Herkes vurdu ya

Herkesin aklina gelen ilk sey üvey kizimisin ki bunlari yapiyor ?

canım valla çok üzüldüm durumuna ama atanırsan lütfen resti çek aynı evde yaşayıp sömürülme kendine ev tut... birikim yapar evlenirsin kendi paranla bu aileye minnetle eyleme herşeyini kendin yap

Bir anne kizina bole solermi bende saclarimi kestirdm pskilojm bozuk biliyorum yakismiyor ama annem gelip surekli basima oksuyor uzar kizim uzulme diye kizlari boyle disari itiyorlar sonra elalemin erkeklerinde sevgi arama cabasina giriyoruz

Canim calis o evden ayril hayatini kur guclu ol. Annen asla degismeyecek. Ilerde ise girsen o evde maasinida somurur annen cunku

ona karşıda kendini ezdirme nolursun

Anneniz size böyle davranınca kardeşinize şaşıramadım,ne gördüyse onu yapıyor belliki,karakteride müsaitmiş.
Sizin yapmanız gereken,kendi hayatınızı en iyi ve doğru şekilde kurmaya çalışmak,okulu bitirmek,iş bulup kendinizi kurtarmak (en azından maddi anlamda tabiki ilk etapta) bence.
Kolaylıklar dilerim

Az çirkefleşsene ya niye senin kıyafetlerini almasına izin veriyorsun,ben olsam ortalığı yıkarım...(tabi böylr çirkefçe alıyorsa)

Part time çalış biriyle ev arkadaşlığı yap.
Okurken çalışmak zor ama imkansız değil.

Zor bir bölüm okudum ama haftasonları tam gün haftaiçi part time çalışarak kendime baktım. En rahatı. Bu kadar ne yapabilirim kş deme

Annem çalışmama izin vermez demişsin.Ne yapar ? Bundan daha kötü davranamaz herhalde ?
Aç ağzını yum gözünü,kaybedecek bir şeyin yok.Para lazım,siz bana bir şey almıyorsunuz dersin.Yalan değil.
Ne kadar erken çalışmaya başlarsan o kadar iyi olur.Ben senin yerinde olsam ilk hedefim ayrı eve çıkmak olur.
Çalışırsan dikkat et de maaşını kardeşine yollamasınlar.

Hep ezilen ilk cocuklar oluyo
Yani ilk kizlar
Ben tek kizim bi erkek kardesim var
Ama kiz kardes tanidiklarimdan hepsi istisnasiz hepsinde ablalar hep ezilen, sakınılan taraf
Kucuk olanlar hep her dedigi yapilan taraf.

Evlat ayrimciligi yapan herkes o evladiyla sinansin bence belki akillanirlar.

benim bir kuzen var, halamın kızı oda hep anneden dertlidir.evlendi gitti,hala anlatır annem beni külkedisi gibi kullanıyordu kendisi geziyordu diye.evdeki herşeyi kuzen yapıyordu dışarı çıkartmıyorlardı kimseyle görüşemiyordu arkadaşlarımla birkere dışarı çıkıp gezmiş adam değilim der hep.allahtan şimdi eşi iyi geziyorlar sürekli,ev işlerine de yardımcı oluyor.siz de evlenip gidince iyi birine denk gelirsiniz inşallah unutursunuz bu günleri kpss de umarım iyi bir puan alırsınız ama şehir dışı yazın kesinlikle.

Bana birsey almamasinin sebebi para da degil ki Sirf beni ezmek Bana soz hakki tanimamak icin yapiyor Mesela magazada ben birsey begenmisim Inadima yok almam diyor gerekirse daha pahalisi olsa bile ordan baska bisey gosteriyor Bunu alacaksin diyro Istiyor ki kendi dedigi altinda ezileyim Illa o olsun Benim istedigim olmasin da ne olursa olsun

son sene de olsa yaşadığın yerde kalacak bir ev arkadaşı edin kendine ve o evden ayrıl, bir işe gir. ünv bitince de öyle devam et atanana kadar.

Hayret içinde okudum. Gerçekten üvey evlat olabilir misiniz? Babanızın önceki evliliği falan olmuş da oradan. O kadar bariz bir ayrım anlatıyorsunuz ki akla mantığa sığmıyor. Yazının başında okurken hep bir çocuk şımartılır, normaldir diye düşünüyordum ama eski kıyafetleri size vermeleri falan çok saçma.

Bizde durum tam tersi. İlk çocuk annemin ilk göz ağrısı. Suratımıza tükürse yarabbi şükür.

Yazmadan geçemedim. Kesinlikle ama kesinlikle atanıp gittiğinde gelip yanına yerleşmelerine izin verme. Valizle çat kapı mı geldiler? Birkaç gün misafir et sonra da açık açık gönder. Bir şey mi derler? Sen de kusarsın içindekileri. Üvey evlat muamelesi yapan üvey muamelesi görür dersin. Kesinlikle 1 kuruş verme. En önemli anlarına sokma. Mezuniyet olsun atanma olsun. Ben bu insanları iyi günümde yanımda istemezdim..

Atandiktan sonra evlenmeyi dusunuyorum Ama onu da mahvedecek doye korkuyorum Birkac yil once teyzem evlendi Kendi sozlerinin disina cikti diye birazcik Annem ve diger teyzemler evliligini zehir ettiler teyzeme Bana da ayni sey olmasi isten bile degil Rezil edecek Kendi istedigi kişiyle evlenmiyorum diye mahvedecek evliligimi de

Siz fazlasıyla ezik olmuşsunuz yani anneniz başarmış..... bu güne kadar bu eziklik ve korku sizi bir yere getirmemiş ,o zaman şimdi başka şeyler yapma zamanı bu güne kadar annenize gore yaşadınız şimdi kendinize gore yaşayın hayatımı zindan eder korkusuyla yaşamayın zaten hayatınız zindan olmuş cezanız doldu gibi düşünün şimdi özgür olma zamanı annenize ne kadar güçlü ve cesur olduğunuzu gösterin kendi ayaklarınız üstünde durun sonrada araya mesafe koyun içli dışlı olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…