hmmm erkek kaprisi hiç çekilmez o zaman :)))
bu arada bizim burada bi ezcane var...kedileri vardı..Garfield' e benziodu kısırlaştırmışlar...kediyi görsen maşalllahh bi tosuncuktu anlatamam kucağımıza alamıoduk..kısırlaşan hayvan çok kilo alırmış:) öylede tatlıydıki adıda Limon du.bazen eczaneye girdiğimde severdim onu kuyruğuna doğru yaklaşınca hemen savunmaya geçerdi... inan öylede güçlü ki zannedersin elini köpek dişliyor:) bi keresinde kanatmıştı...neysee çok tatlı bi kediydi..Ramazan Bayramı sonrası trafik kazasında öldü kedi..( inan öyle üzüldüm ki anlataammamm şimdi başka kedi almışlar ve bunuda kısırlaştırmışlarr buda kilo alma yolcusu resmen :)
merak ettiğim gerçekten kediler kısırlaşınca kilomu alır?
bilmiyorum ki canim hicbir fikrim yok acikcasi.. :44:
Bunlar nasıl tatlılık böyle !! Herkesin evi ne güzel şenleniyordur bu tulumbalar sayesinde
yasmin hayırlı olun nineliğin canımkaç yumurta var ?
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ladyevil sen ve annen gerçekten çok özel insanlarsınız.. Allah sizden razı olsun..
hmmm erkek kaprisi hiç çekilmez o zaman :)))
bu arada bizim burada bi ezcane var...kedileri vardı..Garfield' e benziodu kısırlaştırmışlar...kediyi görsen maşalllahh bi tosuncuktu anlatamam kucağımıza alamıoduk..kısırlaşan hayvan çok kilo alırmış:) öylede tatlıydıki adıda Limon du.bazen eczaneye girdiğimde severdim onu kuyruğuna doğru yaklaşınca hemen savunmaya geçerdi... inan öylede güçlü ki zannedersin elini köpek dişliyor:) bi keresinde kanatmıştı...neysee çok tatlı bi kediydi..Ramazan Bayramı sonrası trafik kazasında öldü kedi..( inan öyle üzüldüm ki anlataammamm şimdi başka kedi almışlar ve bunuda kısırlaştırmışlarr buda kilo alma yolcusu resmen :)
merak ettiğim gerçekten kediler kısırlaşınca kilomu alır?
İştahlarında da artış oluyor yapacak bir şey yok bari yemek yiyeyim diyorlar heralde :)
Teşekkür ederim Pluie çok sağol :)
Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz minikler için ...
Hayvanlar kısırlaştıkları zaman durgunlaşıyorlar eskisi gibi oyuncu olmuyorlar
İştahlarında da artış oluyor yapacak bir şey yok bari yemek yiyeyim diyorlar heralde :)
Durgunlaştıkları için yediklerini de eritemiyorlar
Köpeğim de kedilerim de kısırlaştırılınca çok kilo aldılar
Köpeğimi diyete soktuk bu aralar sebzeli ve light mamalar yiyor
pek bilimsel olmasa da bu aciklamayi tuttum
:)) hmm anladımmmm uçkurları gidince hayattan zevk alamıolar yani veriolar kendilerini yemeye
bizim kedide çok kibar arkadaşlar ya hayatta çiğ et falan yemiyor ilk yavru iken şırıngayla beslioduk sonra hazır mama aldık onu yedi uzun süre bazende annnem balkona kemik falan koyuya kemirsin die hiç dokunmuyor bişicek hanımefendiye öyle olucak köfte çok sevio kızarmış balık çok sevio sucuk salam yemio :)) ben şaşırdım yanii ben ufakken baktığımız kediler valla sucukların zarlarnı bile yerlerdi :))
Bu arada kızlar Let's Adopt hayvan hakları kuruluşundan haberiniz var mı?
Özellikle sana söyleyeyim Lady Evil , sokakta bulduğun tedaviye muhtaç durumu ağır kedi ve köpeklerin bakımlarını üstlenip yuvalandırıyorlar.. Dünya çapında bir kuruluş. Hiç bir karları yok aksine bağışlarla ve kendi ceplerinden çıkarttıkları paralarla dünyanın her yerindeki muhtaç, zor durumda hayvanlara yardım ediyorlar. Bir sürü koca gönüllü insan topluluğu.. Facebooktan ve kendi sitelerinden inceleyebilisiniz.. Böyle insanların hala var olduğunu bilmek o kadar güzel ki..
herkesin ne güzel hayvanları varben de kapının önündeki kedilere süt, evdeki balık artıklarını, kemik vb. gibi yiyecekler veriyorum, karşılığında okşamak istiyorum muhattap olmuyorlar
odam penceresiz olmasaydı benim de bir kedim olacaktı. ama sigara dumanlı ve havasız bir odada yaşayamaz, annem de istemiyor zaten
ha bu arada arkadaşlar istanbula yeni geldim ben de, sokaklarda hiç köpek yok buralarda??:26: barınakta mı hepsi? hayvan barınaklarından hoşlanmıyorum nasıl bir yer hiç görmedim, benim yaşadığım yerde köpeklerin hepsi dışardaydı. kafeslerde mi yaşıyorlar?
ordayken köpekler sabaha karşı 3'te havlamaya başlarlardı çok özledim seslerini
Biz de bugün kızımızı kısırlaştırdık
Henüz ayılmadı ama çok titriyor korkmuyor değilim :26:
Gözleri yarı açık sanırım uyanacak
Eki Görüntüle 337023
kizlar az once kapimizin onunde minicik bir "yarim" fare buldukpersie zavallinin kafasini ucurmus anlasilan, kalani da bize hediye olarak getirmis oraya birakmis
herkesin ne güzel hayvanları varben de kapının önündeki kedilere süt, evdeki balık artıklarını, kemik vb. gibi yiyecekler veriyorum, karşılığında okşamak istiyorum muhattap olmuyorlar
odam penceresiz olmasaydı benim de bir kedim olacaktı. ama sigara dumanlı ve havasız bir odada yaşayamaz, annem de istemiyor zaten
ha bu arada arkadaşlar istanbula yeni geldim ben de, sokaklarda hiç köpek yok buralarda??:26: barınakta mı hepsi? hayvan barınaklarından hoşlanmıyorum nasıl bir yer hiç görmedim, benim yaşadığım yerde köpeklerin hepsi dışardaydı. kafeslerde mi yaşıyorlar?
ordayken köpekler sabaha karşı 3'te havlamaya başlarlardı çok özledim seslerini
korkma canim , titremesi normal, sanirim sen bu mesaji yazdigin anda uyanmak uzereydi, narkozdan insanlar da ayilirken titrerler zaten, bi usume gelir.
insallah saglikla yine kosturup oynar koca gozlu guzellik.
ama keske iyice ayildiktan sonra eve yollasalarmis. hem durumun stabilize oldugundan emin olurlardi, hem sen boyle paniklemezdin.
:26:
Bu arada kızlar Let's Adopt hayvan hakları kuruluşundan haberiniz var mı?
Özellikle sana söyleyeyim Lady Evil , sokakta bulduğun tedaviye muhtaç durumu ağır kedi ve köpeklerin bakımlarını üstlenip yuvalandırıyorlar.. Dünya çapında bir kuruluş. Hiç bir karları yok aksine bağışlarla ve kendi ceplerinden çıkarttıkları paralarla dünyanın her yerindeki muhtaç, zor durumda hayvanlara yardım ediyorlar. Bir sürü koca gönüllü insan topluluğu.. Facebooktan ve kendi sitelerinden inceleyebilisiniz.. Böyle insanların hala var olduğunu bilmek o kadar güzel ki..
Daha önce hiç dişi kedi kısırlaştırmadım bir de zayıf bir kedicik korktum o yüzden :26:
Şimdi durumu daha iyi titremesi geçti uyandı ama hala sersemlik var
Ameliyat yerindeki tüyleri de kesmişler görünce fena oldum :/
elinizden geldigince, let's adopt 'u destekleyin arkadaslar, gerek maddi gerek manevi.
ordaki temel amac , hayavnlari hayvan barinaklarindan kurtarip "ev"lendirmek. biliyorsunuz hayvan barinagina giren hayvanlarin cogu olmeden/oldurulmeden ordan bir daha cikamiyor..
ve en cokda foster evlere(gecici sureligine onlara ev sahipiligi yapacak insanlarada ihtiyaclari oluyor )
victor larkhill'le bir kac kez konusmuslugum oldu ve samimiyetine inaniyorum. bir cok kez turk dusmanligi yada hayvan saticiligi ile hakkinda davalar acildi, hala aciliyor, dahada acilacak gibi gorunuyor.. ama tek derdi etrafta dolasan basisbos hayvanlar..
let's adopt turkey sayfasindan facebook'ta yada direk let's adopt yazarak internetten bilgi alabilirsiniz.
bu arada bu kurum turkiyede kuruldugu halde , gonullulerin cogu malesef farkli ulkelerden, ve malesef bizim ulkemizde basibos dolasanlari kimse evlat edinmiyor turkiyeden (cok utanc verici) cogunlukla yurt disinda evlere gidiyor hayvanlar. milletcek hayvanlara neden bu kadar vurdumduymaz oldugumuzu hala cozemedim ben.
misafirperverligi ile ovunen turk milleti ,hayvanlara pek de misafirperver degil !
evet barinaklardakiler kafeslerde ve kotu sartlarda yasiyorlar malesef.. belki sartlari daha iyi olan barinaklar vardir bilmiyorum benim gorduklerimde durum icler acisiydi
Ana caddeye yakın bir yerde oturuyorsanız ondan görememişsindir
Barınaklardan biz de hoşlanmıyoruz durum içler acısı
dernekler ya da öğrenci toplulukları ziyaret düzenliyor ihtiyaçları olan şeyleri götürüyoruz
Asıl istedikleri şey sevgi sadece aslında :/
disilerin operasyonlari daha agir haliyle, biraz daha uzun surebilir ayilmasi.
canim benim, geceyi rahat gecirirse, yarina hemen toparlanir , kediler inanilmaz hizla iyilesen yaratiklar .
ahh ben sevgi gösteririm! yiyecek bir şeyler götürürüm. yatacak, yastık örtü battaniye gibi şeyleri kabul ediyorlar mı görevliler??
paylasimin icin tesekkur ederim canim daha once hic duymamistim bunu.. simdi okudum internette, facebook sayfasina da uye oldum. oradan takip ederim artik. henuz benim yasadigim yerde faaliyetleri yok ama olursa seve seve bir parcasi olmak isterim
ne guzel tunemisler oraya oyleben hic yeni dogmus hallerini gormedim yumurtadan cikar cikmaz fotograflarini cekip koyarsaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?