Merhaba arkadaslar 20 yasinda evlendim sevdim ama kor kutuk asik degildim bugun 10 senelik evliligim bitti ve ben kafayi yemek uzereyim. Evlendikten 3 sene sonra benden once imamli nikahli biriyle evliligini ogrendim kadinla ayrilma yollarina girince hersey ortaya cikti tum ailesi biliyor ama benden saklamislar ben bu durumu kaldiramadim ayrildim ama hem kendi ailesi hem benim ailem bana cok baski yapti tekrar barisin dedi benim icin cok zordu artik hic sevmiyordum hatta nefret ediyordum aradan bir sure gecti isyerinden bir kizla cikiyormus hergun isten eve evden ise onu birakiyor gece saat 1lerde eve geliyordu benle tek kelime konusmaz uyumadan uyumaya eve gelir koltukta uyur kalirdi yine ayrilma karari aldim aileme gittim tekrar ailem sirt cevirdi onlara gore bosanmak evi terk etmek rezillik bizi rezil kepazemi edeceksin diye ustume gelindi esimde ailemin bu tavrini gorunce tamamen rahatladi ve beni almaya bile gelmedi ama ailem beni gonderdi calisip ev tutup kendime bakarim kimseye ihtiyacim yok diyince cok cirkin hakaretlere ugradim dul kadin tek basina ev tutcak milet arkamizdan ne der. Hep baski gordum artik ne kadar ugrassamda cikis yolu bulamadim sustum kabullendim ve 1 ay once esimi eski sevgilisiyle mesajlasirken yakaladim kadin dul 2 cocugu var evine bakmayan adam onlara para gonderiyor ve ben son noktayi koydum bir aydir hergun kavga ettik kirmadigim cam cerceve kalmadi beraber tum resimleri yirttim gelinligimi parcaladim adam beni cildirtti derdi ayrilmamak degil eski sevgilisini yakaladim diye bana nasil kizip tartisirsin derdinde ve kendisi evi terk etti gitti yine ailem beni suclu buldu eski sevgilisiyle konusmus niye bukadar abarttin dediler suan evde tek basimayim kafayi yiyorum herseyi kirip dokuyorum aglama krizlerine giriyorum bunlari hakedecek ne yaptim koskoca 10 senem mahfoldu intihari bile dusunuyorum cok kotuyum.