Hep bunu dusunup icimi rahatlatiyorum zaten Gun gelecek bir evladina ihtiyaci oldugunda hicbirinden benden gorecegi gibi sefkat gormeyecek O zamanki pismanligi bana yeter inanin Ben bana ihtiyac duyacagi gunu bekliyorum.Bu ne ya ne biçim iş bu? Baba ne diyor bu işe anne her aklına eseni yapar mı böyle? Bölümünüz müsaitse part-time işe giril çalışın 3-5 birşey alır rahatlarsınız ayda bir de ailenizden temel birşeyi istersiniz maddi anlamda fiyatı sizi zorlayacak birşey mesela. Okul bitince de aileden uzak bir yerde çalışmaya başlayın, üzülmeyin o sap birgün döner elbet o zaman hesabını verirler
Bak sen çalışmaya bi başla mesele para değil zaten senin ayaklarının üzerinde durduğunu görmen sana mükemmel bir moral olacak zaten böylelikle evde çok vakit geçirmemiş olduğundan otel gibi olacak senin için, ailem kabul etmez demeyin alacaklarım var elbisem yırtık kendi başımın çaresine bakmam lazım deyip azarı çekin gösterin şimdiden yeter bu nedir gelip yanına hepsini özellikle anneni bi azarlayasım geldi kusura bakma vallaHep bunu dusunup icimi rahatlatiyorum zaten Gun gelecek bir evladina ihtiyaci oldugunda hicbirinden benden gorecegi gibi sefkat gormeyecek O zamanki pismanligi bana yeter inanin Ben bana ihtiyac duyacagi gunu bekliyorum.
Mesele para degil Para olmaddigindan degilki
Uveysiniz hic bir anne bu kadar ileri gitmez cocugu konusundaKiz kardesim sehir disina univeristeye gidecek O hep annemin kiymetlisidir zaten Bense uvey evlat gibi Ben uni son sinifa gectim. Sehir disina gondermem dedi. Hic okuyamamaktan korkup burada kaldim. Ogrenci miydim evin hizmetcisi mi belli degil. 4 senem ogrenciden cok ev hanimi kivaminda gevti. Prenses kardesim elini bir seye bile sürmez yardim istesem hakaret etmisimcesine anneme sikayet ederdi. Oyle şımarık. Son günlerde artik tahammulum kalmadi. Sehir disina gondermem diyen annem kizi gidecek diye padisah kizina ceyiz hazirlar gibi ogrenci evi duzuyor. Benim ceyizime diye aldigi mutfak esyasinin iki kati fiyatina ogrenci evine esya aliniyor.kiyafetler dag gibi onlarca yeni sey aldi.acimasizca savuruyor parayi kız. Her gun alisverise cikiyorlar her geldiklerinde aldiklairni gorunce dudagim ucukluyor. Yetmedi gecen gun afedersiniz donuna kadar herseyi yeni almis evdeki eskilerini secmis "bunlari giymem senin olsun" deyip önüme atti. Acmis dolabimdan begendigi kiyafetlerimi secmis bunlari da alicam deyip valizine koydu. Agzimi actim annemden bir ton laf işittim. Sustum. Okul acilacak inanin dogru duzgun iki uc parca kiyafetim kalmadi sayesinde. Alisverise cikacaklairnda ben de geleyim hic giyecek biseyim kalmadi dedim, cok masrafimiz var birkac ay sonra alirsin dedi. Dayanamiyorum artik delirmek uzereyim. Ayrımcılığı hep vardi had safhaya ulasti. 17-18 yaslarimdayken sismandim, zayifladim fizigim duzgun ama annem hep hala asagiliyor. Evde giymeye bile biseyim yok dedim dun , kendi kiyafetlerinden bunlar artik bana olmuyor al sen giy dedi verdi. M giyiyorum kendisi 3xl Kiyafetler gecen yldan kalma 2xl kendisine olmuyor diye onume atiyor. Ne alaka ya ben sisman miykm dedim Nesin ya Sisman degilsen de tipsizsin zaten bisey yakismiyor dedi. Dayanamiyorum artik ya
Anlamiyorsunuz Izin vermez Ben okuldan bile 10 dk gec gelsem kiyanet kopuyor Katiyyen izin vermezBak sen çalışmaya bi başla mesele para değil zaten senin ayaklarının üzerinde durduğunu görmen sana mükemmel bir moral olacak zaten böylelikle evde çok vakit geçirmemiş olduğundan otel gibi olacak senin için, ailem kabul etmez demeyin alacaklarım var elbisem yırtık kendi başımın çaresine bakmam lazım deyip azarı çekin gösterin şimdiden yeter bu nedir gelip yanına hepsini özellikle anneni bi azarlayasım geldi kusura bakma valla
Ay ver annenin adını soyadını bana özelden polisi arayıp şikayet edicem alıp götürsünler o zaman tımarhaneye !Anlamiyorsunuz Izin vermez Ben okuldan bile 10 dk gec gelsem kiyanet kopuyor Katiyyen izin vermez
Oyle Napim Zor ama cekiyorumm Ben oyle istedigimde evden cikabilen istedigim saatte gelebilen bir insan degilim isteAy ver annenin adını soyadını bana özelden polisi arayıp şikayet edicem alıp götürsünler o zaman tımarhaneye !
Güzel kardeşim senin ki öğrenilmiş çaresizlik olmuş çözüm aramıyorsun ki sen bi zorlasan en fazla kavga eder yine öldürecek hali yok ya sen sessiz kaldıkça cehennemi yaşamaya devam edersinOyle Napim Zor ama cekiyorumm Ben oyle istedigimde evden cikabilen istedigim saatte gelebilen bir insan degilim iste
Parcalar beni annem Hayatta izin vermez
Benim de annem kız kardeşime aynı.
Prensesi , bir tanesi okumaya gidecek ^^
Hatta bugün benden de kız kardeşim için para istedi (Çalışmıyorum, işsiz olmama rağmen şu an .)
Yani var böyle şeyler kızlar, inanılmayacak bir durum değil.
O evlat ayırılmaz işine inanmıyorum o nedenle.
Ama ben sorun etmiyorum çünki annemden ilgi, sevgi beklemiyorum artık.
Kız kardeşimi de çok sevdiğimden batmıyor.
Anlıyorum seni ben.
Umursamamaktan başka çare yok ...
Ya izin vermez ne demek !!!! sen 22 yaşında kendi kararlarını kendisi verebilen bir BİREYSİN ! Sen bu zamana kadar susarak çok büyük hata etmişsin ! Bu şekilde hayat geçmez ! korkma sesini çıkar! Hakkı'nı ara !kendini ezdirme! dök içindeki herşeyi ! Napıcak dövecek mi ! Seni bir köle gibi o evde kullanmasından, hayatınla oynamasından daha fazla acıtabilir mi canını? Kusura bakma ama o Kadını ANNE olarak nitelendiremiyorum. Allah ıslah etsin sana zulmedenleri!Anlamiyorsunuz Izin vermez Ben okuldan bile 10 dk gec gelsem kiyanet kopuyor Katiyyen izin vermez
Ay sinirim asabiyetim bozuluyor ama böyle şeyler okuyunca...
Of Allahım sabır versin size. Ne kadar zor bir şey biliyorum yaşadığım için sevgisizliği..
Anlamiyorsunuz Izin vermez Ben okuldan bile 10 dk gec gelsem kiyanet kopuyor Katiyyen izin vermez
Zorbalik yapmaz ki Benim gitmeyi dusundugum sehri biliyor Yakin ve yasamaya uygun bi yer Sen gidiyorsan ben de tasinirim Iki cocugum daha sehir disinda zaten ben burda kalip ne yapayim diyorSana vereceğim iki tavsiye
1. si tercih yapacağın zaman güvenilir biri ile anlas. Ailenin tercih yaparken engel olması ihtimaline karşı.
2. de ataninca resti çek. Hala zorbaliga devam ederlerse tehdit ediyorlar diye polise gidersin.
Bu sehirde durmayi zaten istemiyor babbam da o da Ama babam calisiyor Primi dolup da yastan dolayi emekli.olamayanlardan Sen atanirsan baban da isi birakir gelir yanina yerlesiriz diyor Yine somurecek Bana bayildigindan degilsize neden bu kadar takmış durumda ben anlayabilmiş değilim. Ne bayılıyor ne sevmiyor peşinizi de bırakmıyor. Sebep???
Zorbalik yapmaz ki Benim gitmeyi dusundugum sehri biliyor Yakin ve yasamaya uygun bi yer Sen gidiyorsan ben de tasinirim Iki cocugum daha sehir disinda zaten ben burda kalip ne yapayim diyor
Bune yahu üvey evlata yapılmaz uzuldumKiz kardesim sehir disina univeristeye gidecek O hep annemin kiymetlisidir zaten Bense uvey evlat gibi Ben uni son sinifa gectim. Sehir disina gondermem dedi. Hic okuyamamaktan korkup burada kaldim. Ogrenci miydim evin hizmetcisi mi belli degil. 4 senem ogrenciden cok ev hanimi kivaminda gevti. Prenses kardesim elini bir seye bile sürmez yardim istesem hakaret etmisimcesine anneme sikayet ederdi. Oyle şımarık. Son günlerde artik tahammulum kalmadi. Sehir disina gondermem diyen annem kizi gidecek diye padisah kizina ceyiz hazirlar gibi ogrenci evi duzuyor. Benim ceyizime diye aldigi mutfak esyasinin iki kati fiyatina ogrenci evine esya aliniyor.kiyafetler dag gibi onlarca yeni sey aldi.acimasizca savuruyor parayi kız. Her gun alisverise cikiyorlar her geldiklerinde aldiklairni gorunce dudagim ucukluyor. Yetmedi gecen gun afedersiniz donuna kadar herseyi yeni almis evdeki eskilerini secmis "bunlari giymem senin olsun" deyip önüme atti. Acmis dolabimdan begendigi kiyafetlerimi secmis bunlari da alicam deyip valizine koydu. Agzimi actim annemden bir ton laf işittim. Sustum. Okul acilacak inanin dogru duzgun iki uc parca kiyafetim kalmadi sayesinde. Alisverise cikacaklairnda ben de geleyim hic giyecek biseyim kalmadi dedim, cok masrafimiz var birkac ay sonra alirsin dedi. Dayanamiyorum artik delirmek uzereyim. Ayrımcılığı hep vardi had safhaya ulasti. 17-18 yaslarimdayken sismandim, zayifladim fizigim duzgun ama annem hep hala asagiliyor. Evde giymeye bile biseyim yok dedim dun , kendi kiyafetlerinden bunlar artik bana olmuyor al sen giy dedi verdi. M giyiyorum kendisi 3xl Kiyafetler gecen yldan kalma 2xl kendisine olmuyor diye onume atiyor. Ne alaka ya ben sisman miykm dedim Nesin ya Sisman degilsen de tipsizsin zaten bisey yakismiyor dedi. Dayanamiyorum artik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?