herkes zayıflasın

kckbyk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
23
0
6
Rusya
arkadaslar yaptınız en etkili diyeti verin löütfen herkes elma diyeti diyor ne kadar doğru ne kadar yanlıs bılmıyorummm 1 hafta 5 kilo vermem lazım arkadaslar hadı yazalım herkes yazsın en etkili diyetiii elma ne kadar etkiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :18: :33: :52: :46: :45: :4:

arkadaslar yaptınız en etkili diyeti verin löütfen herkes elma diyeti diyor ne kadar doğru ne kadar yanlıs bılmıyorummm 1 hafta 5 kilo vermem lazım arkadaslar hadı yazalım herkes yazsın en etkili diyetiii elma ne kadar etkiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :18: :33: :52: :46: :45: :4:

Ben 2012 yazında günde sadece 2 kase mısır gevreği yiyordum. Yarım bardak light süte 3 yemek kaşığı mısır gevreği. O kadar. Onun dışında sadece su serbest. Bir ayda 12 kilo vermiştim fakat sonrasında çok zor toparlandım tavsiye etmiyorum. Bu kadar şok diyetlerin zararlı olduğu her yerde yazılıp çiziliyor. Ben o cahilliği yaptım sen yapma

Ben ne zaman kilo aldığımı hissetsem, hemen keserim yemeği. Şöyle ki;
acıktığımı hissettiğim an ya su içerim ya da dişimi fırçalarım. Direk iştahım kesilir. Bir de yemek yemeden önce mutlaka bol bol bişeyler içerim ki midem dolsun. Sonra acıktığımı hissettiğimde yine meyve suyu/portakal suyu/su falan. Bir de yeşil çay.
en son 2 hafta önce 47ye çıkmıştım 45e indim 1haftada.

Back
X