Kafesimizin pisliğini görmeyinkuşum yuvalığına yumurtlamamak da inat edince kafesin dibine yumurtladı eşimde ellersen yatmaz dedi bende hiç temizlemedim mecburen şimdide yavru olduğu için ellememem gerekiyor yavruya bakmaz dedi eşim artık yavru toplanana kadar dezenfekte etmekten başka çarem kalmıyor...
İşte bizim et parçamız minicik karnı acıktımı yıkıyor ortalığı annesi besliyor şükür
Eki Görüntüle 342191
Eki Görüntüle 342192
Ayy inanmıyorum çok küçük kıyamam ya bayıldım :)
Bu minicik şeyden o kadar ses mi çıkıyor amanın
Kafesimizin pisliğini görmeyinkuşum yuvalığına yumurtlamamak da inat edince kafesin dibine yumurtladı eşimde ellersen yatmaz dedi bende hiç temizlemedim mecburen şimdide yavru olduğu için ellememem gerekiyor yavruya bakmaz dedi eşim artık yavru toplanana kadar dezenfekte etmekten başka çarem kalmıyor...
İşte bizim et parçamız minicik karnı acıktımı yıkıyor ortalığı annesi besliyor şükür
Eki Görüntüle 342191
Eki Görüntüle 342192
aman tanrim miniminnacik pembe bir et parcasi cidden yaaa oiy insan ellemeye kiyamaz... ilk kez goruyorum 1 gunluk yavru, cok sirin gercekten de.. umarim annesi ona iyi bakarsen buyudukce resimlerini ceker koyarsin artik biz de buradan gelisimini takip ederiz
Tamam koyarım bende merakla bekliyorum nasıl büyüyecek diye....
Bazen kafesin kenarına gidiyor sonra cıyaklıyor bende kanadı ayağı neresi gelirse çekip çıkarıyorum oradan ama korka korka :18::18:
Eki Görüntüle 342191
Eki Görüntüle 342192
ay o nee
ya tepesindeki iki sari tuye ne demeli
boylesi kucuk birseyin buyuyup kus olmasi mucize , ne sanslisiniz buna tanik olmussunuz
bu arada cinsi ne ? kanarya mi?
Hiç tüyü yok cıbır yavruazcık totosunda var oda belli belirsiz.
Muhabbet kuşunun yavrusu fotoğrafta büyük görünüyor ama o kadar minicik ki işaret parmağımın ilk boğumu kadar 2 gr...
İnş. erkektir ve inş. babasının renginde olur babanın kafası sarı diğer yerleri mavi
sagir duymaz uydurur hesabi, bende uydurdum demek
allah bagislasin minnaginizi ,ama onu oyle anadan dogma ciplak gorunce dusunmeden edemiyorum , usur mu ki? analik iste, insan bi kere anne olmaya gorsun , minik kusun derdi bile aliyo insani:26:
Benim et parçam azcık büyümüş gözle görülür şekilde şuanda 4 gr. oldu
Eki Görüntüle 342396
Eki Görüntüle 342397
Eki Görüntüle 342406 Eki Görüntüle 342407
buda benim kızım marshall.şuan 3 ysşında urda biraz ufak halleri:)
Çok sevimli şimdi tam oyun zamanı :)Eki Görüntüle 342406 Eki Görüntüle 342407
buda benim kızım marshall.şuan 3 ysşında urda biraz ufak halleri:)
cok tatli ya ama hala minciklamalik olmamis annesi biraz daha beklemem gerekecek
Yavru kuş ne kadar tatlı öyle. :)
O ufacık şeyin gelişip de güzel bir kuş olacağı ne kadar değişik geliyor insana. :)
Bu da benim minik Hemmy'm.
Videosu. :) Hemmy Kraker Stokluyor :) Cute Hamster :) - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?