Neredeyse 2 aylık evliyim. Evliliğimin başından beri etrafımdaki herkes sakın hamile kalma aman dikkat et diye söylenip durdu. Bense eşimle özellikle yaşımızdan ötürü çocuk istedik. Eşim 35 bense 28 yaşındayım. Adetim gecikti bugün 2 test yaptım ikiside pozitif. Eğer bu testler yanlış değilse hamileyim. Daha bugün annem adet oldun mu hamile kalıverirsin diye aklım gidiyor dedi. Sevinemiyorum hamile olduğuma zaten bir müddet eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Öğrendikleri zaman aldırmamı isteyecekler. Önüme zaman erken,maddiyat sorunu gibi bir sürü lafla çıkacaklar. Sevinemiyorum. Yarın annemler kahvaltıya gelecek. Ben istiyorken şimdi moralim çok bozuk. Söylesem mi yoksa saklasam mı bir süre başımımı dinlesem ne yapsam bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
ailenin bu kadar ısrarla hamile kalma demelerinin altında başka bişey olabilirmi
Maşşallah ne mutlu sana, evlisin ve bir bebeğin oluyor. inş. Allah eline almayı da nasip etsin. Eşinin yaşı 20li yaşlarda baba olanlara göre baba olmak için çok çok uygun. Senin de 30lu yaşlara gelmeden hamile kalman çok iiyi bir zamanlama. Millet çalışıp da böyle olmasını istiyor. Evlenmeden önce eşimle tanıştığımızda eşimin yaşı 35 ti şimdi 43 ve yaşım 27 deli gibi çocuğumuz olsun istiyoruz. Çünkü eşim zamanla yarışıyor ve bende çocuğum olmasını çoook istiyorum.
Sakıncası yoksa bir soru soracağım, evinizin geçimini çocuk istemeyenler mi sağlıyor???? bir bebeğin rızkına karşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?