Herkes vurdu ya

Fnfrl

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
233
252
18
32
Kiz kardesim sehir disina univeristeye gidecek O hep annemin kiymetlisidir zaten Bense uvey evlat gibi Ben uni son sinifa gectim. Sehir disina gondermem dedi. Hic okuyamamaktan korkup burada kaldim. Ogrenci miydim evin hizmetcisi mi belli degil. 4 senem ogrenciden cok ev hanimi kivaminda gevti. Prenses kardesim elini bir seye bile sürmez yardim istesem hakaret etmisimcesine anneme sikayet ederdi. Oyle şımarık. Son günlerde artik tahammulum kalmadi. Sehir disina gondermem diyen annem kizi gidecek diye padisah kizina ceyiz hazirlar gibi ogrenci evi duzuyor. Benim ceyizime diye aldigi mutfak esyasinin iki kati fiyatina ogrenci evine esya aliniyor.kiyafetler dag gibi onlarca yeni sey aldi.acimasizca savuruyor parayi kız. Her gun alisverise cikiyorlar her geldiklerinde aldiklairni gorunce dudagim ucukluyor. Yetmedi gecen gun afedersiniz donuna kadar herseyi yeni almis evdeki eskilerini secmis "bunlari giymem senin olsun" deyip önüme atti. Acmis dolabimdan begendigi kiyafetlerimi secmis bunlari da alicam deyip valizine koydu. Agzimi actim annemden bir ton laf işittim. Sustum. Okul acilacak inanin dogru duzgun iki uc parca kiyafetim kalmadi sayesinde. Alisverise cikacaklairnda ben de geleyim hic giyecek biseyim kalmadi dedim, cok masrafimiz var birkac ay sonra alirsin dedi. Dayanamiyorum artik delirmek uzereyim. Ayrımcılığı hep vardi had safhaya ulasti. 17-18 yaslarimdayken sismandim, zayifladim fizigim duzgun ama annem hep hala asagiliyor. Evde giymeye bile biseyim yok dedim dun , kendi kiyafetlerinden bunlar artik bana olmuyor al sen giy dedi verdi. M giyiyorum kendisi 3xl Kiyafetler gecen yldan kalma 2xl kendisine olmuyor diye onume atiyor. Ne alaka ya ben sisman miykm dedim Nesin ya Sisman degilsen de tipsizsin zaten bisey yakismiyor dedi. Dayanamiyorum artik ya

Çalışsan? Part time işlerde filan. Böylelikle kendi paranla istediğin gibi ihtiyacını görürsün. Kahve dükkanları var ne güzel, ah benim bile çalışasım geliyor :) Ailen neden öyle davranıyor anlamadım, çok tuhaf.

Hep annelerin gozde bir cocugu olur genelde.
Sen ev isi felan yapasin diye baska sehire gondermemis bence.
Su durumda ne yapilir bilmiyorumki sinirlenmekte haklisin bence ikisinede kus ev islerini yapma.protesto et

Babanız nerde oda mı söze böyle davranıyor kız kardesinizle aranızda kaç yaş var annenizin sizle ne problemı var anlamadım ama Allah yardımcın olsun

Babami sana şöyle anlatayim Kucuklugumden beri elim yatkindir yemek yaparim ama son 6 senedir evde tamamiyla yemekleri hep ben yaptim Her aksam yemeginde anneme eline sağlık dedi.

Parcalar beni annem Hayatta izin vermez

Hep annelerin gozde bir cocugu olur genelde.
Sen ev isi felan yapasin diye baska sehire gondermemis bence.
Su durumda ne yapilir bilmiyorumki sinirlenmekte haklisin bence ikisinede kus ev islerini yapma.protesto et

O üniversiteye sehir disina gidiyor hayalindeki bolumu okulu okuyacak Ben kpss ye zulüm altinda calisabildim. Atandim deyip evden kacacaksin di mi deyip durdu bana

Kül kedisi muamelesi yapmışlar bildiğin. Ne zalimlik bu? İçim parçalandı size burada.

Bence işinizi bulduktan ve hayatınızı kurduktan sonra mesafe koyun ailenize. Yazıklar olsun ya, merhamet diye bir şey kalmamış bunlarda.

Kpssden ins. Atanirsin evet bu evden ve senden kurtulmak icin calisiyorum de.benim kiyafetlerimi kardesim zorla alsa bavulundna cikarip makasla keserim geride bavuluna koyarim
Anneniz cok ayip ediyor ama genelde gozlemledigim annelerin gozde bir evladi oluyor o ne derse oluyor,ne yapsa hakli cikariliyor felan.
Bosver sen atan kurtul onlardan

O üniversiteye sehir disina gidiyor hayalindeki bolumu okulu okuyacak Ben kpss ye zulüm altinda calisabildim. Atandim deyip evden kacacaksin di mi deyip durdu bana[/QUOTE]

Valla atanıp biran önce kurtulmaniz sızım ruh ve beden sağlığıniz için daha önemli umarım biran önce atanıp kurtulursunuz

Annenizin sizle alıp veremedigi ne acaba hiç anamaz cocuklari arasında ayrımcılık yapan insanları

Benim de annem kız kardeşime aynı.
Prensesi , bir tanesi okumaya gidecek ^^
Hatta bugün benden de kız kardeşim için para istedi (Çalışmıyorum, işsiz olmama rağmen şu an .)
Yani var böyle şeyler kızlar, inanılmayacak bir durum değil.
O evlat ayırılmaz işine inanmıyorum o nedenle.

Ama ben sorun etmiyorum çünki annemden ilgi, sevgi beklemiyorum artık.
Kız kardeşimi de çok sevdiğimden batmıyor.

Anlıyorum seni ben.
Umursamamaktan başka çare yok ...

O üniversiteye sehir disina gidiyor hayalindeki bolumu okulu okuyacak Ben kpss ye zulüm altinda calisabildim. Atandim deyip evden kacacaksin di mi deyip durdu bana

Valla atanıp biran önce kurtulmaniz sızım ruh ve beden sağlığıniz için daha önemli umarım biran önce atanıp kurtulursunuz

Annenizin sizle alıp veremedigi ne acaba hiç anamaz cocuklari arasında ayrımcılık yapan insanları[/QUOTE]
Kucuklugumden beri boyle Daha kucucukken aglar sorular sorardim Ne yaptim ben diye

Tırnaklarınızı çıkarın siz de hiç mi zayıf noktaları yok annenizin babanızın kardeşinizin?Biri demiş annelerin her zaman gözde evladı olur.Ben de şöyle diyeyim bir ailede muhakkak bir yiyici bir de tüm silleyi yiyici bulunur. Kararınızı verin sille yiyiciliğe devam mı?

Biraz daha sabret. Okulun bitince kendine iş bul, kendi hayatına bak.

Bir anne kendi eliyle bir evladini diger evladina ezdirmis boyle yetistiemisse bu yastan sonra ne yapabilirim ki

Bir anne kendi eliyle bir evladini diger evladina ezdirmis boyle yetistiemisse bu yastan sonra ne yapabilirim ki
Doğru gerçi.Dediklerimi baştan yapacaktınız dediğim gibi diş gösterseniz bu kadar tepenize çıkmazlardı geçmiş olsun.Evden kaçın bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…