- 18 Ağustos 2016
- 191
- 186
- 33
Denedim. Deniyorum. Inanin olmuyor. Ona birsuru sey aldi mesela ona inat diye degil ihtiyacim var diye istedim. Para yok dedi. Alay eder gibi. Ne yapim ne gelir elimden Herseyde boyle Elim kolum baglaniyorMadem ki en büyük sensin herkes sana koşulsuz saygı duyacak.Cidden baş kaldırmanın vakti gelmiş. Seni sindirebilecek bi büyüğün de yok.Vakit ses çıkarma vaktidir canım. En başta hizmetçi gibi davranmayı bırak ve diğer şımarık kardeşlerin gibi davran.Yapma arkadaşım arkalarını toplama ya yapma!Söylemesi de uygulaması da kolay.YAPMA! Yüz verme kimseye sanki onlar yokmuş gibi davran.Senden küçükler nasıl şımarıksa sen de öyle ol.Delirme sebebi cidden
Denedim. Deniyorum. Inanin olmuyor. Ona birsuru sey aldi mesela ona inat diye degil ihtiyacim var diye istedim. Para yok dedi. Alay eder gibi. Ne yapim ne gelir elimden Herseyde boyle Elim kolum baglaniyor
Girdim Puanim da cok iyi Garanti atanirsin diyorlar Ilk merkezi atamada tercih yapamicam okuldan dolayi Seneye kesin atanicam gibi duruyor ama annem herseye sorun cikariyorLütfen sadece kendinizi düşünün, KPSS' ye iyi bi şekilde çalışıp kendinizi kurtarın. KPSS işin içindeyse yaşınız kendi başınızın çaresine bakmaya yetecek kadar vardır. Tek düşünceniz atanıp özgürlüğünüzü ilan etmek olmalı. Kendinize güvenin, önünüzde koca bi yol var ve kapısını açmak sizin elinizde. Bu koşullar altında yaşamak çok ama çok zor olmalı okurken bile çok sinirlendim.
İnşallah atanırsınız seneye. Bir yerden sonra kendi geleceğinizi de düşünmeniz gerekecek... Annenizin karşı koymasının haklı bi sebebi varsa amenna. Aksi takdirde kararınızı kendinizin vermenizi ve yolunuzu kendinizin çizmenizi desteklerim. Mantıklı ve size göre geçerli bi sebeple mi durduruyor anneniz sizi bu konuda?Girdim Puanim da cok iyi Garanti atanirsin diyorlar Ilk merkezi atamada tercih yapamicam okuldan dolayi Seneye kesin atanicam gibi duruyor ama annem herseye sorun cikariyor
Hayir kesinlikle bi sebep yok Beni baski altinda tutamamak bile cildirtiyor onu tek derdi bu Evlenmeyi dusundugum biri de var Gerci ona da karsi cikiyor Cunku ben sectim Onun calisacagi sehir belli olunca o sehir icin tercih yapip atanabilirsem Daha rahat ederim Insallahİnşallah atanırsınız seneye. Bir yerden sonra kendi geleceğinizi de düşünmeniz gerekecek... Annenizin karşı koymasının haklı bi sebebi varsa amenna. Aksi takdirde kararınızı kendinizin vermenizi ve yolunuzu kendinizin çizmenizi desteklerim. Mantıklı ve size göre geçerli bi sebeple mi durduruyor anneniz sizi bu konuda?
Hayir ya Evlilik tarihleri 93 ben 94 dogumluyumBence babanla bir konuş. Babanın ilk evliliğinden başka bir anneden olabilir misin?
Evliligi filan hiç karistirma simdi yahuHayir kesinlikle bi sebep yok Beni baski altinda tutamamak bile cildirtiyor onu tek derdi bu Evlenmeyi dusundugum biri de var Gerci ona da karsi cikiyor Cunku ben sectim Onun calisacagi sehir belli olunca o sehir icin tercih yapip atanabilirsem Daha rahat ederim Insallah
Evden kacmak derdine gozu kapali ilk kapagi atacagim yere kendimi atip da sonradan evlenmeyi dusunup ayni sehre gelememe sıkıntısı yasamak istemiyorum Onun is bulmasini bekleyip ona gore atanmak istiyorum o yuzden Ben okulu bitirene kadar da hallolur zaten insallahEvliligi filan hiç karistirma simdi yahu
okulunu atamani hallet bi kere
Bence babanla bir konuş. Babanın ilk evliliğinden başka bir anneden olabilir misin?
inşallah canım, hakkında hayırlısıHayir kesinlikle bi sebep yok Beni baski altinda tutamamak bile cildirtiyor onu tek derdi bu Evlenmeyi dusundugum biri de var Gerci ona da karsi cikiyor Cunku ben sectim Onun calisacagi sehir belli olunca o sehir icin tercih yapip atanabilirsem Daha rahat ederim Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?