Herkes vurdu ya

Bir sene daha sabredin, iş bulun ve kendi hayatınızı kurun. Bazı aileler silinmeyi hak ediyor.

Babanız bu durumun farkında mı? Bence rest çekin ve ayaklarını denk almalarını sağlayın. Ne alaka ya neden size bu insanlık dışı muamele yapılıyo ki?

Babanız bu durumun farkında mı? Bence rest çekin ve ayaklarını denk almalarını sağlayın. Ne alaka ya neden size bu insanlık dışı muamele yapılıyo ki?
Babam eskiden biraz savunurdu beni Ama o da korkar annemden Sonra benim erkek arkadasim oldu universitede Ailem ogrendikten sonra babam seviyorsaniz akilli durun dedi ılımlı yaklasti Sonradan annem ahlaksizca ithamlarla doldurmus hep babami Bana artik bi pislik gibi davraniyo gormezden geliyo

Okulunu bitir, işini eline al canım. .
Nasıl olurda bir evlat ayrılır anlamıyorum. .

Çalıştığını nerden bilecek annen okuldayım de. Son sene ders çok de. Neden bu kadar kabullendin herşeyi. Annen babanda olsa kimsenin sana bunları yaşatmaya Hakkı yok. Yoksa hayatta hep sindirilirsin.
Artık elini masaya vurma vakti gelmiş

Çok sinirlendim hakikaten son senenmiş az daha sabret okul bitince başka şehirde iş bul git kendi düzenini kur Allah aşkına

Neden kardeşinin odası varken sen oturma odasında yatıyorsun? Bu konuda sana ne dediler yani gerekçe neydi?
3 kiz kardesiz 2 erkek Erkeklerin bir odasi var kizlarin bir tane olacakti Basta oyle anlastik Annem simariklik edip evin buyuk odasini kendisine alinca Kizlara diye hesapladigimiz buyuk odaydi Kucuk odaya da sigardik da Sigdirmadular beni resmen Surekli rahatsiz ettiler iki kiz kardesim Kitaplarimi falan alip balkona koyuyorlardi Yatak altlarina eşyalarımı koyuyorlardi Ben de dayanamadim esyalarimi kilere taşıyıp oturma odasinda yatmaya başladım

Sık dişini okulunu bitir işe başla o evden hemen uzaklaş.

Ooo baya da kalabalıkmışsınız yav.Yaprak dökümü Fikret gibisiniz (yani kötü bir benzetme olmasın) başınızı alıp gitmeniz an meselesi zaten.En büyük sizsiniz değil mi?

Ooo baya da kalabalıkmışsınız yav.Yaprak dökümü Fikret gibisiniz (yani kötü bir benzetme olmasın) başınızı alıp gitmeniz an meselesi zaten.En büyük sizsiniz değil mi?
Nerden bildin dememe gerek yok Evet oyle Kaale alinmayan ozen gosterilmeyen en buyuk zavalliyim sadece sorumluluklairm var bu evde benim bi varlığım söz konusu degil baska turlu

Herkesin vurmasını istemiyorsan sen vuracaksin.
Kardeşin annene sen kadar saygılı davranıyor mu hic sanmıyorum.
Neden sen fedakarlik yapiyosun.
Karşılığında ne gördün ki kendini parçalıyorsun
Ses çıkaran insandan herkes çekinir

diyorum şaşkınliklar ıçindeyim...
Çok şupheli bi durum bu kadarda olmaz çünku Allah kurtarsın kardes çok üzuldüm valla sana annenede neyse bisey demiyim tövbe tovbeeee

Fake dir umarim konu böylede zulum olmazki yahu....

En cok da zoruma giden bu Ben asla saygida kusur etmem hicbir buyugume en ufak biseye itiraz etsem neler gelir basima anlatamam Ama kardesim biseye sinirlenir evde cigliklar atar herkese bagirir anneme babama hakaret bile eder hep gulup gecerler oyle igrenc ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…