Herkese merhaba arkadaşlar 8 aylık bir bebeğim var ve tekrar hamileyim!!

Kelebekkk1823

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
154
63
13
27
Arkadaşlar doğumdan sonra düzenli regli olmaya başladım hemen bu ay geçince test yaptım çizgi silik çıktı emin olmak için kan verdim değer 44 çıktı doktor kese göremedi daha sağlıklı bi gebelik olup olmadığını bilmiyoruz daha dikkate ediyorduk anlamadım nasıl oldu iki bebeğe nasıl bakarım ben hazır değilim çok zor olucak herhalde ama Allah nasip ettiyse hayırlısı olsun da diyorum bazen bilemedim çok değişik duygular yaşıyorum şuan.

Arkadaşlar doğumdan sonra düzenli regli olmaya başladım hemen bu ay geçince test yaptım çizgi silik çıktı emin olmak için kan verdim değer 44 çıktı doktor kese göremedi daha sağlıklı bi gebelik olup olmadığını bilmiyoruz daha dikkate ediyorduk anlamadım nasıl oldu iki bebeğe nasıl bakarım ben hazır değilim çok zor olucak herhalde ama Allah nasip ettiyse hayırlısı olsun da diyorum bazen bilemedim çok değişik duygular yaşıyorum şuan.

Hayırlı olsun arkadaşım..
Telaşlanma, sağlıcakla doğar, ikisi birlikte büyür inşaallah.
Bende ikizlerim 4,5 aylıkken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim.
Aynı anda 3 bebek büyütmek hem çok zor, hem eğlenceli geçti.
Şimdi birbiriyle arkadaş 3 kardeş oldular..

ay canım maşallah sana 3 tane birden Allah sağlık versin yavrularına :nazar:

İkiz olunca sezeryanmıydı onunla ilgili sıkıntı oldumu

Ben oglum 13 aylikken isteyerek hamile kaldim bazi sebeblerden dolayi. Evet cok yorucu, ama bi şekilde insan yinede başarıyor. Sadece anne kendine imkanu oldugu kadar dikkat etmeli, yoksa bitkin düsebilir. Esin desteği çok önemli bence (insallah sevinmistir esiniz).Hayirlisiyla gelsin bebeginiz.

Ayy tam hayalımdekı gıbı bırı yasına gırmeden dıger bebek. Cok sevındım allah bagıslasın evlatlarınızı. Insallah bızede nasıp eder rabbım

Hayırlı olsun :) Sıkmayın canınızı olacağı varmış.Benimkiler de arka arkaya ama sizinkiler kadar çok küçük değiller tabi. Bi oğlum 3, diğeri de 1 yaşına girdiler. Zor mu çok zor ama bir şekilde büyüyorlar işte . Allah yardımcınız olsun :)

Ben oglum 13 aylikken isteyerek hamile kaldim bazi sebeblerden dolayi. Evet cok yorucu, ama bi şekilde insan yinede başarıyor. Sadece anne kendine imkanu oldugu kadar dikkat etmeli, yoksa bitkin düsebilir. Esin desteği çok önemli bence (insallah sevinmistir esiniz).Hayirlisiyla gelsin bebeginiz.
Sevinmedi eşim şokta oda benim gibi

Yaşayacağı göreceği günler varmış gelmiş :) inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Hayırlı olsun :) Sıkmayın canınızı olacağı varmış.Benimkiler de arka arkaya ama sizinkiler kadar çok küçük değiller tabi. Bi oğlum 3, diğeri de 1 yaşına girdiler. Zor mu çok zor ama bir şekilde büyüyorlar işte . Allah yardımcınız olsun :)
Evet iki yaş gene iyiymiş ama sizdede birinin telaşı bitmeden diğeri başlamış.

Hayalindeki gibimi ne güzel hayalmiş gel beraber bakalım ben zorlanırım diye korkuyorum
Keske benımde olsa ınan suankı duygu durumumdan dolayı gıkım cıkmaz. Bırını kaybettımde oyuzden artık tek hayalım bu allah saglıklı uzun omurlu evlatlar nasıp etsın

İkiz olunca sezeryanmıydı onunla ilgili sıkıntı oldumu

Evet sezeryandı.
Ben normal doğum istemiştim ama ikizlerde riskli olduğundan doktorum izin vermedi. Zaten prematüre doğdular.

Kızımda da ilk doğumum sezeryan ve arası yakın olduğundan yine zorunlu sezeryan oldum.
Ama bir sorun yaşamadım.
Öğlen doğum yaptım. İkizlerimi anneme bıraktığım için o gelemedi. Kv. de rahatsızdı kalamadı yanımda. Eşim kaldı sadece, ama ben iyi olduğum için ona uyumasını, rahatsız olursam çağıracağımı söyledim. Gece boyunca da bebekle ilgilendim. Altını değiştirdim, emzirdim, uyuduğunda kalkıp yürüdüm odada ara sıra. İyiydim yani.
Ama ikizlerde sezeryanın en zorunu yaşamıştım. 3 gün ayağa kalkamadım. Yine öyle olacak diye çok korktum fakat olmadı çok şükür..

Hayırlı olsun, karatmayın kalbinizi, sağlıklı olsun da, büyütürsünüz.

Back
X