Herkes vurdu ya

Peki sence böyle seni ezmesinin sebebi ne? Çok ilginç ya

Çevrede çok görüyoruz küçük cocuğuna göz yumup büyüğüne her türlü kızan anneleri ama sizinki çok aşırı davranıyor.
Önemsemeyin yokmuş gibi davranın okul biter bitmez iş bulup kendi hayatınızı kendiniz çizin.

Neden sizi bu kadar ezsin ki çok abartı değil mi yani. Ona yeni kıyafetler alırken sana kardeşinin eskilerini giy demesi falan inandırıcı gelmedi bana ne olursa olsun bir anne iki evlat arasında bu kadar ayrım yapmaz üvey olsa ancak olur yani acaba sizin kardeşinize karşı bir kıskançlığınız var da abartıyor musunuz bu konuda babanızdan yardım isteseniz konuşsanız.

Çok afedersin ama ne kadar vicdansız ve iğrenç bir annen varmış. Sen mutluluğuna bak. Umarım çok mutlu olursun.

Hayir canim Tamamiyle butun her zaman boyle demiyorum. Bana hic almiyor demiyorum. Ama alir mesela benim istedigimi almaz. Alir getirir emrivaki yapar. Onu guzel kizim prenses kizim diye severken ben ne giysem nasil giysem yakismiyor der cirkinsin der Kendisi alip getirdigi biseyi giymissem Biraz biseye benzedin sayemde der Asagilar hep boyle Su siralar cidden dogru duzgun kiyafetim kalmadigi halde Bana da biseyler alalim dedim diye Inadima almam diyor O diyecek Sana birşeyler alalim Benim dememle olmaz o is

bende aynı şekilde ayrımcılığa tabi tutulduğum için bunlar hiç abartı gelmiyor.. hemen hemen aynı durumları bende yaşadım var yani öyle iki evlat arasında ayrımcılık durumları.. ama nedenini bi türlü bulamadım

Valla şaşkınlıkla okudum bırakın öz evladını insan üvey evlada bile yapmaz bu kadarını.
Nasıl bir anneniz var aklım almadı.
Rabbim size kolaylık versin okulu bitirip bir an önce kurtulun o evden.

bana biraz abartı geldi. niye böyle bişey yapsın ki anneniz.

eğer gerçekse de okulu bitirp iş bulup evden çıkmaya bakardım ben olsam.

Bir kaç cinnet geçirmeye bakar durumunuz derim. Normalde anne babaya isyan edilmez hic tasvip etmemde bu nedir arkadaş.

Pişman olmaz böyle tipler aksine nankör olmakla suçlanırsın istedigin yardımı yap demedi deme. Kıymetini bugün bilmeyen yarın mı bilecek.

Üveysin galiba sana anlatmıyorlar yemekleri kötü yap parçalarsa parçalasın öldürecek değil ya kendine güvendirmişsin . Olurda evlenirsen filan sakın kocana böyle anlatma o da ezer seni ailesi bile arkasında yok diye.ileride koy arana mesafeyi hatta küs.

Unıversıteyı bıtır ve ıs sahıbı olmaya bak. Bak nasıl hersey tersıne donuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…