Herkes sorunsuz bir ameliyat mı geçirdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 47su
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4

47su

Ziyaretçi
şikayetçi olan 2. ameliyata niyetlenen arkadaşlar varmı?

cok uzuldum ne gibi sikayetlerin oldu ve doktorun kimdi acaba , bende haftaya ameliyat olucam oyuzden biraz korku var simdide okuyunca merak ettim cevaplarsan sevinirim .

burnumda suan ıkı sekıl var burun ucum dustu resmen asagı dogru ve ucundada cukur olustu cok kotu durumda amelıyat olalı da 6 yıl oldu kafayı yıcem zaten ılk alcıyı actıgında anlamıstım burnumu resmen karga yapmıstı sıs dedı ıner dedı ınmedıburnum yandan karga gıbı

adanaadana kim yaptı burnunu cnm, gecmis olsun bu aradaa...
kızlar memnun olmayanlar, ikinci ameliyatını olacaklar, ilk ameliyatlarını hangi doktorun yaptıgını da yazarsa cok memnun oluruz, eliff24 sen de ilk doktorunu yazarsan sevinirimm

ben de 12 yıl önce 2 kere geçirdim..(birisi ana, diğeri ufak operasyon- kbb'ciye nefes problemi kaynaklı)..hem nefes hem şekil açısından hiç memnun kalmadım..15 gün önce de 3. ameliyatımı oldum..onun hakkında da şimdiden bişeyler söylemek erken olabilir diye yorum yapmak istemiyorum..ameliyat olucak kişiler de çok gerekmedikçe bu işe girişmesinler ve yapmaya karar verirlerse de kesinlikle çok emin oldukları, araştırdıkları bir doktora yaptırsınlar..burun çok ama çok önemli bir organ..her açıdan...

adanaadana kim yaptı burnunu cnm, gecmis olsun bu aradaa...
kızlar memnun olmayanlar, ikinci ameliyatını olacaklar, ilk ameliyatlarını hangi doktorun yaptıgını da yazarsa cok memnun oluruz, eliff24 sen de ilk doktorunu yazarsan sevinirimm

canım sagol..ama ınankı doktorun adını unuttum 7 yıl oldu nerdeyse..ama inşalalh bu yaz ıkıncı amelıyata karar verecem ve olacam artık dayanamıyorum bu burnumun yamukluguna

canım sagol..ama ınankı doktorun adını unuttum 7 yıl oldu nerdeyse..ama inşalalh bu yaz ıkıncı amelıyata karar verecem ve olacam artık dayanamıyorum bu burnumun yamukluguna

insallah her sey istedigin gibi olur canım, peki nerede olmustun ameliyatı onu hatırlıyorsundur sanırım :D

arkadaşlar merhaba:1rolleyes:15 mayıs cuma günü ameliyat oldum ve dün taburcu oldum heriey yolunda hiçbişi anlamadım çok şükür:nazar: biraz şişlik var o kadar umarım bundan sonrası da sorunzsuz olursüprizzzzz

arkadaşlar merhaba:1rolleyes:15 mayıs cuma günü ameliyat oldum ve dün taburcu oldum heriey yolunda hiçbişi anlamadım çok şükür:nazar: biraz şişlik var o kadar umarım bundan sonrası da sorunzsuz olursüprizzzzz

Geçmiş olsun, güle güle kullan...

bende dün oldum sabah oldum akşam çıktım şimdilik hiç bir sorun yok dilerim böyle gider
doktorunuzu iyi seçin bence iş orda bitiyor

ALLAHa cok sükür benimde sorunsuz gecti hersey, simdilikte bi sorun yok sadece burnumun sag tarafinda bi garip cöküklük var biri bastirmista icine girmis gibi yada bana öyle geliyor bilmiyorumkafamçokkarıştı onun disinda hersey cok güzel herhangi bi sorun yok:nazar:

evet bende sorunsuz ameliyat geçiridm ama sonrasınad burnum biraz kayıyo gibi

canım sen zonguldak devlet hastanesinde mi oldun ameliyatını ben zonguldak karaelmas tıp fakültesinde oldum ameliyatımı senin kayma nasıl oldu ben yeni ameliyat oldum aşırı sorunlu bi burnum yoktu senın durumuna üzüldüm ve ben de endişelendim doğrusu..

ben de 12 yıl önce 2 kere geçirdim..(birisi ana, diğeri ufak operasyon- kbb'ciye nefes problemi kaynaklı)..hem nefes hem şekil açısından hiç memnun kalmadım..15 gün önce de 3. ameliyatımı oldum..onun hakkında da şimdiden bişeyler söylemek erken olabilir diye yorum yapmak istemiyorum..ameliyat olucak kişiler de çok gerekmedikçe bu işe girişmesinler ve yapmaya karar verirlerse de kesinlikle çok emin oldukları, araştırdıkları bir doktora yaptırsınlar..burun çok ama çok önemli bir organ..her açıdan...

gecmis olsun canim...
ayni kaderi paylasioruz desene...bende 4 hafta önce 3. ameliyatimi oldum...bir sene boyunca doktor arastirdim...ve sonunda en iyi karari verdigimi düsünüyorum...sonuctan cok memnunum...zemuszemus

bende dün oldum sabah oldum akşam çıktım şimdilik hiç bir sorun yok dilerim böyle gider
doktorunuzu iyi seçin bence iş orda bitiyor

aboooooooooooo kuşum sen burdamısın yat dinen be :mymeka:
snein burnun benim burnum biliosun delikafadulden
mcksssssssss bebişime :)

aboooooooooooo kuşum sen burdamısın yat dinen be :mymeka:
snein burnun benim burnum biliosun delikafadulden
mcksssssssss bebişime :)

canım yaa iyiyim bitanem sıkıldım yat yat yüzüme bakmasam hiç ameliyat olmuş gibi değilim darısı başına kuşum resimleri eklicem ama daha hepsi aynı hele bir atel alınsında yorumlarını merakla bekliyorum ama korkacak bişey yok hele beni biliyorsun nasıl tedirgindim aklımda onca soru vardı :lepi:
seni seviyoyum hadi sıra sende ayağımı sürüdüm ben kaydirigubbakcemile3

Back
X