herkes tarafından kıskanılmak :(((

Çevrende bir iki kişide sorun olur konuşmazsın anlarım ama herkeste sorun olduğunu düşünmek biraz sıkıntılı..
Zira insanın aklına sorunun acaba sende mi olduğu gelmiyor değil.. Belki sen biraz kendini değiştirmelisin..
Kıskanılacak neyin var? Ben kıskanılacak biri değilim ve kimsenin de beni kıskandığı düşüncesine kapılmadım bu zamana kadar..

herkesin sizi kıskanmaktan öte sevmediklerini düşünüyorum. çünkü su hayatta ''iyi'' dediğimiz şeyler görecelidir ve kesinlikle herkese göre iyi olamazsınız. bazı insanlar bu tarz olayları kafasında kurup bu tarz yorumlar çıkarıp buna da inanırlar psikolojik açıdan bakıldığında destek almanız gerekiyor. gidin bi aynaya bakın ve eksi ve artılarınızı not edin bi yere sonra da aslında kimsenin mükemmel olamayacağını hatırlamınızı öneririm. he yinede bunları düşünüyorsanız hala gerçekten kıskanılacak neyin olduğunuzu bize de yazarsanız belki aydınlanırız.

ikinci bi şık olarak da fake olma ihtimaliniz var ki bu da önemli bir olasılık hangi seçenekte yer alıyorsunuz bilmiyorum ama iki durumda da uzman desteği şart kıskanılacak insan..

Bence siz kıskanılmakla eleştirilmeyi karıştırmışsınız.Yazdığınız yorumlardan yola çıkarak çevrenizdekilerin sizi kıskandığını değil,yaptıklarınızı onaylamadıklarını düşünüyorum.

Bu kadar çok insan sizinle farklı bir düşüncedeyse sizin kara dediğinize onlar ak diyorsa belki de gerçekten onlar haklıdır.

Bir insanın herkesle problemi varsa problemin asıl sebebi o insandır çünkü.

Sana laf sokan patavatsızlarla olmaktansa yalnız kal daha iyi.
Bence hepsi aynı değildir etrafındaki insanların.
5 kişi varsa diyelim, 5i de mi aynı?!
Yok ya. Değildir o kadar. :O

Bir de izin verme böyle yapılmasına.
Benimle konuşurken dikkatli ol lütfen diye ciddi bir şekilde uyarabilirsin yanlış bir şey diyen olursa.
Ya da sen de bir patavatsızlık yapıp laf sokarsan otururlar aşağı.
Böyle susmakla olmaz ki. Tepene çıkarlar. Değiştir kendini.
Sonra seninle muhattap olup olmamasını önemseme.
Ne gereği var sinirlerini yıpratmaya. Sana zarar.

Sana laf sokuyorlarsa lafın altında kalma kibarca cevap ver..
Saflığından yararlanıyorlarsa sen de biraz uyanık ol, kuzen de olsa kendini kullandırma bazen bencillik yapmak iyidir..

Bunları gerçekten kıskançlıktan yaptıklarını düşünüyorsan ,kıskanç insandan her türlü kötülük gelir düşüncesindeyim..uzaklaş derim..

çok iyi anlıyorum. benimde etrafımda özenti kıskanç fesat gözle bakanlar var. ne yapsam ne alsam aynısını gördüğüm insanlar var ama napıcaksın hayat işte. özgüvensiz insanlar kendi yapamadıklarını başkasının yapmasını yediremiyorlar. ya kıskanıyorlar yada senın kopyan olmaya çalışıyorlar..

doğru söylüyorsun araya artık mesefa koydum beni kaybettikleri için onla üzülsün
rabbim böyle insanlardan bizi korusun

Sana laf sokan patavatsızlarla olmaktansa yalnız kal daha iyi.
Bence hepsi aynı değildir etrafındaki insanların.
5 kişi varsa diyelim, 5i de mi aynı?!
Yok ya. Değildir o kadar. :O

Bir de izin verme böyle yapılmasına.
Benimle konuşurken dikkatli ol lütfen diye ciddi bir şekilde uyarabilirsin yanlış bir şey diyen olursa.
Ya da sen de bir patavatsızlık yapıp laf sokarsan otururlar aşağı.
Böyle susmakla olmaz ki. Tepene çıkarlar. Değiştir kendini.
Sonra seninle muhattap olup olmamasını önemseme.
Ne gereği var sinirlerini yıpratmaya. Sana zarar.

hepsi aynı değil tabikide
ben en çok kuzenlerime takıyorum çok haddini açtılar
beni sevmediklerin değil biliyorum hep arar sorarlar hergün napıosun kuzen die mesaj atarlar ben aramam onlar arar.
ama bende bişi görsünler aa çok kötü en ufak birinin dedikodusunu yapayım hemen yetiştirirler (dedikodu kötü birşey ).
beni mutsuz etmeye başladırlar onlarsızda olur görüşmeyi kesmicem ama tedbirimi alacam .

Çevre konusunda seçici olun madem. Dangalak tiplerle arkadaşlık etmek zorunda değilsiniz. Eğer onlarsız yapamıyorsanız dikenine de katlanın. Veya size dangalak bir laf edildiğinde pısırık pısırık susmanıza gerek yok. Verecek cevabınız yok mu ki. Verebileceğiniz cevaplar var, ya terslersiniz doğru konuşmasını söylersiniz ya da aynı şekilde davranırsınız. Yani bunlar en basit insan ilişkileri kendi dertlerimi düşündükçe keşke diyorum dangalak insanlarla uğraşsam. Pöff :14:

bunun adı kıskanılmak değil bence...sessiz pasif biriyseniz belkide bu yüzden sizi alt etmeye sürekli laf sokmaya çalışıyor olabilirler yani bunun diğer adı ego tatmini kendilerini iyi hissetmek için karşısındaki sessiz insanları ezme içgüdüsü:31:

Ben konu başlığından çok konu sahibinin çocuğunun olmamasıyla dalga geçilmesine takıldım.
Konu sahibi sana gereksiz bir insan gereksiz bir laf ettiğinde susma altta kalma.
Gereksiz insanlar kendilerni nimetten sanırlar.Herşeye balıklama atlarlar.
Ağızlarının payını vereceksin ki bir daha aşmasınlar hadlerini.

Herkes tarafından kıskanıldığını zannetmek çok enteresan. Bir uzmandan yardım almalısınız

Noldu Zezeq banlanmıştın bikaç gündür yoksa yöneticiler de mi kıskandı seni:ssz:

Back
X