Herkesde böylemiydi?

Evet baya bi tombis. Boyuda 80 cm. Esim ve ailem canlari sagolsun ne bulsa veriyolar tabi bizimkide hic affedermi. Doktor yuruyunce zayiflar yada kilo alimi yavaslar dedi simdilik fazla bisey yapamazmisim.
Kucakta nasil alistirdin canim sen, emerekmi uyuyodu acaba? Soyle bi dusununce senin isinee zor disarda bile kucagina alicaksan.
Ben 4 ayliga kadar emzirerek uyutuyodum, calisirken zor oldu kesmek istedim. Annemde ayakta sallamaya baslamis. Bizde aynen oyle devam ediyoruz nasil birakicak bilmiyorum.

Kızınız eğitici oyuncaklar yerine, bebeklere mutfak aletlerine ilgi duyuyor olabilir. Çocuğunuzu diğer çocuklarla kıyaslamayın, ilgi alanı farklı olabilir.

evet, yurumeye basladimi zayifliycak. Sutum yoktu, mamayla buyudu. Sadece asiri qaz sancisi oluyodu, bi tek kucakda susuyordu. Surekli kucagimda oluyodu. 6 ayinda ameliyat oldu, agridan yine kucak istedi. Ondan sonra da inmedi kucaktan ((( Ama artik alistirdim, 3-5 dakka kucakda pis-pisleyip besiye koyup uyu diyorum, kendisi uyuyo. Yoksa bel agrisindan dayanamazdim. Ayakta da cok zor canim ha, ayak agriyo. Sizin de işiniz cok zor. ALLAH kolaylik versin ...

Ya öyle tabi o yeni yeni bişeyler keşfetmeye başlıyor. Kesin evin içinde koşturmaya daha yeni başlamıştır :) e ne yapsın çocuk uçmayı öğrenmişken önünde sürekli gördüğü oyuncakla mı oynasın yoksa etrafa mı saldırsın :)

Allahatan oyle saatlerce surmuyo uyumasi direk daliyo uykuya.
Sanada kolaylik versi canim, en buyuk derdimiz boyle olsun diyorum baska dertleri gordukten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…