Herkes yorumuyla bir miktar destek atsın bana

Allahım bunlar ne güzel hikayeler yarabbim nasip et

Güzel Güzel hikayelerde duyuyoruuum amanın amanın 38 kiloyu vermeyi başaran iradeyi ayakta alkışlarım benn

Bende gebelik şekerine baktırmadım işte. Açlık tokluk duymuştum her dönemde bakılıyor sanırım. Evet şu aralar baktirmayi düşünüyorum bende teşekkür ederim

Açlık tokluk şekeri baktırmak daha cazip geliyor. O yüklemeden sonra çoğu kişide hasar kalıyor. Olmayan da çıktığını biliyorum.
Bu benim düşüncem bilmiyorum ve sağlık ocağındaki hemşirem falan da baktirmami istemedi

dr uza soylediniz mi bu sisligi ?
Söylemeden kendi farketti sağlık ocağındaki ebe, tahlil falan yaptı ağır bi böbrek sorunu yaşıyorsun hemen druna git dedi. Gittim tekrar tahliller alındı sorun yok dedi drum. Kalsiyum eksikliğiymiş ilaç verdi, öyle işte..

Yiyebildigin kadar ye.
Ben dikkat ettim de noldu toplam 15 kilo,kucucuk gobek hap kadar iki bebek cikardim.Son ay kilo alsinlar diye dağı taşı kemirdim ama ne fayda.Yok sut,yogurt,et,bakliyat,peynir,yumurta hikaye.Icimde protein agaci cikti,kalsiyum patlamasi yasadim da alamadi benim minyaturler.Ye istedigini tabi gebelik sekeri cikmazsa

Allah bağışlasın yavrularını
Kız ye deme banaaaa gaza gelirim. Yediklerim bebeğe değil bana yarıyor hoş olmuyor o yüzden

Bende gebelik şekerine baktırmadım işte. Açlık tokluk duymuştum her dönemde bakılıyor sanırım. Evet şu aralar baktirmayi düşünüyorum bende teşekkür ederim
Kesinlikle aclik tokluk baktirin,seker yuklemesi cok riskli. Ve her donemde baktirabiliyorsunuz,vücuda bir yuku de yok. Saglikla gelsin bebisiniz,cok mutlu olun insallah hep beraber

Cinnet sıradaki görsel senin için geliyor.
Demek ki sadece 3 kilo değilmiş bebek. Yani bunun kanı var plesantasi var. Tamam biraz fazla almışsın ama bence bu kadar dert etme. Diyetisyen çözer bu işi. Salatayla gün geçiştirme. Ekmeği şekeri azalt tamamdır. Ben kendime izin verdim, dogurana kadar ye kızım, dogurunca vermek için nasılsa her türlü cabalayacaksin diye

sevindim idrarda verdiniz mi?

Sakin ol çok hamilelik demek 2 kişilik yemek değil önce bunla başlayalım porsiyonlarını küçült tatlı hamur işini hayatından çıkar cok canin çekerse nefsini koreltecek kadar ye .. az sık sağlıklı beslen ki bu bebeğine daha çok yarayacak.ben 52 kiloyla hamile kaldım valla taş gibydim 68 ile dogum yaptım doğumdan sonra direk 5 kilo gitti 63 kiloydum ödem filanda gidince 40im cıktı 60 kilo oldum vee hep yedim hic kismadim bogazimdan. emziridigim için kendiliğinden gidiyor.hamur iside yesem kilo yapmadı emzirmeyle beraber. Sonra 4.ayda regl oldum ve duran kilo vermem tekrar başladı çok şükür 55 kiloyum kaldı 3 kilo çatlağım yok sayılır çok çok ince bir kac çizgi baskasi göremez bile. Göbeğimde kalmadı ayaktayken doğum yapmamış gibi göbeğim egilince göbek deliği üstü biraz kırışıyor ama sanırım şükretmem lazım yani düzelmez diye bir şey yok bebeğim şuan 8 aylık ve kimse doğum yaptığıma inanmıyor fit halde kucağında bebekle gezince çoğu kadının dikkatini çekiyor sağolsunlar göbeğimdeki kırışmayı unuttum iltifatlarıyla geçiyor düzeliyor bana da bi4 daha hiç geçmicek gibi gelmişti merak etme sadece artık durdur kendini yememe dikkat et gerisi zaman

ne yersen ye az ye
bol su ve bol yürüyüş yap
sağlıklı dogumlar

ben 38 kilo aldım 3 ay sonra eski kiloma dönmüştüm ,

Merhaba hayırlı doğumlar. Ben 2 hafta önce ikinci doğumumu yaptım. Benim ilk doğum da 19 kilo aldım emzirme derken vermek için ilk 3 yıl uğraşmadım. Sonra hem sağlığım için hemde ikinci bebek için kilo vermek zorunda kaldım. 3 ayda 12 kilo verdim. Hemen ardından hamile kaldım. Bu bebeğimde yine 19 kilo aldım. İlk 6 ay hiç kilo almadım. Şimdi 11 kilo gitti. Ben süt için çok su içiyorum meyve sebze çok tüketiyorum. Siz de dikkat ederseniz çabuk verirsiniz. Göğüsler için birşey diyemem benimkilerde baya sarkmış durumdalar. Ama hiç takmıyorum ilk çocuğumu 22 ay emzirdim. İnşallah bu bebeğimide o kadar emziririm.

Bence benim her bi memem en az 1 kilo var.
Popomu tartamıyorum bile.
Bu kilolardan sadece gramları benim bebeğime kalıyor.
Geriye kalan kilolar benim memelerim,totom,basenlerim oyyy oyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…