Herkes vurdu ya

Bende dun bir konu açtım dert sandım ama suan derdimden utandim. Allah annemden babamdan razi olsun. Siz de en yakin zamanda kurtulursunuz ins.

Madem ki en büyük sensin herkes sana koşulsuz saygı duyacak.Cidden baş kaldırmanın vakti gelmiş. Seni sindirebilecek bi büyüğün de yok.Vakit ses çıkarma vaktidir canım. En başta hizmetçi gibi davranmayı bırak ve diğer şımarık kardeşlerin gibi davran.Yapma arkadaşım arkalarını toplama ya yapma!Söylemesi de uygulaması da kolay.YAPMA! Yüz verme kimseye sanki onlar yokmuş gibi davran.Senden küçükler nasıl şımarıksa sen de öyle ol.Delirme sebebi cidden

Kendinizi ezdirdiginiz surece bu boyle devam eder. Biraz sesiniz ciksin kac yasina gelmissin dunki cocuk degilsin.

Denedim. Deniyorum. Inanin olmuyor. Ona birsuru sey aldi mesela ona inat diye degil ihtiyacim var diye istedim. Para yok dedi. Alay eder gibi. Ne yapim ne gelir elimden Herseyde boyle Elim kolum baglaniyor

Denedim. Deniyorum. Inanin olmuyor. Ona birsuru sey aldi mesela ona inat diye degil ihtiyacim var diye istedim. Para yok dedi. Alay eder gibi. Ne yapim ne gelir elimden Herseyde boyle Elim kolum baglaniyor

Lütfen sadece kendinizi düşünün, KPSS' ye iyi bi şekilde çalışıp kendinizi kurtarın. KPSS işin içindeyse yaşınız kendi başınızın çaresine bakmaya yetecek kadar vardır. Tek düşünceniz atanıp özgürlüğünüzü ilan etmek olmalı. Kendinize güvenin, önünüzde koca bi yol var ve kapısını açmak sizin elinizde. Bu koşullar altında yaşamak çok ama çok zor olmalı okurken bile çok sinirlendim.

Girdim Puanim da cok iyi Garanti atanirsin diyorlar Ilk merkezi atamada tercih yapamicam okuldan dolayi Seneye kesin atanicam gibi duruyor ama annem herseye sorun cikariyor

O üniversiteye sehir disina gidiyor hayalindeki bolumu okulu okuyacak Ben kpss ye zulüm altinda calisabildim. Atandim deyip evden kacacaksin di mi deyip durdu bana[/QUOTE]
Evet kacicam
Hatta ahdim var kurban kesicem deseydin

Girdim Puanim da cok iyi Garanti atanirsin diyorlar Ilk merkezi atamada tercih yapamicam okuldan dolayi Seneye kesin atanicam gibi duruyor ama annem herseye sorun cikariyor
İnşallah atanırsınız seneye. Bir yerden sonra kendi geleceğinizi de düşünmeniz gerekecek... Annenizin karşı koymasının haklı bi sebebi varsa amenna. Aksi takdirde kararınızı kendinizin vermenizi ve yolunuzu kendinizin çizmenizi desteklerim. Mantıklı ve size göre geçerli bi sebeple mi durduruyor anneniz sizi bu konuda?

Hayir kesinlikle bi sebep yok Beni baski altinda tutamamak bile cildirtiyor onu tek derdi bu Evlenmeyi dusundugum biri de var Gerci ona da karsi cikiyor Cunku ben sectim Onun calisacagi sehir belli olunca o sehir icin tercih yapip atanabilirsem Daha rahat ederim Insallah

ayy bu ne ya filmlerde olur ya evin en küçük kızı asi olur büyük kızı akıllı uslu olur ezer aile, aynı onun gibi, sende çok sessiz kalmışsın cnm, annem küçükken bana başka ablama baska elbise almış , küçük aklımla kesmisim elbiseyi kıyameti koparmısım, şimdi bile hala ararlar birşey alırken sanada alalım mı diye, valla evi yakardım bu ne bee, neyse bu kadar sabrettin bari az daha sabret atanınca suratlarına bakma.

Evliligi filan hiç karistirma simdi yahu

okulunu atamani hallet bi kere

Sen yinede laf at ortaya evlatlikmiyim ben şüpheleniyorm niye bu ayrimcilik diye...

Evliligi filan hiç karistirma simdi yahu

okulunu atamani hallet bi kere
Evden kacmak derdine gozu kapali ilk kapagi atacagim yere kendimi atip da sonradan evlenmeyi dusunup ayni sehre gelememe sıkıntısı yasamak istemiyorum Onun is bulmasini bekleyip ona gore atanmak istiyorum o yuzden Ben okulu bitirene kadar da hallolur zaten insallah

inşallah canım, hakkında hayırlısı

Bu ne ya ne biçim iş bu? Baba ne diyor bu işe anne her aklına eseni yapar mı böyle? Bölümünüz müsaitse part-time işe giril çalışın 3-5 birşey alır rahatlarsınız ayda bir de ailenizden temel birşeyi istersiniz maddi anlamda fiyatı sizi zorlayacak birşey mesela. Okul bitince de aileden uzak bir yerde çalışmaya başlayın, üzülmeyin o sap birgün döner elbet o zaman hesabını verirler

Bence bu kadar dayanmışsınız okulunuzun bitmesine az bir şey kalmış bitirince inşallah atanırsınuz kavga gürültü olmadan çıkar kendi hayatınızı kurarsınız.şimdi onların eline baktığınız sürece ne yapsanız boş ne yazıkki my roof my rules bir nevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…