedi heryere atliyor zipliyor durmak bilmiyordu inanilmaz maceraciydi surekli evdeki her delige girip cikip kesfetmeye calisiyor ozellikle de yuksek yerlere tirmanip orada oturup herkesi yukaridan seyretmeye bayiliyordu sonra bunun o irkin ozelligi oldugunu soylemislerdi... vs vs.
cok tatliymis Yumak'iniz da :)
Yavru muhabbet kuşum sonunda yumurtadan çıktı :122::122: ilk yavrum olacak bir şey olmazsa şimdi annesi besliyor minicik işaret parmağımın ilk boğumu kadar
Şoklar içindeyim
Yavru muhabbet kuşum sonunda yumurtadan çıktı :122::122: ilk yavrum olacak bir şey olmazsa şimdi annesi besliyor minicik işaret parmağımın ilk boğumu kadar
Şoklar içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?