Herkesin akrabaları çok iyi bi benimkiler mi bu kadar yılan ??

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Akrabalarımdan nefret ediyorum diyerek konuya girmek istiyorum .... son olayı anlatıcam ... İstanbul da yaşıyorum 22 yaşındayım .. burda sadece bi tane teyzem var 30 yaşında .. yaşı genç olduğu için olsa gerek arkadaş gibiydik ... bu bayram memleket e beraber gittik ( gitmez olaydık ) onun evi istanbul un dışında olduğu için otobüs biletlerini bizim almamızı rica etti .. bizde aldık .. Bende laf arasında annem e dedim ama kötü niyetle değil teyzem in evi uzak ya biletleri biz aldık yolda verecek dedim .. annem de iyi etmişsin kızım gurbet elde yardimci olun birbirinize dedi ... Benim iyi niyetli anacim büyük teyzem ( pis yılan ) e laf arasında teyzemi korumak için demiş ki ( taa istanbuldan geliyo kolay mi sağa sol â çar cur edecek parası yok yolda da seda ya verecek daha kızın parası azdır yüklenmeyin demiş ... O konu da annemin kötü bi niyeti olmadığını biliyorum çünkü teyzem î cook sever o büyütmüş ... tek kızdığım nokta o büyük ablasının ne kadar yılan olduğunu bilmiş olması gerekiyordu ... sonra büyük yılanla kızı küçük yılan teyzem e cook farklı bir şekilde anlatmislar .. ben herkese teyzemin 5 kuruş parası yok diyormuş un ... hatta teyzem e para teklif etmişler ... Ben çok üzüldüm .. Su an o küçük teyzemle aramız bozuktu .. ben yanına gitmeyecektim ama koca su beni aradı ille de gel aranızı düzelt sen küçüksün diye .. Benim gibi aptal da gitti ... teyze hanım la barıştık ama eskisi gibi değil bana karşı .. yemin ediyorum nefret ediyorum bütün akrabalardan .. hepsini toplayıp yakmak istiyorum ...

Insan arkadaslarini kendi secebilir ama maalesef akrabalarini secemez
Arada anneniz var onun hatri icin illa bi araya geliceksiniz sadece araniza mesafe koyabilirsiniz ve mecbur olmadikca gorusmeyin

Son düzenleme:
teyzeniz kötü bile olsa büyük yılan gibi sözler söylemeniz doğru gelmedi bana
konuya dönersek her ailede sorunlar olur merak etme akrabaların hepsi canciğer değil takma derim ben

teyze hanım la barıştık ama eskisi gibi değil bana karşı

bir kere soğudumu insan eskisi gibi olmuyor malesef ... boşuna çaba sarfetmeyin... üzülmenizi istemem... her akrabada bulunuyo böyleleri bir veya iki tane...

Valla bende sevmiyorum akrabalarimi bosuna akbaba diye benzetme yapmamislar.
Anneniz arada oldugu icin mecburen karsilasacaksiniz.
Ayrica samimi de olmaya gerek yok gorunce merhaba, havadan sudan muhabbet yeter bence.
Mesafe candir.

Lafı yayan şahısla yüzleşin. Annenizi de devreye sokun derim. Haklı iken haksız duruma düşmek çok acı. Teyzeniz de kime inanacağını şaşırmış onun da kafası karışmış. Ben de olsam kimin doğru söylediğini bilemezdim.

Lafı yayan şahısla yüzleşin. Annenizi de devreye sokun derim. Haklı iken haksız duruma düşmek çok acı. Teyzeniz de kime inanacağını şaşırmış onun da kafası karışmış. Ben de olsam kimin doğru söylediğini bilemezdim.
Lafı yayan doğruyu söylemiyor ki .. ben öyle birşey demedim diyo ama dediğine eminim ...

Herkesin ailesinde var hemen hemen bu durumlar bende çok isterdim can ciğer olmak ama olmuyor ne kadar cabalarsam cabalayim olmadı da bende elimi etegimi çektim herkesten keşke daha farklı olsaydı keşke bağlar kopmasa vallahi doğulular öyle birbirini tutuyor ki hayranım doğrusu

Akrabalar sürekli açık arıyor dedikodu yapmak için. Kendi hatalarını örtmek için sürekli karşı tarafı eleştiriyorlar bende akrabalarımı sevmiyorum. Biraz zamana bırakın durumu da iyi gelecektir .

Back
X