Herkes vurdu ya

Hep bunu dusunup icimi rahatlatiyorum zaten Gun gelecek bir evladina ihtiyaci oldugunda hicbirinden benden gorecegi gibi sefkat gormeyecek O zamanki pismanligi bana yeter inanin Ben bana ihtiyac duyacagi gunu bekliyorum.
Mesele para degil Para olmaddigindan degilki

Bak sen çalışmaya bi başla mesele para değil zaten senin ayaklarının üzerinde durduğunu görmen sana mükemmel bir moral olacak zaten böylelikle evde çok vakit geçirmemiş olduğundan otel gibi olacak senin için, ailem kabul etmez demeyin alacaklarım var elbisem yırtık kendi başımın çaresine bakmam lazım deyip azarı çekin gösterin şimdiden yeter bu nedir gelip yanına hepsini özellikle anneni bi azarlayasım geldi kusura bakma valla

Uveysiniz hic bir anne bu kadar ileri gitmez cocugu konusunda

Anlamiyorsunuz Izin vermez Ben okuldan bile 10 dk gec gelsem kiyanet kopuyor Katiyyen izin vermez

Ay ver annenin adını soyadını bana özelden polisi arayıp şikayet edicem alıp götürsünler o zaman tımarhaneye !
Oyle Napim Zor ama cekiyorumm Ben oyle istedigimde evden cikabilen istedigim saatte gelebilen bir insan degilim iste

Oyle Napim Zor ama cekiyorumm Ben oyle istedigimde evden cikabilen istedigim saatte gelebilen bir insan degilim iste
Güzel kardeşim senin ki öğrenilmiş çaresizlik olmuş çözüm aramıyorsun ki sen bi zorlasan en fazla kavga eder yine öldürecek hali yok ya sen sessiz kaldıkça cehennemi yaşamaya devam edersin

Parcalar beni annem Hayatta izin vermez

Ah o anneni benim elime verseler de ben parçalasam...
Ya nasıl kıyıyolar sana gözlerim doldu canım benim.
Allah kahretsin öyle anneyi.
İşe gir kendi hayatını kendi eline al hem son senenmiş.
Allah islah etsin anneni. Hakkına giriyor ya Allah sorar hesabını... Hadsiz terbiyesiz kadın...

Ay sinirim asabiyetim bozuluyor ama böyle şeyler okuyunca...
Of Allahım sabır versin size. Ne kadar zor bir şey biliyorum yaşadığım için sevgisizliği..

Anlamiyorsunuz Izin vermez Ben okuldan bile 10 dk gec gelsem kiyanet kopuyor Katiyyen izin vermez
Ya izin vermez ne demek !!!! sen 22 yaşında kendi kararlarını kendisi verebilen bir BİREYSİN ! Sen bu zamana kadar susarak çok büyük hata etmişsin ! Bu şekilde hayat geçmez ! korkma sesini çıkar! Hakkı'nı ara !kendini ezdirme! dök içindeki herşeyi ! Napıcak dövecek mi ! Seni bir köle gibi o evde kullanmasından, hayatınla oynamasından daha fazla acıtabilir mi canını? Kusura bakma ama o Kadını ANNE olarak nitelendiremiyorum. Allah ıslah etsin sana zulmedenleri!

Ay sinirim asabiyetim bozuluyor ama böyle şeyler okuyunca...
Of Allahım sabır versin size. Ne kadar zor bir şey biliyorum yaşadığım için sevgisizliği..

Kardeşimin sevgisi ağır basıyo benim.
Ters bir şey yapsam onu kaybederim annemni dolduruşuyla , bunun olmasını istemiyorum.
Benim göremediğim anne sevgi , ilgisini o görüyo en azından.

Kendimi de anneme ezdirmem .

Ama evet zordur , ergenken bu sevgi açlığı yüzünden saçma sapan şeyler bile yaptım.

Gerçekten tek çaresi umursamamak , umursamama derecesine gelebilmek .

İzin mi vermez? Yerim onun iznini, yerler...
Sen kalabilecek bir yer bulduktan sonra işini eline alırsan hiçbir halt yiyemez.
Sen reşit bir insansın. Hangi devirde yaşıyoruz?

Sana vereceğim iki tavsiye
1. si tercih yapacağın zaman güvenilir biri ile anlas. Ailenin tercih yaparken engel olması ihtimaline karşı.
2. de ataninca resti çek. Hala zorbaliga devam ederlerse tehdit ediyorlar diye polise gidersin.

Zorbalik yapmaz ki Benim gitmeyi dusundugum sehri biliyor Yakin ve yasamaya uygun bi yer Sen gidiyorsan ben de tasinirim Iki cocugum daha sehir disinda zaten ben burda kalip ne yapayim diyor

size neden bu kadar takmış durumda ben anlayabilmiş değilim. Ne bayılıyor ne sevmiyor peşinizi de bırakmıyor. Sebep???

size neden bu kadar takmış durumda ben anlayabilmiş değilim. Ne bayılıyor ne sevmiyor peşinizi de bırakmıyor. Sebep???
Bu sehirde durmayi zaten istemiyor babbam da o da Ama babam calisiyor Primi dolup da yastan dolayi emekli.olamayanlardan Sen atanirsan baban da isi birakir gelir yanina yerlesiriz diyor Yine somurecek Bana bayildigindan degil

Zorbalik yapmaz ki Benim gitmeyi dusundugum sehri biliyor Yakin ve yasamaya uygun bi yer Sen gidiyorsan ben de tasinirim Iki cocugum daha sehir disinda zaten ben burda kalip ne yapayim diyor

Valla aklın varsa en uzak şehri bile yaz yeterki onlardan kurtul. Bir daha da asla aynı evde yaşama.

Asla kabul etme.
Rahatsız olduğunda yumruğunu masaya vur...

Ne izni ya ? Kaç yaşında kadınsınız lütfen kendinizi ezdirmeyin.İstediklerinizin arkasında durun karşı çıkıp ters bir hareket yaparlarsa da polise gideceğinizi söyleyin ve gerekirse gerçekten de gidin.
Aileniz olabilirler ama sahibiniz değiller.Bu sizin hayatınız,onların istediği gibi yaşamak zorunda değilsiniz.

Bune yahu üvey evlata yapılmaz uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…