• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese haykiriyorum aptalin tekiyim:(

maviyol1988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
8
11
3
36
Merhaba arkadaslar 20 yasinda evlendim sevdim ama kor kutuk asik degildim bugun 10 senelik evliligim bitti ve ben kafayi yemek uzereyim. Evlendikten 3 sene sonra benden once imamli nikahli biriyle evliligini ogrendim kadinla ayrilma yollarina girince hersey ortaya cikti tum ailesi biliyor ama benden saklamislar ben bu durumu kaldiramadim ayrildim ama hem kendi ailesi hem benim ailem bana cok baski yapti tekrar barisin dedi benim icin cok zordu artik hic sevmiyordum hatta nefret ediyordum aradan bir sure gecti isyerinden bir kizla cikiyormus hergun isten eve evden ise onu birakiyor gece saat 1lerde eve geliyordu benle tek kelime konusmaz uyumadan uyumaya eve gelir koltukta uyur kalirdi yine ayrilma karari aldim aileme gittim tekrar ailem sirt cevirdi onlara gore bosanmak evi terk etmek rezillik bizi rezil kepazemi edeceksin diye ustume gelindi esimde ailemin bu tavrini gorunce tamamen rahatladi ve beni almaya bile gelmedi ama ailem beni gonderdi calisip ev tutup kendime bakarim kimseye ihtiyacim yok diyince cok cirkin hakaretlere ugradim dul kadin tek basina ev tutcak milet arkamizdan ne der. Hep baski gordum artik ne kadar ugrassamda cikis yolu bulamadim sustum kabullendim ve 1 ay once esimi eski sevgilisiyle mesajlasirken yakaladim kadin dul 2 cocugu var evine bakmayan adam onlara para gonderiyor ve ben son noktayi koydum bir aydir hergun kavga ettik kirmadigim cam cerceve kalmadi beraber tum resimleri yirttim gelinligimi parcaladim adam beni cildirtti derdi ayrilmamak degil eski sevgilisini yakaladim diye bana nasil kizip tartisirsin derdinde ve kendisi evi terk etti gitti yine ailem beni suclu buldu eski sevgilisiyle konusmus niye bukadar abarttin dediler suan evde tek basimayim kafayi yiyorum herseyi kirip dokuyorum aglama krizlerine giriyorum bunlari hakedecek ne yaptim koskoca 10 senem mahfoldu intihari bile dusunuyorum cok kotuyum.

Şimdi sakince otur ve kendini bu pisligi Ailene rağmen üzerinden atabildigin için tebrik et!
Iki;ailenle Merhaba Merhaba kadar mesafe koy...
Hiç korkma bu hayattan SEN ZATEN OKYANUSU AŞMIŞSİN ARKADAŞIM; BUNDAN SONRASI SANA DERE GELİR ARTIK ...HİÇ UMUTSUZ OLMA. ..KARSİNDAKİNİN TERBIYESIZLIGI YAPTIKLARI. ..VE AİLEN ASLA HAKLI DEĞİL. ...AMA ÖYLE İNTİHAR FALAN YOK...SEN AGLAYİNCA GULENLERİ SEVİNDİRME CANIM !

Hayir cocugum yok kendisi asla cocuk istemedi hep erteledi ve benim calismama da izin verilmedi
Aileniz arkanızda olmadığı için adım atmak zor gelebilir ama nice kadınlar çocuklarıyla aile desteği olmadan tekrar hayat kurabiliyor. Kendinize bir avukat bulup yüklü tazminatlı bir boşanma davası açın. Çalışmamı istemedi diyip boyun eğmeyip bir işe girin. Kendini daha fazla ezdirip böyle şeyler yaşamayın.

10 senede kenara kuruş para atmadınız mı, çalışmanıza izin vermedi de susup oturdunuz mu? kusura bakmayın ama adam zaten aldatıyor, daha da aldatır, bunun boşanmaktan başka çaresi var mı? kadın sığınma evine gidin en kötü.

Merhaba arkadaslar 20 yasinda evlendim sevdim ama kor kutuk asik degildim bugun 10 senelik evliligim bitti ve ben kafayi yemek uzereyim. Evlendikten 3 sene sonra benden once imamli nikahli biriyle evliligini ogrendim kadinla ayrilma yollarina girince hersey ortaya cikti tum ailesi biliyor ama benden saklamislar ben bu durumu kaldiramadim ayrildim ama hem kendi ailesi hem benim ailem bana cok baski yapti tekrar barisin dedi benim icin cok zordu artik hic sevmiyordum hatta nefret ediyordum aradan bir sure gecti isyerinden bir kizla cikiyormus hergun isten eve evden ise onu birakiyor gece saat 1lerde eve geliyordu benle tek kelime konusmaz uyumadan uyumaya eve gelir koltukta uyur kalirdi yine ayrilma karari aldim aileme gittim tekrar ailem sirt cevirdi onlara gore bosanmak evi terk etmek rezillik bizi rezil kepazemi edeceksin diye ustume gelindi esimde ailemin bu tavrini gorunce tamamen rahatladi ve beni almaya bile gelmedi ama ailem beni gonderdi calisip ev tutup kendime bakarim kimseye ihtiyacim yok diyince cok cirkin hakaretlere ugradim dul kadin tek basina ev tutcak milet arkamizdan ne der. Hep baski gordum artik ne kadar ugrassamda cikis yolu bulamadim sustum kabullendim ve 1 ay once esimi eski sevgilisiyle mesajlasirken yakaladim kadin dul 2 cocugu var evine bakmayan adam onlara para gonderiyor ve ben son noktayi koydum bir aydir hergun kavga ettik kirmadigim cam cerceve kalmadi beraber tum resimleri yirttim gelinligimi parcaladim adam beni cildirtti derdi ayrilmamak degil eski sevgilisini yakaladim diye bana nasil kizip tartisirsin derdinde ve kendisi evi terk etti gitti yine ailem beni suclu buldu eski sevgilisiyle konusmus niye bukadar abarttin dediler suan evde tek basimayim kafayi yiyorum herseyi kirip dokuyorum aglama krizlerine giriyorum bunlari hakedecek ne yaptim koskoca 10 senem mahfoldu intihari bile dusunuyorum cok kotuyum.
kimseyi dinleme iş bul çalış,boşan..ailen ne istiyorsa onu yapsın dinleme..kıymet vermeyecek sahiplenmeyeceklerse ne diye çocuk yaparlar anlamıyorum..Allah yardımcın olsun

Kızlarının ne kadar zor bir evliliğin içinde olduğunu bilip de sırf iki kıytırık kendini bilmezin ne diyeceğini düşünüp evladını harcayan insanlara la...et olsun. Azıcık arkanızda olsalardı keşke bu kadar şeye katlanmak zorunda kalmazsınız. Allah yardımcınIZ olsun.

Bacım daha 30 yasındasın en güzel yılların şimdi baslıyor
Gecmiş gecmişte kaldı artık onu düşünme daha yasayacak ortalama 50 yılın daha var düşünsene bi elli yıl daha ihanetler yasadıgını bak cok sükür kurtulmussun işte

bence ailenize donun, onlara da diyin ki, ben bosanicam,
ya bana sahip cikip bu eve kabul edersiniz, ben de calisip ev butcesine katkida bulunurum,

y a da bosanip giderim bu diyardan, nerede oldugumu da bilemezsiniz,
bakalim o zaman millet ne diyecek, madem bosandim diye laf edecekler diye bosanmami istemiyorsunuz, o zaman daha beterini yasarsiniz.

boyle konussan belki bu sefer geri adim atarlar.

zaten senin ihtiyacin ilk aylar veya ilk yil konaklama destegi. bir ise girip kendine bakabilirsin.

Aileniz de saka gıbı yalnız. Ne demek eski sevgilisiyle konusmayı normal karsılamak para yedirmesine göz yummak. Neden bu denli sizi sucluyorlar anlamadım. Oncesınde bir hatanız mı oldu

Evladını düşünmek yerine milleti düşünen aileler var malesef etrafimizda. Yilmayin bi iş bulup kendinize yeni bir hayat kurun. Ve böyle sıfat bulamadığınız biri için de uzulmeyin.

Hayir cocugum yok kendisi asla cocuk istemedi hep erteledi ve benim calismama da izin verilmedi

Cocugunuz yokmus bu iyi en azindan..
Kadin siginma evi ve kaymakamliga basvurun, sosyal hizmetlerede
Is bulmak cok zor, mesleginiz varmi bilmiyorum ama calisip kendinize yetebilursiniz yetrki kendinize guvenin.

Bende ayrildim, millet ne der gibi cumleleri kurdugumda, annem bana, herkesin altinda 1 kurek ..... var donup kendilerine baksinlar demisti.ailenize vicdan diliyorum.

Böyle aile olmaz olsun zor gününde yanında olmayacaklarsa ne zaman olacaklar el ne dermiş elaleme neymiş el-alem mi senin çektiğin sıkıntılara katkanıyor sanırım onlara yük olursunuz diye bu elalem ne der muhabbeti .

Cocugunuz yokmus bu iyi en azindan..
Kadin siginma evi ve kaymakamliga basvurun, sosyal hizmetlerede
Is bulmak cok zor, mesleginiz varmi bilmiyorum ama calisip kendinize yetebilursiniz yetrki kendinize guvenin.

Bende ayrildim, millet ne der gibi cumleleri kurdugumda, annem bana, herkesin altinda 1 kurek ..... var donup kendilerine baksinlar demisti.ailenize vicdan diliyorum.
Ne mutlu size işte budur gerçek Anne Baba yüzüstü bırakmamalı hiçbir ana baba evladını

Back
X