Herkes Sakın Hamile Kalma Diyor Ama Ben Hamileyim Sevinemiyorum.

Ailen ister istemez çevrelerinde olanlardan dolayı(boşanmalar, aldatmalar vs.) seni düşünüyor... ama sen ve eşin bu konudan memnunsanız kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Kimseden saklamayın, utanılacak bir şey değil ki bu. Dünyanın en güzel haberlerinden biri. Tebrik ediyorum.

Hayırlı olsun tatlım, ne güzel bir haber bu. Kimseye bakma, sen istesen bile yeter, eşin de istiyormuş hem de. "Benim bedenim, benim bebeğim" diyeceksin, kimin haddine düşmüş "aldır" diyebilmek. Tadını çıkar, hayatın en güzel mucizesi o, Rabbim sağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin.

baskı yapmaları hoş değil ama az çok neden böyle dediklerini tahmin edebiliyorum. bana da ilk başlarda erken demişlerdi. hamile kalsam da sevinirlerdi ama şimdi diyorum ki iyi ki hemen hamile kalmamışım. ilk aylar evliliğe alışma ayları oluyor genelde. insan zaten psikolojik olarak yoruluyor. eşiniz ne kadar anlayışlı olursa olsun, ne kadar severseniz sevin aynı evde yaşamaya başlamak, evlilik bilincini oturtmak zaman alıyor. bu süre zarfı içerisinde bir de hamile kalınırsa gerçekten insan çok zorlanıyor.

bana göre eşim dünyada benim evlenip uyum sağlayabileceğim en mükemmel erkek. buna rağmen ilk başlarda biz de çok tartıştık, birbirimizi anlamadık. şimdiki gibi o zaman bir de hamilelikten dolayı hormonlarım böyle olsaydı bunalıma girerdim herhalde. gerçekten birkaç ay beklemek en iyisi diye düşünüyorum ben de.

he tabi bu kesinlikle hamile kalınmamalı demek değil. sadece biraz zorlanabilirsiniz o kadar. 35 geç bir yaş değil. birkaç ay ertelemekten bir şey olmazdı ama bu sizin ikinizin kararı. hayırlı olsun. sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah.

Ne sinir bozucu. Bence de hamileliğin ilerlesin, o zaman söyle. Şimdi moralin bozulup, sıkıntı olmasın. Senin bileceğin iş o. İstersen şimdi, istersen sonra doğurursun. Hem dediğin gibi, yaşınız çok müsaiit . Belki de çok uzun zaman korunsaydınız, istediğinizde olmazdı.

bak canım geçen ay 6 yılı devirdim evliliğimin,ama hala çocuğum yok olmuyor,bu Rabbimin bi hediyesi bi mucizesi sana,bu hediyenin kıymetini bil ve benim gibi yıllarca çocuk için uğraşanları örnek al,bu benim nacizane tavsiyem,veee kimseyide bu meseleye karıştırtma,Allah korusun farzedelim ki çok üstüne geldiler bi anlık gafletle gidip aldırdın ya daha sonra,bir daha hamile kalamazsan bunun hesabını nasıl soracaksın, daha erken diyenlere!yine de karar senin.ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Son düzenleme:
Onlara ne kii yaaaaaaa...
Snirlendm aksam aksamm..
Sole ,, eger bise derlerseee sizeneee deeee..

Hayirli ugurlu olsuun arkadasim. Bende ewlendm hemen bebegim oldu. Allah rizkini da veriyor. Lutfen uzulme. Hamilelign tadini cikaaarrr.

Son düzenleme:
seninle aynı şeyi bende yaşadım.o kadar ki annem ilk iki ay bebeğimle ilgili ne sorsam ne konuşsam lafı değiştiriyodu.hatta ayıp ayıp deyip kızıyodu.her konuşmada telefonu ağlayarak kapatıyodum.ama inan bana anne baba bile boş bi yerden sonra.şimdi sana garip gelecek ama yakında beni anlıcaksın.tek önemsediğin şey çocuğunun sağlığı olsun.ve öyle de olacak.sakın benim yaptığım hatayı yapma.şuan için sadece sen ve bebeğin varsınız başka kimse değil.rabbine şükret aratmadan vermiş.ben olmama riski taşıdığım halde çocuğum oldu ama anneme sevdiremedim.napalım.anne işte.....

ay allah aşkına bırak şu insanları ne dediklerini kendileri biliyormu acaba?
hamile kalmak istemesen çok afedersin bir yerlerini yırtıyorlar aman doğur diye
hamile kalsan ne acele ettin diye moral bozuyorlar
bir tane doğursan bir tane doğur diyorlar
ikinci doğurucaksın niye hamile kaldın diyolar

yani kısacası bol bol saçmalıyorlar. sen kim ne derse desin bildiğinden şaşma
kimseyi memnun edemezsin
şimdiden hayırlı doğumlar canım

canım kimseyi düşünme kendini kocanı yuvanı ve bebeğini düşün sadece. rabbim vermiş çok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ne güzel işte hamilesin yaşında gelmiş sevinmelisin bence kimsenin dediğine takılma. çocuğu olmayanlar ne yapsın bende uğraşıyorum tüp bebek tedavi masraflar stres keşke bende hamile olsam... moralini bozma böyle isteksiz olursan Allah vermez sonra uğraşırsınız Allah o bebeğin rızkını verir. olmasa masraflar daha çok emin ol

sen ve eşin istiyosanız kim ne derse desin umursama ,sonuçta siz bakacaksınız o çocuğa,hamileliğinin tadını çıkar üzülme

Sen bu cocugu gercekten.istiyor musun ?
istiyorsan herkeese kulaklarini.tika. bak yasinizda gayet normal.

isteyipte cocuk sahibi.olamayan onca insn war ..
haline sukret bence..
Maddi manevi bir evlattan.baska.onemli degerli ne.olabilirki ?

Çok yeni evli olduğunuz için annen biraz zaman geçmesini uygun görüyor olabilir.
Ancak bilerek ve isteyerek hamile kalmışsın.
Neden üzülüyorsun veya neden saklayacaksın.
Biz bu bebeği çok istiyoruz,çok ta mutluyuz şu anda dersin geçersin.
YAşlarınızı göz önünde bulundurmanız ve zaman kaybetmeden bebek sahibi olmayı istemeniz normal.
Genelde bu yaşlarda evlenenler sizler gibi birkaç ay içinde hemen bebek düşünüyorlar.
Hiç te abes bir durum değil.
Tebrik ederim bu arada:))
Sevincini de ,duygularını da saklama.
Bi suç işlemiş değilsiniz sonuçta...

sen istiyormusun önemli olan bu...eğer istiyorsan ikinizde yetişkinsiniz benimde bebeğim var 1 yıllık evliyim senin gibi oldu iyikide oldu çiftleri birbirne bağlayan bir neden takma kafana zamanı gelince söylersin tebrikler

söyle tabiki...
sen ve eşin istemişsiniz bebeğinizde ne güzel bekletmemiş sizi hemen gelmiş...
kimi ne ilgilendirir bu durum...
söyle bence o senin evladın...

kıme ne yaaa bu ınsanlara sınır oluyorum cocuk yapmazsın bebek yok mu derler yaparsın daha erken derler.. eşiniz ve sız ıstıyorsanız kımseye laf dusmez.. ıkı arkadasımda bana dıyor sakın cocuk yapma cok zor bakması bılmem ne uyutmuyor falan ıyı de ne zaman ıstersem ozaman yaparım sonucta bebek bu bu senede yapsam seneyede yapsam uykusuz kalacaz:)

Allah bağışlasın öncelikle...

evliliğimin başında istememiştim. şimdi istiyorum sıpa gelmio .. o nedenle takma kimseyi. nasılsa annende torunu olarak görecek onu.. çok çekiniyorsan kaza oldu dersin . Allah ne güzel nimetlendirmiş... sağlıklıca kucağına alırsın inş...

Bi çocuğun dünyaya gelmesi için iki kişi gereklidir..
İki insan anne ve baba olmak istiyorsa, diğerleri gereksizdir..
Önemsizdir..
Doğduktan sonra görürüm ben onların torun sevgisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…