• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese haykiriyorum aptalin tekiyim:(

Merhaba arkadaslar 20 yasinda evlendim sevdim ama kor kutuk asik degildim bugun 10 senelik evliligim bitti ve ben kafayi yemek uzereyim. Evlendikten 3 sene sonra benden once imamli nikahli biriyle evliligini ogrendim kadinla ayrilma yollarina girince hersey ortaya cikti tum ailesi biliyor ama benden saklamislar ben bu durumu kaldiramadim ayrildim ama hem kendi ailesi hem benim ailem bana cok baski yapti tekrar barisin dedi benim icin cok zordu artik hic sevmiyordum hatta nefret ediyordum aradan bir sure gecti isyerinden bir kizla cikiyormus hergun isten eve evden ise onu birakiyor gece saat 1lerde eve geliyordu benle tek kelime konusmaz uyumadan uyumaya eve gelir koltukta uyur kalirdi yine ayrilma karari aldim aileme gittim tekrar ailem sirt cevirdi onlara gore bosanmak evi terk etmek rezillik bizi rezil kepazemi edeceksin diye ustume gelindi esimde ailemin bu tavrini gorunce tamamen rahatladi ve beni almaya bile gelmedi ama ailem beni gonderdi calisip ev tutup kendime bakarim kimseye ihtiyacim yok diyince cok cirkin hakaretlere ugradim dul kadin tek basina ev tutcak milet arkamizdan ne der. Hep baski gordum artik ne kadar ugrassamda cikis yolu bulamadim sustum kabullendim ve 1 ay once esimi eski sevgilisiyle mesajlasirken yakaladim kadin dul 2 cocugu var evine bakmayan adam onlara para gonderiyor ve ben son noktayi koydum bir aydir hergun kavga ettik kirmadigim cam cerceve kalmadi beraber tum resimleri yirttim gelinligimi parcaladim adam beni cildirtti derdi ayrilmamak degil eski sevgilisini yakaladim diye bana nasil kizip tartisirsin derdinde ve kendisi evi terk etti gitti yine ailem beni suclu buldu eski sevgilisiyle konusmus niye bukadar abarttin dediler suan evde tek basimayim kafayi yiyorum herseyi kirip dokuyorum aglama krizlerine giriyorum bunlari hakedecek ne yaptim koskoca 10 senem mahfoldu intihari bile dusunuyorum cok kotuyum.
Ah o aileler ne hayatları içinden cıkılmaz hale getiriyor. Annem de ekonomik özgürlüğü olmasına ragmen cekip gidememiş bu dar görüşlülükten. Ben burs icin basvurdugumda kütük cıkarttırdık ve orada babamın annemden önce 4 kere evlenip boşandıgını öğrendik. Yine gidemedi ailesinin baskısından. Babam bundan yüz aldı gözüne soka soka aldattı eve getirip yattı kadınlarla kadınlar arayıp kocan koynumda derdi. Bunlar dert oldu anneme ağır bir kanama gecirdi orada öğrendik kanser yakalandı rahmi yumurtalıkları hatta kalın bagırsagı bir kısmı alındı. Sonra babam anneme yarım kadın demeye başladı en sonunda evi de terketti baktı annem gitmiyor kendi gitti. Ne oldu? Annem 50 yaşında yapayalnız kaldı ben de evlendim aynı sene ağır bir depresyona girdi. Anlayacagın evlat da ucup gidiyor böyle hayırsız adamlar da. Oysaki gencken bırakıp gitseydi bir hayat kursaydı belki karsısına biri de cıkardı ona cok daha kıymet verecek....

çok affedersiniz ne iğrenç bir aile ve ne rezil bir koca demeye bin şahit koca.Aile değil de güvenebileceğiniz biri var mı?Toparlanın çıkın şu evden sonra ilk iş bir avukata gidip her şeyi anlatın.keşke daha önce yapsaydınız ama zararın neresinden dönerseniz kardır.bir iş bulup eve çıkmanız lazım.

Aldattığını belgelerseniz boşanma davanızda işinize yarar. Nafaka ve tazminat yönünden daha önce birikim yapamadığınız için onun yerine geçer en azından. 30 yaş çok genç, daha hayatın başlangıcı. Umarım bundan sonra her şey güzel olur...

30 yaşındasın. 18 değil. Hiç kimseyi ama hiç kimseyi özellikle elalem ne der diye kafayı yemiş aileni dinlemek zorunda değilsin. Aç davanın alasını, tazminatı dibine kadar al. İşe gir, her ne olursa olsun, çalış ve şükret. Böyle yaşanmaz. Ben 31yaşındayım, ilk olayda bitirmiştim, afedersin ama anam babam kıçını yırtsada beni evlatlıktan reddedsede bitirmiştim. Resmen ezik sürün diyorlar sana. Kabullen, teksin. Kabullen ve senin gibi tek olan binlerce kadın gibi savaş. Yalnız hissedersen diğer kadınları düşün. Sırf benim 33 yaş üstü 5 hatun var tanıdığınim yalnız olan. Gururları ve onurlarıyla çalışarak yaşıyorlar. Biri tüm sülalesini sildi hatta ve çok mutlu.

Ailen istediğini desin dönme napcaklar sokağa mı atacaklar. Bunca sene döneceğine bş okul okusaydınız meslek sahibi olurdunuz kimseye de muhtaç kalmazdınız. Boşanan nasıl yapıyor herkesin ailesi çok mu destek sanki.

Merhaba arkadaslar 20 yasinda evlendim sevdim ama kor kutuk asik degildim bugun 10 senelik evliligim bitti ve ben kafayi yemek uzereyim. Evlendikten 3 sene sonra benden once imamli nikahli biriyle evliligini ogrendim kadinla ayrilma yollarina girince hersey ortaya cikti tum ailesi biliyor ama benden saklamislar ben bu durumu kaldiramadim ayrildim ama hem kendi ailesi hem benim ailem bana cok baski yapti tekrar barisin dedi benim icin cok zordu artik hic sevmiyordum hatta nefret ediyordum aradan bir sure gecti isyerinden bir kizla cikiyormus hergun isten eve evden ise onu birakiyor gece saat 1lerde eve geliyordu benle tek kelime konusmaz uyumadan uyumaya eve gelir koltukta uyur kalirdi yine ayrilma karari aldim aileme gittim tekrar ailem sirt cevirdi onlara gore bosanmak evi terk etmek rezillik bizi rezil kepazemi edeceksin diye ustume gelindi esimde ailemin bu tavrini gorunce tamamen rahatladi ve beni almaya bile gelmedi ama ailem beni gonderdi calisip ev tutup kendime bakarim kimseye ihtiyacim yok diyince cok cirkin hakaretlere ugradim dul kadin tek basina ev tutcak milet arkamizdan ne der. Hep baski gordum artik ne kadar ugrassamda cikis yolu bulamadim sustum kabullendim ve 1 ay once esimi eski sevgilisiyle mesajlasirken yakaladim kadin dul 2 cocugu var evine bakmayan adam onlara para gonderiyor ve ben son noktayi koydum bir aydir hergun kavga ettik kirmadigim cam cerceve kalmadi beraber tum resimleri yirttim gelinligimi parcaladim adam beni cildirtti derdi ayrilmamak degil eski sevgilisini yakaladim diye bana nasil kizip tartisirsin derdinde ve kendisi evi terk etti gitti yine ailem beni suclu buldu eski sevgilisiyle konusmus niye bukadar abarttin dediler suan evde tek basimayim kafayi yiyorum herseyi kirip dokuyorum aglama krizlerine giriyorum bunlari hakedecek ne yaptim koskoca 10 senem mahfoldu intihari bile dusunuyorum cok kotuyum.
Bence etrafı kırıp dökecek bişey yok bütün hayatınız o değil ailenizde değil kendinize bir yol çizip yaşayın silin 10 yılınızı ayaklarınızın üzerinde dimdik durun zaten adam sizden çoktan gitmiş yokmuş ki onun yokluğuna alistirmissinizdir zaten kendinizi bırakın gitsin ne hali varsa görsün

Bazen hak etmediğimiz şeylerde başımıza gelir hayatta.
Sizinki aynen böyle bir durum. Sizin dışınızda herkes suçlu bu olayda.
Maalesef ailenize de resti çekmeniz gerekiyor.
Aile kavramı çok daha başka benim için sizinkiler o sıfatı hak etmiyor.

Sanirim 30 yasindasin bu zamana kadar baskalarinin dusunceleriyle yasamis hayatinin en guzel yillarini hic etmissin yerinde olsam onumdeki kalan yillarimi kendim icin yasardim...Gelmissin otuz yasina ailenin cahilce konusmalrini nicin dikkate aliyirsun?cocugun da yok evi terketmen bir cesaretine bakar.Ailen sabip cikmazsa git kadin siginma evine is bul.Herkez oyle yada boyle hayatini devam ettiriyor korkma bir sekilde gecinirsin iki lokma yiyecegin yemek kimseye minnet etme!

defolup gitmiş işte kapını kilidini değiştir otur evinde,böyle salak bir adam için canından olunur mu .Çok zor yaşadıkların kolay değil ama senin canın onun ondan daha değerli.Gitsin o ne halt ediyorsa o etsin.Sen kendini düşün çocuk var mı?varsa toparla kendini boşanma davası aç

Hayir cocugum yok kendisi asla cocuk istemedi hep erteledi ve benim calismama da izin verilmedi
çocuk yoksa giden yıllarına üzül ama kahretme Allah yardımcın olsun ,gönül ferahlığı versin.Ailen çok yanlış yapıyor gidecek bir yer bulamazsan kadın sığınma evine git ,ev kendininse otur hiç çıkma evden

En sevdiğim kelimelerden biri"yeniden başlamak"tır.Geçmişin çamurlarını silkeleyip tek başına hayatın içine girmek kadar insanı güçlü kılan çok az şey var.Bir de bir söz geldi aklıma şimdi:

“Büyükler neden büyüktür, bilir misiniz? Biz, dizlerimizin üstüne çökmüşüz de ondan.Artık kalkalım!”

Bir is bul ve kendi hayatini kur. Mumkunse güvenilir sakin ve ucuz bir sehre git tek basina. O aile sana bu sürecte destek degil köstek olur

Öncelikle o sehirde kalmayin baska bi sehire gidip ise girin bosanma davasi acin ve mumkunse ailenizde dahil kimseyle gorusmeyin telefon numaranizi degistirin adresinizide vermeyin kimseye sadece biraz cesarete ihtiyaciniz var cocugunuzda yokmus zaten hayatinizi yasayin

Cocuk yok ve cok gencsiniz bir 9mur boyle bir evlilikte kalamzsinz hersey bitmis.artik aileniz yaptigi cok yanlis tabiki size bence bowanmaktan baska yol kalmamis. Ayrilin ama asla ailenize gitmeyin devlete bagli bazi kurumlar var sanirm bir.muddet oralarda idare edebilirsinz arastirin sonrada bir is bulun çalisin hayatinizi kurun ve arkaniza bakmayin. Gencliginizin hayatinizn tadini cikarin

Back
X