Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

Ayy inanmıyorum çok küçük kıyamam ya bayıldım :)
Bu minicik şeyden o kadar ses mi çıkıyor amanın

Ayy inanmıyorum çok küçük kıyamam ya bayıldım :)
Bu minicik şeyden o kadar ses mi çıkıyor amanın

hemde nasıl bağırıyor eşim diyor seninki cıyaklıyor gene
İçim acıyor elime alıp bakasım geliyor annesi doyurdumu susuyor

Ben ilk yumurtadan çıkarken gördüm ne yapıcamı şaşırdım gülmekten karnım ağrıdı...
4 gün sonra dahada büyüyecek anne ne kadar çok doyurur bakarsa gelişimi çabuk oluyormuş

Son düzenleme:
benim kız 2003 dogumlu

bu arada persie kedinin dibisin ! harikaa

minik kuş çok ilginç acaip garip sevimli nasıl bişey o öyle bıdıcık :)

aman tanrim miniminnacik pembe bir et parcasi cidden yaaa oiy insan ellemeye kiyamaz... ilk kez goruyorum 1 gunluk yavru, cok sirin gercekten de.. umarim annesi ona iyi bakar sen buyudukce resimlerini ceker koyarsin artik biz de buradan gelisimini takip ederiz

Tamam koyarım bende merakla bekliyorum nasıl büyüyecek diye....

Bazen kafesin kenarına gidiyor sonra cıyaklıyor bende kanadı ayağı neresi gelirse çekip çıkarıyorum oradan ama korka korka :18::18:

Tamam koyarım bende merakla bekliyorum nasıl büyüyecek diye....

Bazen kafesin kenarına gidiyor sonra cıyaklıyor bende kanadı ayağı neresi gelirse çekip çıkarıyorum oradan ama korka korka :18::18:

kiyamam ya nasil ciyakliyor ki sanki cit cikaramicakmis gibi gorunuyor minicik ya o kadar kucuk olacagini tahmin etmemistim :18: ben olsam ben de ellemeye cekinirdim ne kadar narindir simdi o canm benim adi ne bu arada

ay o nee

ya tepesindeki iki sari tuye ne demeli

boylesi kucuk birseyin buyuyup kus olmasi mucize , ne sanslisiniz buna tanik olmussunuz

bu arada cinsi ne ? kanarya mi?

ay o nee

ya tepesindeki iki sari tuye ne demeli

boylesi kucuk birseyin buyuyup kus olmasi mucize , ne sanslisiniz buna tanik olmussunuz

bu arada cinsi ne ? kanarya mi?

Hiç tüyü yok cıbır yavru azcık totosunda var oda belli belirsiz.

Muhabbet kuşunun yavrusu fotoğrafta büyük görünüyor ama o kadar minicik ki işaret parmağımın ilk boğumu kadar 2 gr...

İnş. erkektir ve inş. babasının renginde olur babanın kafası sarı diğer yerleri mavi

sagir duymaz uydurur hesabi, bende uydurdum demek

allah bagislasin minnaginizi , ama onu oyle anadan dogma ciplak gorunce dusunmeden edemiyorum , usur mu ki? analik iste, insan bi kere anne olmaya gorsun , minik kusun derdi bile aliyo insani:26:

Bu renkte çok istedi ama hep benim hatundan küçüklerdi olmaz dediler ama çok şirin senin bıdıkta.
sagir duymaz uydurur hesabi, bende uydurdum demek

allah bagislasin minnaginizi , ama onu oyle anadan dogma ciplak gorunce dusunmeden edemiyorum , usur mu ki? analik iste, insan bi kere anne olmaya gorsun , minik kusun derdi bile aliyo insani:26:

Dün bende senin gibi saat başı baktım acaba üşürmü diye elektirikli ısıtıcı vardı onu arada yakıyorum üşümesin diye ama annesi daha iyi bakıyor...

Benim et parçam azcık büyümüş gözle görülür şekilde şuanda 4 gr. oldu

bu benim sadık dostum sizinkine göre biraz büyük ama çok seviyorum onu

Forumun en iç açan konusu bu her girdiğimde şekilden şekle giriyo suratım ayyy oyy derken

Ladyevil'cim çok yakışıklıymış seninki de maşallah , kızımı gelin edeyim sana Ama senin evinde kedilerin de var canım sorun olmuyor mu ? :26: Bulaşmıyorlar mı kuşuna ?

Yasmin hayırlı evlat olsun vatana millete Mucize gibi nasıl oluyor da o kadarcık zamanda o et parçası büyüyüp tüylenip uçuyor bir hafta sonra tüyleri çıkmaya başlar kapsül kapsül.. Çirkin şey ya inşallah sorunsuz büyür sağlıklı neşeli bir mubiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…