Yavru kuş ne kadar tatlı öyle. :)
O ufacık şeyin gelişip de güzel bir kuş olacağı ne kadar değişik geliyor insana. :)
Bu da benim minik Hemmy'm.
Videosu. :) Hemmy Kraker Stokluyor :) Cute Hamster :) - YouTube
Aman çok tatlı Allahım her canlıyı özene bezene yaratmış...Yavru kuş ne kadar tatlı öyle. :)
O ufacık şeyin gelişip de güzel bir kuş olacağı ne kadar değişik geliyor insana. :)
Küçük mücük ama sevdiriyor kendini...Eki Görüntüle 342642
bu benim sadık dostum sizinkine göre biraz büyük ama çok seviyorum onu
Forumun en iç açan konusu bu her girdiğimde şekilden şekle giriyo suratım ayyy oyy derken
Ladyevil'cim çok yakışıklıymış seninki de maşallah , kızımı gelin edeyim sanaAma senin evinde kedilerin de var canım sorun olmuyor mu ? :26: Bulaşmıyorlar mı kuşuna ?
Yasmin hayırlı evlat olsun vatana milleteMucize gibi nasıl oluyor da o kadarcık zamanda o et parçası büyüyüp tüylenip uçuyor bir hafta sonra tüyleri çıkmaya başlar kapsül kapsül.. Çirkin şey ya inşallah sorunsuz büyür sağlıklı neşeli bir mubiş olur
Bu renkte çok istedi ama hep benim hatundan küçüklerdi olmaz dediler ama çok şirin senin bıdıkta.
Dün bende senin gibi saat başı baktım acaba üşürmü diye elektirikli ısıtıcı vardı onu arada yakıyorum üşümesin diye ama annesi daha iyi bakıyor...
Benim et parçam azcık büyümüş gözle görülür şekilde şuanda 4 gr. oldu
Eki Görüntüle 342396
Eki Görüntüle 342397
Eki Görüntüle 342406 Eki Görüntüle 342407
buda benim kızım marshall.şuan 3 ysşında urda biraz ufak halleri:)
Yavru kuş ne kadar tatlı öyle. :)
Eki Görüntüle 342642
bu benim sadık dostum sizinkine göre biraz büyük ama çok seviyorum onu
Forumun en iç açan konusu bu her girdiğimde şekilden şekle giriyo suratım ayyy oyy derken
Ladyevil'cim çok yakışıklıymış seninki de maşallah , kızımı gelin edeyim sanaAma senin evinde kedilerin de var canım sorun olmuyor mu ? :26: Bulaşmıyorlar mı kuşuna ?
Yasmin hayırlı evlat olsun vatana milleteMucize gibi nasıl oluyor da o kadarcık zamanda o et parçası büyüyüp tüylenip uçuyor bir hafta sonra tüyleri çıkmaya başlar kapsül kapsül.. Çirkin şey ya inşallah sorunsuz büyür sağlıklı neşeli bir mubiş olur
Saçlar harika
Çok tatlı :)
Saçlar harika
Çok tatlı :)
nasıl tatlı bişey kıs bu.dişimi erkekmi
aynısından görümcemin vardı ve çok başına buyruk oluyorlar yaşaamak istedikleri gibi yaşıyorlar.aynayıda çok seviyodu bizimkiEki Görüntüle 342798
evet canım kaç yaşında seninki kizimki 2 yaşındaydı ben bu arada sümbülümde vardı evde heryeri eşmeye başlayınca aldığım petşopa geri götürdüm Eki Görüntüle 342810
Keşke geri vermeseydin zamanla öğrenirdi aslında....evet canım kaç yaşında seninki kizimki 2 yaşındaydı ben bu arada sümbülümde vardı evde heryeri eşmeye başlayınca aldığım petşopa geri götürdüm Eki Görüntüle 342810
Bariz şekilde büyümüş ne zaman tüyleri çıkmaya başlayacak acaba :)
Hepsi birbirinden tatlı ve güzeller.
Uykucu Hemmy
Eki Görüntüle 342891
Hayvancığımın sayemde girmediği şekil kalmadı; iyi ki bu durumdan rahatsız olmuyor. :)
Eki Görüntüle 342892
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?