- Konu Sahibi Evreka1800
-
Kac yaşındasınız? Okuldan isten mahalleden hic mi arkadasınız dostunuz olmadı ya da sevgiliniz ya da kuzeniniz falan da mı yok 15 yıldır yalnız olamazsınızYani yaklaşık 15 yıldır yalnız olduğum için geceleri filan artık korkmaya başladım. Haftasonları tek kişi ile konuşamamak duvarlara bakmak, kendi kendine konuşmaya başlamak.
Beeen varımmm.ve yalnızım yineee.sempatik ve akıcı konuşan biri olmadıgımdan diye düşünüyorumHiç böyle bir durum yaşadınız mı? Bulunduğunuz ortamda hiç kimsenin sizi sevmediği, herkesin sizi dışladığı. Herkesin size sırt çevirdiği, sizi kötülediği. Bunu nasıl atlattınız? Sonsuza kadar sürüyor mu bu yoksa nasıl geçiyor?
Dışlanmak degil de soyle bir durum yasamistim. Calistigim okulda genc ogretmen sayisi az. 2 kisi ders programi yuzunden beni sirtimdan vurmaya calisti kendilerince oyun oynadi tabiki ben de hakkimi aradim ve hakkimi aldim. Durum boyle olunca bu iki gerzek benle 1 hafta konusmadi. Diger samimi oldugum arkadasim izinliydi. Kendimi cok yalniz hissetmistim. Isime baktim takmamaya calistim ve onlari sallamiyormuscasina bir goruntu verdim. Kendiliginden konusmaya basladilar benimle. Sonra samimi oldugum arkadasimin izni bitti ve sonrasi onemli degil benim icinHiç böyle bir durum yaşadınız mı? Bulunduğunuz ortamda hiç kimsenin sizi sevmediği, herkesin sizi dışladığı. Herkesin size sırt çevirdiği, sizi kötülediği. Bunu nasıl atlattınız? Sonsuza kadar sürüyor mu bu yoksa nasıl geçiyor?
oluyor cnm ben muhabbetcı değilim sessizim ve sevilmiyorumO erkek yakisiklidir yada zengindir vs ne bileyim bi albenisi var belki de. Ha benim tarzim degil ama vardir illa ki bi artisi..
Benim cevremde de var boyle bi tip dedikoducu,fitne,mixer gibi.. ama seviyorlardi sosyaldi,muhabbeyliydi,tatli dilliydi,gülduruyordu.. ama o gidince ozleyen de olmadi hic.
Dislaniyorum deyince sevilmeyen insan nasil olur diye dusundum bir an.
ben ne demek ıstedgnzi çook iyi anladım. seytan tüyü o. bn güzel bı kızım ama sevılmem bi kadınla tanıştım kahve ıctık ıkıncı buluşma ıçın cevap bile göndermediSize karşı yazmadım zaten, fakat insanlar birini aralarına alacaklarında öyle kötü özellikleri çok takmıyorlar. İyi özellikleri de takmadıkları gibi. Alçak gönüllü bir arkadaşım (hatta uzaktan akrabam olur) iş yerinde iyi bir poziyonda olmasına rağmen orada çalışan temizlikçi kadına bile güler yüzlü hoş davranmış, kimseden kendini üstün görmemiş, işi neyse yapmış, dedikodu yapmamış, diğer çalışanlara da aynı tutumla davrandı, fakat şimdi iş yerinde kendisini küçük görüyorlar.
Not: Yukarıda bahsettiğim çocuk yakışklı değildi, herkes gibiydi.
Hiç böyle bir durum yaşadınız mı? Bulunduğunuz ortamda hiç kimsenin sizi sevmediği, herkesin sizi dışladığı. Herkesin size sırt çevirdiği, sizi kötülediği. Bunu nasıl atlattınız? Sonsuza kadar sürüyor mu bu yoksa nasıl geçiyor?
Bir arkadaşımla kavga ettik ve o haksızdı. O da sürekli benim arkamdan konuşmuş, milleti bana karşı doldurmuş. Bir ara herkes bana düşmandı. Kimse olayı benden dinlemedi, kimse bana sormadı. Herkes onu haklı gördü. Ben de ondan dolayı herkese soğudum. Kimseyi sevmiyorum.Hatam oldu, açığımı verdim demişsin, neydi ki o açık? Özel degilse..
Ben de hep kendi zumremle sorun yasamisimdir nedense hala da oyle. Sorun bendd degil onlarda cunku sonradan gelene basku ve sindirme politikasi uygulayinca ben disimi gosteriyorum ve kötü oluyorum :)Bir ortamda hiç kimsenin sizi sevmemesi enteresan bence. Muhakkak anlastiginiz ya da sevdiginiz birileri vardir. Bir okulda sadece kendi zümrem tarafından dışlanmıştım. Hemen başka bölümden arkadaşlar buldum. Yalnız ve dışlanarak iş yapılmaz. Insanın ruhunu öldürür bu durum çözüm üretmeye bakın. Herkes herkesi sevmek zorunda değil hele ki is yaşamında, kendinize başka alanlar yaratın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?