Konu başlığını ve içeriğini okuyunca sanki korunmuşsunuz da çocuk olmuş gibi bir izlenim edindim ama 2. yorumunuz 'korunmayı bıraktık çocuk istedik.' olunca neye üzüldüğünüzü anlayamadım. İstemişsiniz, yapmışsınız ve dahası bebeğinizi beklemeden hamile kalmışsınız. Bize de ailenize de hayırlı doğumlar dilemek düşer...
Neredeyse 2 aylık evliyim. Evliliğimin başından beri etrafımdaki herkes sakın hamile kalma aman dikkat et diye söylenip durdu. Bense eşimle özellikle yaşımızdan ötürü çocuk istedik. Eşim 35 bense 28 yaşındayım. Adetim gecikti bugün 2 test yaptım ikiside pozitif. Eğer bu testler yanlış değilse hamileyim. Daha bugün annem adet oldun mu hamile kalıverirsin diye aklım gidiyor dedi. Sevinemiyorum hamile olduğuma zaten bir müddet eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Öğrendikleri zaman aldırmamı isteyecekler. Önüme zaman erken,maddiyat sorunu gibi bir sürü lafla çıkacaklar. Sevinemiyorum. Yarın annemler kahvaltıya gelecek. Ben istiyorken şimdi moralim çok bozuk. Söylesem mi yoksa saklasam mı bir süre başımımı dinlesem ne yapsam bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Çevreme en önemlisi anneme söyleyemiyorum sevincimi yaşayamıyorum ve tepkilerden korkuyorum beni üzmelerinden istememelerinden. İstemediklerini her seferinde belli ediyorlar zaten.
Sebep belli aslında birikim yapıp ev almak. Çocuk olunca birikim yapılamayacağını zor olduğunu söylerdi annem evlenmeden önce. Sanırım bu yüzden istemiyor. Evimiz kira ev sahibi olmamızı çok istiyor annem. Bende öyle düşünüyordum ama evlenince fikrim değişti. Ne yapayım dedim ev alana kadar bekleyeyim mi? Allah verir mi vermez mi ne bileyim? diye düşündüm. Aile olalım istedim.
hayırlı olsun canım kardeşim
bebiş bereketiyle gelir
evliliğiniz daha da güzelleşir gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?