Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

offff çok tatlı ya videosuna öldüm bttim maşaallah:119:benimde vardı ama küçücükken almıştım büyüyemeden geri vermiştim yıllar önce inşallah tekrar alırım sizinkini görünce aşkım tekrardan depreşti hamstrlara

Aman çok tatlı Allahım her canlıyı özene bezene yaratmış...
Kardeşimin arkadaşının vardı 15 gün bizde kaldı simsiyahtı bir tek göbeğinde azcık beyazlık vardı.
Biz baya bakmışızki kız demişti benim 1 ayda vereceğimi siz 15 günde yedirmişiniz tombik bir şey olmuştu ama çok tatlıydı...
Ama kız balkona koymuş oda üşümüz ölmüş çok üzülmüştüm

Eki Görüntüle 342642
bu benim sadık dostum sizinkine göre biraz büyük ama çok seviyorum onu
Küçük mücük ama sevdiriyor kendini...

İnşallah 15 gün sonra kirpi gibi olacak bende merakla bekliyorum minicik et parçası kocaman kuş oluyor hayretler içindeyim

Rengi ne kadar farklı,çok güzel :)

Bariz şekilde büyümüş ne zaman tüyleri çıkmaya başlayacak acaba :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 342406 Eki Görüntüle 342407
buda benim kızım marshall.şuan 3 ysşında urda biraz ufak halleri:)

Ne güzel uyuyor ya ben de dışarıda kedilerimi bu kadarcıkken bulmuştum
Şimdi kocaman oldular

Beslemediğim bir hamster kaldı evcillerden çok istiyorum ama evdeki kontenjan dolu
Ve hatta bir yavru kedi daha bulup büyütmeyeceğimizi garanti edemiyoruz görünce dayanamıyoruz o halde :/
Marttan sonra kedi sayısında artış olabilir o yüzden hamster işini erteliyorum
Çok tatlıymış Hemmy :)

Eki Görüntüle 342642
bu benim sadık dostum sizinkine göre biraz büyük ama çok seviyorum onu

Maşallah çok güzel
Kaç yaşında?

Bizimki çok yaşlandı Pluie,artık aksi bi ihtiyar oldu
eskiden kendini sevdiren bütün gün kafesten çıkmak için bağıran kuş artık kafesinden çıkmayan sevince ısıran bi şey oldu
9-10 yaşına geldi artık çok korkuyorum bi şey olacak diye
Kediler arada kafayı takıyorlar hayvana
aynı odada olduklarında göz hapsindeler kediler :)
Ama benimki yaklaştırmıyor yanına bi görsen bi tanesinin burnuna kadar geldi gagaladı kafesin içinden kedi bir daha uğramadı o taraflara

Aslında kuşumu almaya hiç niyetim yoktu bir kuşum vardı o da 10 yaşında öldü
Çok küçüktüm çok etkilendim bir daha besleyemem dedim taa ki kuzenim elinde kuşumla eve gelene kadar
Kuşumun ölümüne üzüldüm diye almış,iyiki de getirmiş Osmanımı

Maşallah çok güzel
Kaç yaşında?

18 aylık canım ama yeni doğduğunda aldım annesinin altından.çok akıllı ve onu çok seviyorum aşığım ona

Son düzenleme:
aynısından görümcemin vardı ve çok başına buyruk oluyorlar yaşaamak istedikleri gibi yaşıyorlar.aynayıda çok seviyodu bizimki

evet canım kaç yaşında seninki kizimki 2 yaşındaydı ben bu arada sümbülümde vardı evde heryeri eşmeye başlayınca aldığım petşopa geri götürdüm

Hepsi birbirinden tatlı ve güzeller.

Uykucu Hemmy

Hayvancığımın sayemde girmediği şekil kalmadı; iyi ki bu durumdan rahatsız olmuyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…