Vallahi cozemedim Niye bana boyle yapiyor O kızı var ya Evin kopegi olsa daha saygili davranir yani bana oyle davranıyor agirima gidiyor yaAllah allah nasıl bir iş ya üvey evlat mısın
Babanız nerde oda mı söze böyle davranıyor kız kardesinizle aranızda kaç yaş var annenizin sizle ne problemı var anlamadım ama Allah yardımcın olsun
Çalışsan? Part time işlerde filan. Böylelikle kendi paranla istediğin gibi ihtiyacını görürsün. Kahve dükkanları var ne güzel, ah benim bile çalışasım geliyor :) Ailen neden öyle davranıyor anlamadım, çok tuhaf.
Hep annelerin gozde bir cocugu olur genelde.
Sen ev isi felan yapasin diye baska sehire gondermemis bence.
Su durumda ne yapilir bilmiyorumki sinirlenmekte haklisin bence ikisinede kus ev islerini yapma.protesto et
O üniversiteye sehir disina gidiyor hayalindeki bolumu okulu okuyacak Ben kpss ye zulüm altinda calisabildim. Atandim deyip evden kacacaksin di mi deyip durdu bana
Bir anne kendi eliyle bir evladini diger evladina ezdirmis boyle yetistiemisse bu yastan sonra ne yapabilirim kiTırnaklarınızı çıkarın siz de hiç mi zayıf noktaları yok annenizin babanızın kardeşinizin?Biri demiş annelerin her zaman gözde evladı olur.Ben de şöyle diyeyim bir ailede muhakkak bir yiyici bir de tüm silleyi yiyici bulunur. Kararınızı verin sille yiyiciliğe devam mı?
Doğru gerçi.Dediklerimi baştan yapacaktınız dediğim gibi diş gösterseniz bu kadar tepenize çıkmazlardı geçmiş olsun.Evden kaçın bir an önce.Bir anne kendi eliyle bir evladini diger evladina ezdirmis boyle yetistiemisse bu yastan sonra ne yapabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?