Herkes yorumuyla bir miktar destek atsın bana

Ay çok pardon konudan bağımsız olarak soruyorum da 5iz mi oldu çocuklarınız :emir_bebek::eek:
yok 4uz oldu dogumdan 1 sene sonra 7 ayda 30 kilo verdim evlendigim halimden daha zayifim simdi 70 ile hamile kaldim 95 le doguma girdim 87.7 kiloyla diyet ve spora basladim kendi capimda simdi 59 kiloyum

Aldığın kilo bana normal geldi özellikle zayıf kadınlar hamilelikte daha fazla kilo alıyor mesela ben;

Hayatım boyunca zayıf bir kızdım ta ki hamileliğe kadar. 1.75 boy 55 kilo ile hamile kaldım ve 25 kılo aldım. Dün hamileliğimin son zamanlarını İnstagramdan paylaştım ve herkes bu sen değilsin yazmıs :) Doğumla beraber kılolar yavaş yavaş gitmeye başladı ve eski kıloma 1 sene içinde döndüm. Çatlak da olmadı gibi bişe sadece vücudum eskiye göre daha yumuşak o da spor yapsam düzelir. Takacak birşey yok keyfini çıkarmaya bak güzel anı olarak sana hatıra kalacak

Tatlı, ekmek, un, şeker bunların bebeğe hiçç faydası yok abartmamak lazım🤪 1 kilo aldım ben 5.ayımdayım. Şansıma canım hiç tatlı da çekmiyor şükür. En tatlı yediğim şey yaş hurma. Normal besleniyorum et, yumurta, yoğurt, badem, ceviz, peynir türü gidiyor benim yediklerim ✌️3.bebek bu arada diğer gebelik lerde de spor yapmamama rağmen hiç göbeğim yoktu. Çatlak vs oluşmadı. 1.de 12 2.de 9 kilo almıştım. Verdim gitti sonra da dikkat edin size de yediklerinize, yürüyüş yapın, hareketsiz kalmayın sağlıklı bir gebelik için❤️

yok 4uz oldu dogumdan 1 sene sonra 7 ayda 30 kilo verdim evlendigim halimden daha zayifim simdi 70 ile hamile kaldim 95 le doguma girdim 87.7 kiloyla diyet ve spora basladim kendi capimda simdi 59 kiloyum
Öncelikle Allah evlatlarınızı size bağışlasın bin kere maşallah ya.
Azminize de ayriyeten hayran kaldım. Şu azimden biraz da bana nasip olur umarım 🧚🏼‍♀️🙏🏻

Aldığın kilo bana normal geldi özellikle zayıf kadınlar hamilelikte daha fazla kilo alıyor mesela ben;

Hayatım boyunca zayıf bir kızdım ta ki hamileliğe kadar. 1.75 boy 55 kilo ile hamile kaldım ve 25 kılo aldım. Dün hamileliğimin son zamanlarını İnstagramdan paylaştım ve herkes bu sen değilsin yazmıs :) Doğumla beraber kılolar yavaş yavaş gitmeye başladı ve eski kıloma 1 sene içinde döndüm. Çatlak da olmadı gibi bişe sadece vücudum eskiye göre daha yumuşak o da spor yapsam düzelir. Takacak birşey yok keyfini çıkarmaya bak güzel anı olarak sana hatıra kalacak
Senin adına çok sevindimmmmmm darısı bana olsun inşallah 🧚🏼‍♀️

Tatlı, ekmek, un, şeker bunların bebeğe hiçç faydası yok abartmamak lazım🤪 1 kilo aldım ben 5.ayımdayım. Şansıma canım hiç tatlı da çekmiyor şükür. En tatlı yediğim şey yaş hurma. Normal besleniyorum et, yumurta, yoğurt, badem, ceviz, peynir türü gidiyor benim yediklerim ✌3.bebek bu arada diğer gebelik lerde de spor yapmamama rağmen hiç göbeğim yoktu. Çatlak vs oluşmadı. 1.de 12 2.de 9 kilo almıştım. Verdim gitti sonra da dikkat edin size de yediklerinize, yürüyüş yapın, hareketsiz kalmayın sağlıklı bir gebelik için❤
Ay vallahi kıskandım şimdi ne kadar güzel ya.
1 kiloooo bana hayal gibi geliyor oyyy oyyy :(

Zayıf olunca daha fazla alınıyor. 55le hamile kalıp 67 ile doğurdum. Doğumda büyük kısmı gitti,6ay içinde hepsinden kurtulmuşken fazla rahat davranıp 57e çıkmışım gene 🤦‍♀️ emzirince gebelikten beter açılıyor iştah😖

Kadın Doğum ile birlikte özel hastaneye gidiyorsanız aynı zaman da diyetisyen kontrollerine de gidin böylelikle bebek kilo alıp gelişirken siz ufak ufak kilo almış olursunuz :)
Bir arkadaşım ilk 5 ayında 10 kilo alınca diyetisyene gitme kararı almıştı. Son 4 ayını düzenli beslenme ile diyetisyenin dediklerinden çıkmadan 4kilo ile kapattı 😬

Zayıf olunca daha fazla alınıyor. 55le hamile kalıp 67 ile doğurdum. Doğumda büyük kısmı gitti,6ay içinde hepsinden kurtulmuşken fazla rahat davranıp 57e çıkmışım gene 🤦‍♀️ emzirince gebelikten beter açılıyor iştah😖
12 kilo almışsın alt tarafı kız. Bu tüm hamilelik boyunca alınması gereken sağlıklı kilo miktarı ben 6 ayda 16 kilo aldimmmm şaka gibi:(

12 kilo almışsın alt tarafı kız. Bu tüm hamilelik boyunca alınması gereken sağlıklı kilo miktarı ben 6 ayda 16 kilo aldimmmm şaka gibi:KK43:
Gittigin hastanede diyetisyen varsa bir görüş yoksada birden değilde azar azar hamuru,tatlıyı azalt canım. Emzirirkende iştahın devam edecek yoksa,bari önlem al şimdiden.

Kadın Doğum ile birlikte özel hastaneye gidiyorsanız aynı zaman da diyetisyen kontrollerine de gidin böylelikle bebek kilo alıp gelişirken siz ufak ufak kilo almış olursunuz :)
Bir arkadaşım ilk 5 ayında 10 kilo alınca diyetisyene gitme kararı almıştı. Son 4 ayını düzenli beslenme ile diyetisyenin dediklerinden çıkmadan 4kilo ile kapattı 😬
Diyetisyene rag
Kız arkadaşın Diyetisyene rağmen aldığı kiloları vermeden mi tekrar aldı o 4 kiloyu?
Demek ki diyetisyen bana aldığım kiloları vermek için yeterli olmayacak :110:

Gittigin hastanede diyetisyen varsa bir görüş yoksada birden değilde azar azar hamuru,tatlıyı azalt canım. Emzirirkende iştahın devam edecek yoksa,bari önlem al şimdiden.
Beni zayıflayacaksa o dediklerini komple bırakırım ya 16 kilonun en azından 8ini geri vermem lazım:(

hayatimin her donemini mutfagin kapisinin onunden gecerken bile kilo alarak geciren ben gebelikte sadece 10 kilo aldim her aya 1 kilo zaten oluruda
gunluk 2 kase yogurt 1 litre süt ictim
her yemegin icine et suyu koydum ama oyle aman iki canliyim ben diyip tabak tabak yemedim herzaman ne yiyorsam okadar yedim
gunde 3 ceviz hergun 1 porsiyon et tavuk yada balik
kizartma cips cekirdek kola hamur işi hepsini hayatimdan cikardim hamileyken 5 dilim ekmek haric
dogumdan ciktiktan 1 ay sonra hamile kaldigim kilonun 5 kilo altina dustum ama sonra ben yedigim icin kilo aldim eger emzirmenin 6.ayindan sonra dikkat ederseniz cabuk verirsiniz
emzirirkende emziriyorum diye bol bol abartarak yemeyin hemen verirsiniz

56 ile hamile kaldım 75 ile doğum yapdım 4 sene oldu şuanda 60 kiloyum 🙈🙈 evet göbek var basen kısmım zaten hiç olmadı benim simitliydim çatlakda olmadı çok şükür aslında karın çalışmam lazım😂😂 hepsi geçecek hamur işi yeme 🙈

Diyetisyene rag

Kız arkadaşın Diyetisyene rağmen aldığı kiloları vermeden mi tekrar aldı o 4 kiloyu?
Demek ki diyetisyen bana aldığım kiloları vermek için yeterli olmayacak :110:
Yokk😬 ben onu atlamışım aldığı 10 kilonun 3 ünü yediği halde verdi tabi o sırada bebek gelişmeye devam etti son 1-2 ay da da 4 kilo aldı yani toplamda 10 kilo falan almış oldu. Eğer gitmeseydi ve o şekilde sağlıksız beslenmeye devam etseydi 9 ay ı zannediyorum ki 20-25 kilo ile kapatırdı 😂
E 20 kilo alıp ta 3.5 kilo çocuk doğurmakta akıl karı değil bence 😬 sonuçta derler adama bu 15 kiloyu sen çocuğa değil kendine almışsın diye 🤦🏼‍♀️😬

hayatimin her donemini mutfagin kapisinin onunden gecerken bile kilo alarak geciren ben gebelikte sadece 10 kilo aldim her aya 1 kilo zaten oluruda
gunluk 2 kase yogurt 1 litre süt ictim
her yemegin icine et suyu koydum ama oyle aman iki canliyim ben diyip tabak tabak yemedim herzaman ne yiyorsam okadar yedim
gunde 3 ceviz hergun 1 porsiyon et tavuk yada balik
kizartma cips cekirdek kola hamur işi hepsini hayatimdan cikardim hamileyken 5 dilim ekmek haric
dogumdan ciktiktan 1 ay sonra hamile kaldigim kilonun 5 kilo altina dustum ama sonra ben yedigim icin kilo aldim eger emzirmenin 6.ayindan sonra dikkat ederseniz cabuk verirsiniz
emzirirkende emziriyorum diye bol bol abartarak yemeyin hemen verirsiniz
Bu ceviz falan yemek şart mi Ya? Nefret ediyorum cevizden aşırı midem bulanıyor. Hamileliğin ilk aylarındaki bulantıdan kaldı.
Ekmegi kahvaltı hariç 4 gündür komple kestim akşam yemeklerinde.
Hamur işi zaten çok yoktu ama deli gibi tatlı yiyordum onu da bıraktım.
Acaba hamilelikte bu 16 kilonun en azından 6 ilâ 8 kilosunu verme ihtimalim olur mu ya ? Yoksa bunlar baki mi kaldı bana?

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyisinizdir umarım. Bandan gözümü açıp şuraya bi konu açma fırsatı bile bulamadım. Mune konumu okursa şayet ona bir kez daha buradan "ZALIMSIN MUNE" demek istiyorum...

Şimdi bu konuyu neden açtım. Hamilelikle beraber başlayan sorunlarım için açtım. Önceden hamile kalmak için kafa ütülerken şimdi de hamile kaldım ama dertlerim bitmediyle kafa ütülemeye başladım. Haklısınız arkadaşlar bir yerlerimde boncuk arıyorum ben...

İlk 4 ayı iştahsızlık,bulantılar,tiksinmelerle itişmeler kalkışmalar bitirirken şimdi ki 2 ayımı da âdeta bir manda,cammışş,sığırı azmış kudurmuş gibi yiyerek geçiriyordum ki bir kaç gün önce hamile kalmadan 56lı kiloları asla geçmeyen ben o tartıda koskoca 72 kiloyu gördüm ve daha 6. Ayımdayım.
Aile hekimim tabi bastı azarı en rahat gecirmen gereken döneme 16 kiloyu nasıl sığdırdın pess dedi. Bence adam çüşş dememek için de kendini zor tutmuş olabilir.
Tabi ben hırs ettim falan sadece salatayla öğün geçirerek 2 kiloyu verdim. Hastahane kontrolüm de ayın 5inde ama kafamda deli deli sorular dönüyor.

Ben obez mi oldum farkında olmadan?
Gebelik şekeri nüksetmiş olabilir mi?
Eğer öyleyse belirtileri neler nasıl anlayabilirim? Şuan mesela boğazıma çüşş diyebiliyorum sanırım şekerle alakası yoktur.
Bana yardım edin ben nasıl beslenicemmmm?

Ve diğer takıntılarım sanki birileri tarafından çekerek sürdürülmüş kırmızı çizgili koca memelerim?
Tüm vücudumdan bağımsız büyüyen tahıl ambarı gibi olan totom?
Doğum yapmış arkadaşlarımın karınlarının doğumundan seneler sonra düzelmedigini görüp ya benim de mi böyle olacak diye beynime yer eden kaygım?

Vücudumdan sanırım utanmaya başlıyorum ben bunu nasıl atlatıcam?
Doğumdan sonra düzeliyor deyin eskisi gibi olacaksın deyin... Ya vazgectim teselli etmeyin bana gerçekleri söyleyin.
Fizik konusunda aşırı takıntılıyım böyle darma duman kalmayacağım değil mi???
Kuzum bi sakin ol once insanin en prenses yasamasi gerekn donem hamilelik donemi bunun ilkonce tadini cikar sonrasi icin dogumdan sonra kilolar gidiyo sen istemesende gidiyo merak etme goguslerini problem etme en kotu estetik olursun tas gibi olurlar gene herseyin bir cozumu var kafani rahat tut sen bebeginin sagligina kendi sagligina odaklan ben de 30 kilo aldim veriliyor sonra sen su anlarin tadini cikar bebeginin tekmelerine odaklar muzik dinlet ona konus o seni duyuyor cunku sen gergin stresli olursan annesi oda strese girer onun kucucuk canina bunu yukleme annesi saglikli olun gerisi hallolur 😊

Yokk😬 ben onu atlamışım aldığı 10 kilonun 3 ünü yediği halde verdi tabi o sırada bebek gelişmeye devam etti son 1-2 ay da da 4 kilo aldı yani toplamda 10 kilo falan almış oldu. Eğer gitmeseydi ve o şekilde sağlıksız beslenmeye devam etseydi 9 ay ı zannediyorum ki 20-25 kilo ile kapatırdı 😂
E 20 kilo alıp ta 3.5 kilo çocuk doğurmakta akıl karı değil bence 😬 sonuçta derler adama bu 15 kiloyu sen çocuğa değil kendine almışsın diye 🤦🏼‍♀️😬
İste bana da böyle diyecekler diye çok korkuyorummmmmmm
Lütfen bende daha fazla kilo almayayım ya...
Kız bu arada sen ikiz bebeklerini kaybetmiştin demi?
yeniden hamile kalmana çok çok çok sevindimmmm sağlıkla kucağına al canım

Bu ceviz falan yemek şart mi Ya? Nefret ediyorum cevizden aşırı midem bulanıyor. Hamileliğin ilk aylarındaki bulantıdan kaldı.
Ekmegi kahvaltı hariç 4 gündür komple kestim akşam yemeklerinde.
Hamur işi zaten çok yoktu ama deli gibi tatlı yiyordum onu da bıraktım.
Acaba hamilelikte bu 16 kilonun en azından 6 ilâ 8 kilosunu verme ihtimalim olur mu ya ? Yoksa bunlar baki mi kaldı bana?
baki kalmaz merak etmeyin hamileyken aldigi kilolari veremeyen cogu insan aman emziriyorup diyip bol bol herseyi goturenler genelde
ceviz yiyemiyorsan badem findik falan ye ceviz beyin gelisimi icin cok onemli aslinda ama yiyemiyorsaniz yapacak bisey yok
hamileyken kilo vermeye calismayin bence

Back
X