- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
Akrabalarımdan nefret ediyorum diyerek konuya girmek istiyorum .... son olayı anlatıcam ... İstanbul da yaşıyorum 22 yaşındayım .. burda sadece bi tane teyzem var 30 yaşında .. yaşı genç olduğu için olsa gerek arkadaş gibiydik ... bu bayram memleket e beraber gittik ( gitmez olaydık ) onun evi istanbul un dışında olduğu için otobüs biletlerini bizim almamızı rica etti .. bizde aldık .. Bende laf arasında annem e dedim ama kötü niyetle değil teyzem in evi uzak ya biletleri biz aldık yolda verecek dedim .. annem de iyi etmişsin kızım gurbet elde yardimci olun birbirinize dedi ... Benim iyi niyetli anacim büyük teyzem ( pis yılan ) e laf arasında teyzemi korumak için demiş ki ( taa istanbuldan geliyo kolay mi sağa sol â çar cur edecek parası yok yolda da seda ya verecek daha kızın parası azdır yüklenmeyin demiş ... O konu da annemin kötü bi niyeti olmadığını biliyorum çünkü teyzem î cook sever o büyütmüş ... tek kızdığım nokta o büyük ablasının ne kadar yılan olduğunu bilmiş olması gerekiyordu ... sonra büyük yılanla kızı küçük yılan teyzem e cook farklı bir şekilde anlatmislar .. ben herkese teyzemin 5 kuruş parası yok diyormuş un ... hatta teyzem e para teklif etmişler ... Ben çok üzüldüm .. Su an o küçük teyzemle aramız bozuktu .. ben yanına gitmeyecektim ama koca su beni aradı ille de gel aranızı düzelt sen küçüksün diye .. Benim gibi aptal da gitti ... teyze hanım la barıştık ama eskisi gibi değil bana karşı .. yemin ediyorum nefret ediyorum bütün akrabalardan .. hepsini toplayıp yakmak istiyorum ...