Siz Deyin Yasak Aşk ; Ben Diyeyim Yasak Takıntı

İhanetten öte salaklık bence.

Safinazın koskoca 4 yılı vaatlerle çöp oldu, kandırılarak geçti. Salaklık madalyası 4 yılını heba eden Safinaza gelsin.

3 çocuğa, annelerine acımayan bir de utanmadan o kadın şöyle böyle yazan Safinaz her ne kadar kendini uyanık sansa da bedavaya s....yle kaldı.
Kiz Allah seni
Gulmekten oldum ya
Cok tatlisîn , o ne bicim yorum oyle

Canısı :) Bu konuda aşkın A'sı yok.

Kadın çıkar mertçe, seviyorum ama adam evli kanmak istediğim için kandım insan kimi seveceğini seçemiyor desin anlarım. Herkes hata yapıyor, kalbine söz geçirememeyi ben anlarım, aşka da saygım var.

AMAAAA böyle tipler, para için evli barklı tiplere yapışıyorlar ya iğrenç. O herifler de iğrenç ayrıca. Kadını boşatmak için her çirkefliği yaparlar, baktılar olmuyor yeni avlara yelken açarlar.

Böyle kadınlardan da erkeklerden de iğreniyorum cehennem olsunlar.
Biliyorum tatlım ben de çok rastladım böylesine. :KK51:Bizzat kendi patronum övünerek şimdiye kadar ilk eşimden hariç 3 eşim daha oldu demişti gevrek gevrek. :KK14:
Ama böyle yaşayan birisi yaşanan cinselliğe zaten takılmaz ki. :KK51:

Abla adam aşık değil ki. Neden boşasın. Kurmuş işte mis gibi düzeni. Şimdi hanımdan boşasa, arada mal rejimi yoksa çatır çatır kol gibi tazminatı nafakayı ödeyecek, yer mi?
Yemez.

Genel olarak yani aşık ama karısından ayrılmıyor..
Tabi mal bölüşümü filanda olunca işi zora giriyor adamın..

Hayır gitmiş bir de ruh öküzünün eşiyle çocuklarına beddua etmiş... Bırakın safinazları öküze bile hakaret oluyor bunlara bu sıfatı vermek.
He bir de safmış, nah saf! Adama dişi geçmeyince, çocuklara saydırmış baksana. Ulan hem babalarını ellerinden al, potansiyel ailelerini dağıt hem de beddua et! Bence o çocukların başına gelebilecek en büyük beddua sensin zaten!

Bence adam ikisinide aldatıyor.üçüncü bir kadında vardır kesin :)

Biliyorum tatlım ben de çok rastladım böylesine. :KK51:Bizzat kendi patronum övünerek şimdiye kadar ilk eşimden hariç 3 eşim daha oldu demişti gevrek gevrek. :KK14:
Ama böyle yaşayan birisi yaşanan cinselliğe zaten takılmaz ki. :KK51:

Baş g.vat dayım olur kimseye tahtı kaptırmaz:KK55:. Adam koskoca aile şirketini yedirdi:KK57:

yıl olmuş 2016, hala ama o karısını sevmiyor bık bık bık.. konuyu ciddiye bile almadım. ortada 4 yılını çöpe atan bir gerzek var başka da bir şey yok.

Aynen.
Tamam hayatta bazı şeyleri engelleyemeyebiliriz, kime aşık olacağımızı seçmek de bunlardan biri. Hatta bazı durumlarda ilişkiyi de engelleyemeyebiliriz. Buna da tamam.
Ama burada büyük bir kandırmaca var.
Adam evli olduğunu saklamamış. Boşanmayacağını saklamamış. Atıyorum, adamın karısı hastadır bir şeydir, boşanmak istemez, ilişkilerini sessiz sedasız yaşarlar, ben orada bile saygı duyacak bir şey bulurum.
Diyorum ya aldatmak adamla alakalı bir mevzu.
Ama şu hikayeyi milyonlarca kez okuduk, dinledik. Yani şu adamın o kadını boşamayacağı 100 ışık yılı önceden belli. Ya da arada gerçekten bir aşk vardır. Ama bu adamlar yüzde bir milyon aşık olmuyorlar. Sadece evdeki 3 çocuktan sonra "eskimiş" kadındansa genç kıpır kıpır, saçları boyalı, yüzü makyajlı, elleri manikürlü, rahat sevişen kadını daha "cazip" buluyorlar hepsi bu.
Çocuk doğurup da yeni sevgili için terk edilen yüzlerce sevgili hikayesi duydum, şahsen.
+1
Şimdi bu karıyı alsa, 2 çocuk da bundan yapsa, önceki hayatından farkı ne olacak ki? Öyle olsa hiç boşanmaz adam yani. :KK53:
Bu sefer yeni çıtır bulur bir 4 sene de onla oyalanır, seni boşar onu alır, sonsuz döngü, beynim yandı:confused:

Back
X