Bana birsey almamasinin sebebi para da degil ki Sirf beni ezmek Bana soz hakki tanimamak icin yapiyor Mesela magazada ben birsey begenmisim Inadima yok almam diyor gerekirse daha pahalisi olsa bile ordan baska bisey gosteriyor Bunu alacaksin diyro Istiyor ki kendi dedigi altinda ezileyim Illa o olsun Benim istedigim olmasin da ne olursa olsun
Çok afedersin ama ne kadar vicdansız ve iğrenç bir annen varmış. Sen mutluluğuna bak. Umarım çok mutlu olursun.Atandiktan sonra evlenmeyi dusunuyorum Ama onu da mahvedecek doye korkuyorum Birkac yil once teyzem evlendi Kendi sozlerinin disina cikti diye birazcik Annem ve diger teyzemler evliligini zehir ettiler teyzeme Bana da ayni sey olmasi isten bile degil Rezil edecek Kendi istedigi kişiyle evlenmiyorum diye mahvedecek evliligimi de
Hayir canim Tamamiyle butun her zaman boyle demiyorum. Bana hic almiyor demiyorum. Ama alir mesela benim istedigimi almaz. Alir getirir emrivaki yapar. Onu guzel kizim prenses kizim diye severken ben ne giysem nasil giysem yakismiyor der cirkinsin der Kendisi alip getirdigi biseyi giymissem Biraz biseye benzedin sayemde der Asagilar hep boyle Su siralar cidden dogru duzgun kiyafetim kalmadigi halde Bana da biseyler alalim dedim diye Inadima almam diyor O diyecek Sana birşeyler alalim Benim dememle olmaz o isNeden sizi bu kadar ezsin ki çok abartı değil mi yani. Ona yeni kıyafetler alırken sana kardeşinin eskilerini giy demesi falan inandırıcı gelmedi bana ne olursa olsun bir anne iki evlat arasında bu kadar ayrım yapmaz üvey olsa ancak olur yani acaba sizin kardeşinize karşı bir kıskançlığınız var da abartıyor musunuz bu konuda babanızdan yardım isteseniz konuşsanız.
Neden sizi bu kadar ezsin ki çok abartı değil mi yani. Ona yeni kıyafetler alırken sana kardeşinin eskilerini giy demesi falan inandırıcı gelmedi bana ne olursa olsun bir anne iki evlat arasında bu kadar ayrım yapmaz üvey olsa ancak olur yani acaba sizin kardeşinize karşı bir kıskançlığınız var da abartıyor musunuz bu konuda babanızdan yardım isteseniz konuşsanız.
Hep bunu dusunup icimi rahatlatiyorum zaten Gun gelecek bir evladina ihtiyaci oldugunda hicbirinden benden gorecegi gibi sefkat gormeyecek O zamanki pismanligi bana yeter inanin Ben bana ihtiyac duyacagi gunu bekliyorum.
Mesele para degil Para olmaddigindan degilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?